e-Matching Datingsite Review 2023 – Dating Voor Hoger Opgeleiden
5.0

e-Matching Datingsite Review 2023 – Dating Voor Hoger Opgeleiden

e-Matching is een datingsite dat zich voornamelijk richt op hoogopgeleide vrijgezellen die op zoek zijn naar liefde en geluk. De site kenmerkt zich door de gebruiksvriendelijkheid, overzichtelijke dating app en een actief ledenbestand. Als je geen zin hebt om eindeloos door profielen te scrollen, maar ben je wel op zoek naar een match die echt bij je past, dan is E-Matching wellicht de site voor jou.
Word GRATIS lid
Voor hoger opgeleide
Home » e-Matching Datingsite Review 2023 – Dating Voor Hoger Opgeleiden
Voordelen
 • Overzichtelijke dating-app en website
 • Mogelijkheid voor Speeddaten
 • Actief ledenbestand
 • Prijzen betaald lidmaatschap
 • Klantenservice is goed bereikbaar
Nadelen
 • geen

Laatst bijgewerkt: 9 mei 2023

Als ervaren gebruiker van e-Matching, de datingsite voor hoger opgeleiden, wil ik graag mijn persoonlijke ervaringen met jullie delen. In deze uitgebreide review zal ik mijn eerlijke mening geven over e-Matching en alle aspecten van de website behandelen. Ik heb zelf veel geleerd tijdens mijn tijd op deze datingsite en ik hoop dat mijn ervaringen jou kunnen helpen om een beslissing te maken over het gebruik van e-Matching voor jouw zoektocht naar liefde. Laten we beginnen met het verkennen van de wereld van online daten voor hoger opgeleide singles en ontdekken wat e-Matching voor jou kan betekenen. 🎓

OnderwerpOmschrijving
InleidingIntroductie van e-Matching
Veilig datenVeiligheid en betrouwbaarheid
InschrijvenAanmelden en lidmaatschapsopties
e-Matching dating appMobiele en desktopversies
ProfielenKwaliteit en selectie van singles
Contact leggenCommunicatieopties en beperkingen
e-Matching datingcoachPersoonlijke begeleiding bij daten
Extra dienstenSpeeddate en Thuiswinkel Waarborg
ErvaringenSuccesverhalen en gebruikerservaringen
ConclusieEindbeoordeling van e-Matching

Wat is e-Matching – datingsite voor hoger opgeleiden

E-Matching is een Nederlandse datingsite die zich specifiek richt op hoger opgeleide singles, zoals mensen met een hbo- of universitair diploma. Het doel van e-Matching is om singles te helpen bij het vinden van een serieuze en duurzame relatie. Wat e-Matching onderscheidt van andere datingsites, is de focus op opleidingsniveau en het streven naar het creëren van een veilige en betrouwbare omgeving voor singles om elkaar te ontmoeten.

De website van e-Matching is gebruiksvriendelijk en biedt verschillende functies om het online daten zo aangenaam mogelijk te maken. Als gebruiker van e-Matching heb ik gemerkt dat de klantenservice uitstekend is. Ze zijn altijd bereid om te helpen en reageren snel op vragen of problemen. Maar hoe werkt e-Matching precies en wat maakt het zo aantrekkelijk voor hoger opgeleide singles? Laten we dat verder onderzoeken.

Ben jij hoog opgeleid en single van minimaal 18 jaar?

Als je hoogopgeleid bent en op zoek bent naar een partner die ook hoogopgeleid is, dan is e-Matching de perfecte plek voor jou. De datingsite biedt een platform waar je gelijkgestemde singles kunt ontmoeten die net als jij op zoek zijn naar een serieuze en langdurige relatie. Door je in te schrijven bij e-Matching, vergroot je de kans om iemand te vinden die jouw interesses en ambities deelt.

Het is belangrijk om te weten dat e-Matching alleen toegankelijk is voor singles met een hbo- of universitair diploma. Op deze manier probeert de datingsite ervoor te zorgen dat alle leden dezelfde intellectuele achtergrond hebben en het makkelijker wordt om een goede match te vinden. Dus, ben je klaar om je liefdesleven een boost te geven en je perfecte match te vinden? Blijf lezen en ontdek hoe e-Matching werkt.

Hoe werkt e-Matching: online dating voor hoger opgeleide singles?

Op basis van mijn persoonlijke ervaringen kan ik zeggen dat e-Matching gebruiksvriendelijk en toegankelijk is. Het aanmaken van een account is eenvoudig en je wordt stap voor stap begeleid tijdens het inschrijfproces. Het enige wat je nodig hebt, is een geldig e-mailadres. Na het aanmaken van een gratis account krijg je toegang tot alle profielen en kun je gratis contacten leggen met andere leden. Als gratis lid heb je de mogelijkheid om berichten te lezen en kosteloos een bericht terug te sturen naar betalende leden.

Het betaald lidmaatschap van e-Matching biedt je nog meer mogelijkheden. Als betalend lid kun je onbeperkt berichten versturen en ontvangen, gebruikmaken van de handige e-Matching dating app en profiteren van de expertise van de datingcoach.

Daarnaast wordt je profiel hoger getoond in de zoekresultaten, wat de kans vergroot om jouw perfecte match te vinden. Betalende leden kunnen kiezen uit verschillende lidmaatschapsduur, variërend van 16 weken tot een jaar. Verder in het artikel zal ik dieper ingaan op de verschillende lidmaatschappen.

E-matching klein
Dating voor Hoger Opgeleiden: e-Matching

Gratis inschrijven: het aanmaken van een account

Toen ik me voor de eerste keer inschreef bij e-Matching, was het aanmaken van mijn account verrassend eenvoudig. Na het invullen van mijn e-mailadres en het kiezen van een wachtwoord, kon ik direct mijn persoonlijke gegevens invullen en een profielfoto toevoegen. Het is belangrijk om een recente en duidelijke foto te kiezen, omdat dit de kans vergroot om een goede match te vinden. Bovendien geeft e-Matching aan dat profielen met een foto meer reacties ontvangen.

Tijdens het invullen van mijn profiel viel me op dat e-Matching veel belang hecht aan het opleidingsniveau van haar leden. De datingsite is namelijk exclusief voor hoger opgeleide singles, wat betekent dat je minimaal een hbo-opleiding moet hebben afgerond om lid te kunnen worden. Zo weet je zeker dat je in contact komt met gelijkgestemde singles die ook op zoek zijn naar een serieuze relatie.

Het aanvullen van je profiel

Na het aanmaken van mijn e-Matching profiel, kreeg ik de mogelijkheid om het verder aan te vullen met mijn hobby's, interesses en andere persoonlijke informatie. Door mijn profiel zo compleet en eerlijk mogelijk in te vullen, heb ik mijn kansen op het vinden van een goede match aanzienlijk vergroot. Het is belangrijk om initiatief te nemen en jezelf zo goed mogelijk te presenteren, want dit kan het verschil maken tussen wel of geen contact met potentiële matches.

De e-Matching app, die zowel in de App Store als in de Google Play Store te downloaden is, maakte het voor mij nog makkelijker om mijn profiel te beheren en contact te leggen met andere leden. De dating app van e-Matching werkt prettig en overzichtelijk en maakt het mogelijk om altijd en overal te kunnen daten. Zo kon ik berichten lezen en kosteloos een bericht terugsturen naar betalende leden, zonder dat ik hiervoor mijn computer hoefde op te starten.

In het volgende deel van mijn e-Matching review zal ik mijn persoonlijke ervaringen delen met het ontmoeten van mensen via dit datingplatform en hoe de verschillende functies en mogelijkheden van e-Matching mij hebben geholpen bij het vinden van mijn perfecte match.

Hoe ontmoet je mensen op e-Matching?

Toen ik mijn e-Matching account eenmaal had aangemaakt en mijn profiel compleet had gemaakt, was het tijd om initiatief te nemen en contact te leggen met andere hoogopgeleide singles. De datingsite biedt verschillende manieren om in contact te komen met potentiële matches, zoals het versturen van persoonlijke berichten en het deelnemen aan speeddates. Als gratis lid kon ik de profielen van alle leden bekijken en kosteloos een bericht terugsturen naar betalende leden.

Tijdens mijn tijd op e-Matching heb ik gebruikgemaakt van de hulp van een online dating coach, die mij waardevolle tips en adviezen gaf om mijn kansen op het vinden van een vaste relatie te vergroten. De dating coach hielp mij bij het verbeteren van mijn profiel, het kiezen van de juiste foto's en het opstellen van aantrekkelijke en persoonlijke berichten. Dit initiatief nemen heeft mij uiteindelijk geholpen bij het vinden van mijn perfecte match via e-Matching.

Datingcoach voor een second opinion

E-Matching is speciaal voor hoger opgeleide singles van minimaal 18 jaar die op zoek zijn naar een vaste relatie. De datingsite verwelkomt zowel hbo- als universitair opgeleide singles. Wat ik persoonlijk erg prettig vond aan e-Matching, is dat het platform zich richt op singles die echt op zoek zijn naar een duurzame relatie en niet alleen maar op zoek zijn naar een kortstondige date of een losse flirt.

Het klantenservice van e-Matching is erg behulpzaam en staat altijd klaar om je te assisteren bij het inloggen, opzeggen of eventuele problemen met je account. Bovendien zet e-Matching zich in voor veilig daten door oude profielen te verwijderen en profielen handmatig te controleren op echtheid. Als je twijfelt of je wel of geen contact wilt leggen met een bepaald lid, kun je altijd gebruikmaken van de second opinion service, waarbij een datingcoach je van advies voorziet.

In het volgende gedeelte bespreek ik mijn persoonlijke ervaringen met het aanmaken en aanvullen van mijn profiel op e-Matching en hoe dit mijn kansen op het vinden van de perfecte match heeft beïnvloed.

E-matching dating app

De e-Matching dating app is een handige tool voor hoger opgeleide singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Met de app kun je eenvoudig je profiel beheren en in contact blijven met andere leden, waar je ook bent. Het downloaden van de app is gratis en kan worden gedaan via de App Store of Google Play Store.

Een van de voordelen van de e-Matching app is dat het nog eenvoudiger is om op de hoogte te blijven van nieuwe berichten en matches. Je krijgt namelijk direct een melding op je telefoon wanneer je een bericht of een match ontvangt. Zo hoef je niet steeds de website te openen en kun je snel en gemakkelijk reageren op berichten van andere leden.

De app is ook erg gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. De interface is duidelijk en intuïtief, waardoor je snel kunt navigeren naar de functies die je nodig hebt. Zo kun je bijvoorbeeld met een paar klikken een nieuw bericht sturen naar een andere gebruiker of je profielfoto bijwerken.

Al met al maakt de e-Matching app het online daten nog aangenamer en gemakkelijker. Of je nu thuis bent of onderweg, je kunt altijd in contact blijven met andere hoger opgeleide singles en misschien wel de liefde van je leven vinden.

In het volgende deel van mijn persoonlijke e-Matching review zal ik ingaan op de verschillende lidmaatschapsopties die de datingsite aanbiedt en hoe mijn ervaringen zijn met zowel het gratis als het betaalde lidmaatschap.

blank
De dating-app van eMatching is beschikbaar via Google Play en Apple Store

Gratis lidmaatschap & passief lid

Toen ik me aanmeldde bij e-Matching, koos ik eerst voor een gratis lidmaatschap. Het gratis inschrijven was eenvoudig en snel gedaan. Met dit gratis lidmaatschap kon ik alle profielen van leden van e-Matching bekijken en hun opleidingsniveau en andere informatie inzien. Ik kon zelfs kosteloos een bericht terugsturen naar betalende leden. Hierdoor kon ik rustig rondkijken op de datingsite en beslissen of het de juiste plek voor mij was om een relatie te vinden.

graph LR A(Extra diensten) --> B(Datingcoach) A --> C(Second Opinion) A --> D(Speeddate) A --> E(Thuiswinkel Waarborg)

Betalend lid via automatische incasso & actief lidmaatschap

Na een tijdje besloot ik om mijn lidmaatschap bij e-Matching op te waarderen naar een betaald lidmaatschap, zodat ik toegang kreeg tot meer functies. Met een betaald lidmaatschap kon ik onbeperkt berichten versturen en ontvangen, en profiteren van alle voordelen die e-Matching biedt. De betaling verliep soepel via automatische incasso, en ik ontving een bevestiging per e-mail. E-Matching is aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg, wat mij extra vertrouwen gaf in de veiligheid en betrouwbaarheid van de datingsite.

De verschillen tussen gratis en betaald lidmaatschap

KenmerkGratis LidmaatschapBetaald Lidmaatschap
Profiel aanmaken✔️✔️
Persoonlijkheidsprofiel opstellen✔️✔️
Profielfoto's bekijken✔️✔️
Zoekfilters gebruiken✔️✔️
Onbeperkt berichten ontvangen✔️
Berichten verzenden✔️
Zien wie jouw profiel heeft bekeken✔️
Zien wie jouw berichten heeft gelezen✔️
Toegang tot alle foto's op profielen✔️
PrijsGratisVanaf €19,95 per maand

Zoals je kunt zien, biedt het betaalde lidmaatschap van E-matching.nl ook een aantal extra functies, zoals onbeperkt berichten ontvangen en verzenden, zien wie jouw profiel heeft bekeken en jouw berichten heeft gelezen, en toegang krijgen tot alle foto's op profielen. Als je serieus op zoek bent naar een relatie, kan het betalen van een lidmaatschap op E-matching.nl dus ook een slimme investering zijn!

Wat zijn de kosten van een lidmaatschap van de e-Matching?

Hoewel inschrijven en een deel van de functies gratis zijn, zijn er ook betaalde lidmaatschappen beschikbaar voor meer mogelijkheden. De kosten voor een betaald lidmaatschap variëren afhankelijk van de duur van het abonnement dat je kiest. Hieronder vind je een overzicht van de kosten:

e-matching lidm
betaald lidmaatschap kosten van e-Matching

Met een betaald lidmaatschap krijg je toegang tot extra functies, zoals het onbeperkt versturen en ontvangen van berichten, het gebruikmaken van de uitgebreide zoekfunctie, en het zien van wie je profiel heeft bezocht. Het is aan jou om te beslissen of je een betaald lidmaatschap wilt afsluiten om optimaal gebruik te maken van de diensten die de datingsite biedt. Het is altijd een goed idee om de actuele kosten en voorwaarden te controleren op de officiële website (e-Matching.nl) voordat je een beslissing neemt.

Speeddates om een relatie te vinden

Als gebruiker van e-Matching heb ik deelgenomen aan verschillende speeddate events die door de datingsite worden georganiseerd. Ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben over deze events en dat ze een leuke manier zijn om andere singles te ontmoeten.

Een van de voordelen van de speeddate events is dat je in korte tijd veel verschillende mensen kunt ontmoeten. Tijdens een event krijg je de kans om met meerdere singles te praten en zo snel te ontdekken of er een klik is. Dit maakt het proces van daten een stuk efficiënter en effectiever.

Bovendien zijn de events goed georganiseerd en is er altijd een gezellige sfeer. De locaties zijn zorgvuldig uitgekozen en bieden vaak een leuke setting voor een avondje uit. Ook de mensen die de events bijwonen zijn vaak erg leuk en geïnteresseerd in het vinden van een serieuze relatie.

Wat ik ook erg waardeer aan de speeddate events van e-Matching is dat ze alleen toegankelijk zijn voor hoger opgeleide singles. Dit zorgt ervoor dat je in contact komt met gelijkgestemde mensen die ook op zoek zijn naar een serieuze relatie. Dit verhoogt de kans op het vinden van een goede match.

Al met al kan ik de speeddate events van e-Matching van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een serieuze relatie. Het is een leuke en efficiënte manier om nieuwe mensen te ontmoeten en wie weet vind je wel de liefde van je leven.

E-matching groot

Vijf handige tips om te daten via e-Matching

Gebaseerd op mijn eigen ervaringen met e-Matching, wil ik graag vijf handige tips delen om het meeste uit deze datingsite te halen:

 1. Neem initiatief: Wacht niet af tot anderen contact met je opnemen. Stuur zelf berichten naar mensen die je interessant vindt en vergroot zo je kansen op het vinden van een goede match.
 2. Vul jouw profiel zo volledig mogelijk in: Een volledig en aantrekkelijk profiel wekt meer interesse op bij andere leden en vergroot de kans op het vinden van een relatie.
 3. Maak gebruik van de datingcoach: De datingcoach kan je waardevolle tips en adviezen geven om je kansen op het vinden van een vaste relatie te vergroten.
 4. Probeer de app: Download de e-Matching app om altijd en overal op de hoogte te blijven van nieuwe berichten en matches.
 5. Wees geduldig: Het vinden van de perfecte match kan tijd kosten. Geef niet op en blijf actief zoeken en communiceren met andere leden.

E-Matching streeft ernaar om een veilige en betrouwbare omgeving te creëren voor hoger opgeleide singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Alle datingsites hebben hun eigen karakter en aanpak, maar mijn persoonlijke ervaring met e-Matching was zeer positief. Ik heb er uiteindelijk mijn huidige partner ontmoet, en ik ben ervan overtuigd dat e-Matching voor veel andere hoger opgeleide singles ook een goede keuze kan zijn om een vaste relatie te vinden.

Thuiswinkel Waarborg: veilig daten

e-Matching is  aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg. Dit keurmerk zorgt ervoor dat je als consument weet dat je te maken hebt met een betrouwbare en veilige webwinkel. Ik vond het een geruststellend idee dat e-Matching zich houdt aan de gedragsregels van Thuiswinkel Waarborg en zich laat controleren op naleving van de wet- en regelgeving.

Dankzij het Thuiswinkel Waarborg keurmerk kon ik met een gerust hart een betaald lidmaatschap afsluiten. Ik wist dat mijn betaling veilig zou verlopen en dat mijn persoonlijke gegevens beschermd zouden worden. Dit maakte mijn ervaring met e-Matching nog aangenamer en zorgelozer.

e-Matching privacy

Privacy is voor veel mensen, waaronder ikzelf, een belangrijk aspect bij online dating. Gelukkig neemt e-Matching de privacy van haar leden serieus. Zo wordt je e-mailadres niet getoond op je profiel en kan je ervoor kiezen om je profiel alleen zichtbaar te maken voor andere betalende leden. Hierdoor kon ik mijn online datingervaring zo discreet mogelijk houden.

Daarnaast is het goed om te weten dat e-Matching zorgvuldig omgaat met je persoonlijke gegevens. Ze hebben een duidelijk privacybeleid, waarin staat beschreven welke gegevens ze verzamelen en hoe ze deze gebruiken en beschermen. Zo ben je verzekerd van een veilige online datingervaring.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Voordat ik me aanmeldde bij e-Matching, besloot ik om de beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews van andere gebruikers te bekijken. Dit gaf me een beter beeld van wat ik kon verwachten van de datingsite. Over het algemeen waren de meeste gebruikers positief over e-Matching, wat mij overtuigde om me aan te melden.

Natuurlijk zijn er altijd enkele klachten en negatieve ervaringen te vinden, maar dit geldt voor elke datingsite. Ik vond het belangrijk om ook de positieve kanten van e-Matching te belichten, zoals de gebruiksvriendelijkheid, de goede klantenservice en de focus op hoger opgeleide singles. Hierdoor kon ik een weloverwogen keuze maken en uiteindelijk met succes een vaste relatie vinden.

Online dating en opleidingsniveau

Bij e-Matching is het opleidingsniveau een belangrijk aspect. De datingsite richt zich namelijk specifiek op hoger opgeleide singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Dit sprak mij erg aan, omdat ik zelf ook een hogere opleiding heb afgerond en graag in contact wilde komen met mensen met een vergelijkbaar opleidingsniveau.

Door de focus op hoger opgeleide singles biedt e-Matching een platform waar je gelijkgestemde mensen kunt ontmoeten. Dit maakt het makkelijker om gesprekken aan te knopen en raakvlakken te vinden. Ik merkte tijdens mijn ervaring met e-Matching dat de gesprekken over het algemeen inhoudelijk en interessant waren, wat het online daten een stuk aangenamer maakte.


Alternatieven voor e-Matching

EliteDating.nl
Parship.nl
SmartSingles.nl
Match4me.nl


e-Matching opzeggen en uitschrijven

Mocht iemand zijn of haar doel bereikt hebben of besluiten om te stoppen met online daten, dan is het opzeggen en uitschrijven eenvoudig en duidelijk. Via de accountinstellingen kan men het lidmaatschap opzeggen en het profiel verwijderen. Hierbij is het belangrijk om te weten dat eventuele automatische incasso's tijdig stopgezet worden.

Bij het uitschrijven wordt er gevraagd naar de reden van uitschrijving. Dit helpt e-Matching om hun diensten verder te verbeteren en beter aan te sluiten op de wensen van hun leden. Zo blijft de datingsite zich ontwikkelen en kan het een fijne ervaring bieden voor toekomstige gebruikers.

graph TD A(Voordelen) --> B(Hoger opgeleide singles) A --> C(Gratis inschrijven en contacten) A --> D(Thuiswinkel Waarborg) A --> E(Datingcoach en Second Opinion)
graph TD F(Nadelen) --> G(Beperkte doelgroep) F --> H(Minder keuze voor sommige gebruikers) F --> I(Betaald lidmaatschap voor meer functies) F --> J(Initiatief nemen vereist betaling)

Eindoordeel van e-Matching review

Als we alle aspecten van e-Matching in overweging nemen, is het duidelijk dat deze datingsite zich onderscheidt door de focus op hoger opgeleide singles en het streven naar een veilige en betrouwbare online datingervaring. Dankzij het Thuiswinkel Waarborg keurmerk en het heldere privacybeleid kunnen leden met een gerust hart daten.

Daarnaast zorgt de gebruiksvriendelijke website en de e-Matching app ervoor dat leden gemakkelijk en efficiënt op zoek kunnen gaan naar een geschikte partner. Met de mogelijkheid tot gratis inschrijven en het uitproberen van de basisfuncties kunnen geïnteresseerden eerst ervaren of e-Matching bij hen past voordat ze besluiten een betaald lidmaatschap aan te gaan.

Al met al is e-Matching een solide keuze voor hoger opgeleide singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

De datingsite voor hoger opgeleiden

e-Matching.nl biedt een unieke en gerichte ervaring voor hoger opgeleide singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Met de focus op kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid is het een uitstekende keuze voor mensen die graag in contact komen met gelijkgestemde partners. Hoewel er enkele nadelen zijn, zoals de beperkte doelgroep en het feit dat sommige functies een betaald lidmaatschap vereisen, kan het voor de juiste doelgroep een waardevolle manier zijn om een partner te vinden. 💖

Veelgestelde vragen over e-Matching: Alles wat je moet weten

Ben je op zoek naar een datingsite speciaal gericht op hoger opgeleide singles? e-Matching biedt een veilige en betrouwbare omgeving om een serieuze, langdurige relatie te vinden. In deze veelgestelde vragen-sectie behandelen we alles wat je moet weten over e-Matching, van de app tot de unieke kenmerken en diensten die de site biedt. Lees verder om meer te ontdekken en te bepalen of e-Matching de juiste keuze is voor jou!

Bij e-Matching schrijf je je gratis in en maak je een profiel aan. Je kunt vervolgens profielen van andere leden bekijken en gratis interesseberichten sturen. Als betalend lid kun je onbeperkt berichten versturen en ontvangen en gebruikmaken van extra functies zoals de datingcoach en speeddates.

Inschrijven bij e-Matching is gratis, en je kunt als gratis lid profielen bekijken en interesseberichten sturen. Voor meer functies, zoals onbeperkt berichten versturen en ontvangen, is een betaald lidmaatschap nodig.

e-Matching is voornamelijk gericht op hoger opgeleide singles die op zoek zijn naar een serieuze, langdurige relatie. Hoewel iedereen zich kan inschrijven, ligt de focus op deze specifieke doelgroep.

Nee, e-Matching maakt geen gebruik van het swipen zoals bijvoorbeeld Tinder dat doet. e-Matching richt zich meer op het zoeken naar een geschikte partner op basis van overeenkomsten in profielen en interesses.

De e-Matching app maakt het gemakkelijk om onderweg te daten. Met de app kun je profielen bekijken, berichten sturen en ontvangen, en meldingen krijgen wanneer iemand interesse toont in jouw profiel.

Je kiest voor e-Matching als je op zoek bent naar een serieuze relatie met een hoger opgeleide partner. De datingsite biedt een veilige en betrouwbare omgeving, controleert alle profielen, en heeft extra diensten zoals een datingcoach en speeddates.

e-Matching werkt goed voor mensen die gericht zoeken naar een hoger opgeleide partner voor een langdurige relatie. De datingsite heeft een betrouwbare reputatie en biedt verschillende mogelijkheden om contact te leggen met andere singles.

Er zijn andere datingsites en apps die zich ook richten op hoger opgeleide singles, zoals Parship en EliteDating. Hoewel ze qua doelgroep vergelijkbaar zijn, kunnen de functies en werkwijze per platform verschillen. Het is aan te raden om verschillende opties te verkennen om de beste keuze voor jouw wensen te vinden.

e-Matching Datingsite Review 2023 – Dating Voor Hoger Opgeleiden Details

Talen
Opgericht in
e-Matching
Word GRATIS lid
Voor hoger opgeleide
5.0
Gebruiksvriendelijkheid
5.0
Actieve leden
5.0
Prijs & kwaliteit verhouding
5.0
Klantenservice
5.0 Eindoordeel

Geef een reactie

Beoordeling*

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Parship dating
blank
Beste datingsites:
5,0 rating
5,0 rating
4,8 rating
4,8 rating
4,8 rating
e-Matching Datingsite Review 2023 – Dating Voor Hoger Opgeleiden
5.0/5