Datingsite korting & acties april 2024

seniorengeluk groot

Seniorengeluk.nl – nu met 50% korting

Probeer Seniorengeluk - dé dating site voor 50-plussers en vrijgezellen senioren - nu met 50% korting. Schrijf je geheel gratis in en pak je voordeel. Nu 1 maand Gratis!


Parship klein

Tot 60% korting op Parship.nl

De dating site Parship.nl - één van de meest succesvolle datingsites van Nederland - geeft nu tijdelijk 60% korting op een Premium lidmaatschap. Deze actie is tijdelijk, dus wees er snel bij!


Lexa.nl

Lexa 3 dagen gratis uitproberen

De datingsite Lexa heeft een speciale actie voor nieuwe leden. Indien je je nog niet eerder hebt ingeschreven op Lexa, krijg je 3 dagen gratis profiteren van een premium membership. De actie loopt tot het einde van dit jaar.


E-matching klein

Contact opnemen met 3 leden op e-Matching

Een van de grootste Nederlandse dating site voor hoger opgeleiden vrijgezellen heeft tot het einde van het jaar een actie. Je kunt namelijk geheel vrijblijvend en gratis contact opnemen met 3 andere singles.


50plusmatch klein

50PlusMatch.nl - 3 dagen gratis proberen

50PlusMatch - een datingsite voor 50 plussers - heeft een unieke actie voor nieuwe leden. Heb je je nog niet eerdere ingeschreven en wil je graag gratis en vrijblijvend kennis maken met 50PlusMatch.nl, pak dan snel deze korting!


Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Parship dating
blank
Beste datingsites:
5,0 rating
5,0 rating
4,8 rating
4,8 rating
4,8 rating