Parship » datingsite review 2023
4.8

Parship » datingsite review 2023

Parship heeft unieke, bewezen succesvolle en wetenschappelijk gefundeerde dat het één van de beste dating sites maakt op deze lijst. De website, en dating app, scoort hoog op gebruiksvriendelijkheid en ook de klantenservice staat bij gebruikers hoog aangeschreven. Parship is een bekende en betrouwbare speler in de Nederlandse dating branche. Dus ben je opzoek naar een goede datingsite, geef dan Parship eens een kans.
Home » Parship » datingsite review 2023
Voordelen
 • Goede klantenservice
 • Betrouwbare website
 • Goede reputatie wat betreft veiligheid
Nadelen
 • Abonnementskosten
 • Opzeggen lidmaatschap

Laatst bijgewerkt: 20 maart 2023

Het vinden van een serieuze relatie kan een uitdaging zijn, vooral in de drukke en dynamische wereld van vandaag. Gelukkig zijn er datingsites zoals Parship die zich richten op het verbinden van mensen die op zoek zijn naar langdurige, betekenisvolle relaties. In deze review zullen we de achtergrondinformatie van Parship als datingsite voor serieuze relaties bespreken en de doelen en reikwijdte van deze review uitleggen.

Parship is opgericht in 2000 en heeft zich sindsdien gevestigd als een toonaangevende datingsite in Europa. Met een sterke focus op het matchen van compatibele singles die op zoek zijn naar serieuze relaties, heeft Parship veel succesverhalen en tevreden klanten op zijn naam staan.

In deze review zullen we Parship als datingsite voor serieuze relaties verkennen. We zullen ingaan op het aanmeldingsproces, het matching-systeem, de functies en abonnementen, en de gebruiksvriendelijkheid en veiligheid van de website en app. Ten slotte zullen we de review afronden met een conclusie en aanbeveling.

I. Parship als datingsite voor serieuze relaties

Parship onderscheidt zich van andere datingsites door zijn wetenschappelijk onderbouwde benadering van het matchen van compatibele partners. In plaats van simpelweg mensen samen te brengen op basis van oppervlakkige kenmerken, gebruikt Parship een persoonlijkheidstest die is ontwikkeld door psychologen en gedragswetenschappers om te bepalen welke individuen het beste bij elkaar passen. Deze benadering zorgt ervoor dat de matches die Parship voorstelt, een hoge kans hebben om uit te groeien tot succesvolle, langdurige relaties.

Succesverhalen van Parship

Succesverhalen van Parship zijn talrijk en inspirerend. Zo zijn er bijvoorbeeld Ellen en Jeroen, die elkaar ontmoetten via Parship en nu al meer dan twee jaar gelukkig samen zijn. Ze geven aan dat de persoonlijkheidstest en het matching-systeem van Parship hen heeft geholpen om elkaar te vinden, ondanks hun drukke levensstijl en eerdere teleurstellingen in de liefde.

Een ander succesverhaal is dat van Sophie en Mark. Beiden waren sceptisch over online daten, maar besloten Parship een kans te geven vanwege de focus op serieuze relaties. Na enkele maanden van communicatie en het plannen van hun eerste date, sloeg de vonk over en zijn ze nu gelukkig getrouwd.

Deze succesverhalen zijn slechts enkele voorbeelden van de vele gelukkige koppels die elkaar hebben gevonden via Parship. Dankzij het geavanceerde matching-systeem en de focus op serieuze relaties, is Parship een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betekenisvolle verbintenis met een partner die echt bij hen past.

In de volgende secties zullen we dieper ingaan op het aanmeldingsproces en het matching-systeem van Parship, zodat je een bet er idee krijgt van hoe de datingsite werkt en hoe het jou kan helpen om de juiste partner te vinden.

De Parship dating app is beschikbaar via de Google Play store en via de App Store van Apple

Meld u GRATIS aan op Parship.nl

II. Parship aanmelden en matching-systeem

Aanmelden bij Parship is eenvoudig en intuïtief. Om te beginnen, ga je naar de Parship-website en voer je basisgegevens in, zoals je geslacht, het gewenste geslacht van je partner, je e-mailadres en een wachtwoord. Daarna start je met het invullen van een uitgebreide persoonlijkheidstest, die ongeveer 20-30 minuten in beslag neemt. Deze test is ontwikkeld door psychologen en gedragswetenschappers om inzicht te krijgen in je persoonlijkheid en compatibiliteit met potentiële partners.

Parship matchmaking systeem en persoonlijkheidstest

Het Parship matching-systeem is gebaseerd op de resultaten van deze persoonlijkheidstest. Het systeem analyseert je antwoorden en vergelijkt ze met die van andere gebruikers om te bepalen wie het beste bij je past. Parship gebruikt een matchingscore om aan te geven hoe goed jij en je potentiële partner bij elkaar passen. Hoe hoger de score, hoe groter de kans dat jullie een succesvolle relatie zullen hebben.

Naast de persoonlijkheidstest en het matching-systeem, biedt Parship ook een gedetailleerd profiel voor elke gebruiker. In dit profiel kun je foto’s uploaden, je interesses en hobby’s beschrijven en meer vertellen over jezelf en wat je zoekt in een partner. Dit helpt andere gebruikers om een beter beeld van je te krijgen en te bepalen of jullie een goede match zijn.

De uitgebreide partnerpersoonlijkheid test van Parship koppelt je aan singels die echt bij je passen.

III. Parship functies en abonnementen

Parship biedt een scala aan functies om het online datingproces aangenaam en effectief te maken. Hier zijn enkele van de belangrijkste functies die je kunt verwachten:

 1. Persoonlijkheidstest en matching-systeem: Zoals eerder besproken, is de persoonlijkheidstest en het matching-systeem de kern van Parship’s benadering van online dating. Deze functies stellen je in staat om compatibele partners te vinden op basis van je persoonlijkheid en voorkeuren.
 2. Gedetailleerde profielen: Parship moedigt gebruikers aan om gedetailleerde profielen te maken, inclusief foto’s, interesses en een beschrijving van wat je zoekt in een partner. Dit helpt andere gebruikers om je beter te leren kennen en te bepalen of jullie een goede match zijn.
 3. Berichtensysteem: Parship heeft een eenvoudig te gebruiken berichtensysteem waarmee je in contact kunt komen met je matches. Als gratis lid kun je glimlachen en ijsbrekers sturen, maar je hebt een premium lidmaatschap nodig om onbeperkt berichten te kunnen uitwisselen.
 4. Partneraanbevelingen: Op basis van je persoonlijkheidstest en zoekcriteria, zal Parship je regelmatig partneraanbevelingen sturen. Dit maakt het gemakkelijker om potentiële partners te vinden zonder zelf door honderden profielen te hoeven bladeren.

Mobiele app: Parship heeft een gebruiksvriendelijke mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten , waardoor je altijd en overal verbonden kunt blijven met je matches. De app biedt dezelfde functies als de website en heeft een eenvoudige en intuïtieve interface, wat het online daten nog gemakkelijker maakt.

Parship, wat zijn de kosten van een lidmaatschap?

Parship biedt zowel gratis als premium lidmaatschappen aan. Gratis leden hebben toegang tot basisfuncties zoals het invullen van de persoonlijkheidstest, het bekijken van profielen, het ontvangen van partneraanbevelingen en het sturen van glimlachen en ijsbrekers. Echter, om volledig gebruik te kunnen maken van alle functies en onbeperkt berichten te kunnen uitwisselen, is een premium lidmaatschap vereist.

Parship biedt verschillende premium abonnementen aan, afhankelijk van de duur van het lidmaatschap:

 1. Drie maanden: Dit abonnement kost € 59,90 per maand en wordt in één keer gefactureerd als € 179,70.
 2. Zes maanden: Dit abonnement kost € 44,90 per maand en wordt in één keer gefactureerd als € 269,40.
 3. Twaalf maanden: Dit abonnement kost € 32,90 per maand en wordt in één keer gefactureerd als € 394,80.

Hoewel Parship’s premium abonnementen relatief duur kunnen zijn in vergelijking met sommige andere datingsites, bieden ze wel een reeks geavanceerde functies en een matching-systeem dat gericht is op het vinden van serieuze relaties. Als je op zoek bent naar een langdurige, betekenisvolle verbintenis, kan de investering de moeite waard zijn.

Het is belangrijk op te merken dat Parship automatisch je abonnement verlengt aan het einde van de gekozen abonnementsperiode, tenzij je het annuleert. Zorg ervoor dat je de annuleringsvoorwaarden begrijpt om ongewenste verlengingen en kosten te voorkomen.

In de volgende sectie zullen we ingaan op de gebruiksvriendelijkheid en veiligheid van Parship, zodat je een volledig beeld krijgt van wat je kunt verwachten van deze datingsite voor serieuze relaties.

V. Parship gebruiksvriendelijkheid en veiligheid

Parship heeft zich ingezet om een gebruiksvriendelijke en veilige omgeving te bieden voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. In dit deel van de review zullen we bespreken hoe gebruiksvriendelijk de website en de mobiele app van Parship zijn, evenals de maatregelen die ze nemen om de veiligheid en privacy van hun gebruikers te waarborgen.

De website van Parship is ontworpen met gebruiksvriendelijkheid in gedachten. Het is eenvoudig om te navigeren, met duidelijke menu’s en secties die je helpen de informatie en functies te vinden die je nodig hebt. Het ontwerp is ook strak en aantrekkelijk, wat bijdraagt aan de algehele aangename ervaring van het gebruik van de site. De mobiele app van Parship is net zo gebruiksvriendelijk en intuïtief, waardoor je eenvoudig toegang hebt tot alle functies van de datingsite, zelfs onderweg.

Op het gebied van veiligheid en privacy heeft Parship verschillende maatregelen genomen om de gegevens van hun gebruikers te beschermen en een veilige datingomgeving te bieden. Ten eerste zijn ze aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg en in het bezit van het Keurmerk Veilig Daten. Dit betekent dat ze voldoen aan strikte eisen op het gebied van veiligheid, betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid.

Daarnaast maakt Parship gebruik van SSL-encryptie om te zorgen dat alle gegevens die je op de site verstrekt, veilig en beschermd zijn. Ze voeren ook handmatige controles uit op alle profielen om ervoor te zorgen dat er geen valse of frauduleuze accounts worden aangemaakt. Bovendien heeft Parship een uitgebreide privacyverklaring waarin wordt uitgelegd hoe ze omgaan met de gegevens van gebruikers en welke maatregelen ze nemen om je privacy te waarborgen.

VI. Parship review conclusie en aanbeveling

Na het uitgebreid bespreken van de verschillende aspecten van Parship, kunnen we concluderen dat het een uitstekende keuze is voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Het platform onderscheidt zich door het gebruik van een wetenschappelijke benadering om compatibele matches te vinden, waardoor de kans groter wordt dat je een partner vindt waarmee je een langdurige en gelukkige relatie kunt opbouwen.

Parship biedt een gebruiksvriendelijke website en mobiele app, waardoor het gemakkelijk is om contact te leggen met andere singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Het matching-systeem is goed doordacht en gebaseerd op grondig psychologisch onderzoek, wat resulteert in betere matches en een hogere kans op succes.

Hoewel de kosten van een premium abonnement relatief hoog kunnen zijn in vergelijking met andere datingsites, biedt Parship veel waarde voor die investering door middel van geavanceerde functies, een solide matching-systeem en een focus op serieuze relaties. Bovendien is de veiligheid en privacy van gebruikers op Parship goed gewaarborgd, met aansluiting bij Thuiswinkel Waarborg en het Keurmerk Veilig Daten, evenals SSL-encryptie en handmatige profielcontroles.

Onze aanbeveling is dat als je op zoek bent naar een serieuze relatie en bereid bent om te investeren in het vinden van de juiste partner, Parship een uitstekende optie is. De site richt zich op het helpen van singles om langdurige, betekenisvolle relaties op te bouwen, en het succes van hun matching-systeem en de tevredenheid van hun gebruikers getuigt van de effectiviteit van hun aanpak.

Alternatieven voor Parship

e-Matching.nl
EliteDating.nl
Be2.nl
Lexa.nl
SmartSingles.nl
Pepper.nl
Cupify.nl
Match4me.nl

Tips en aanbevelingen voor het gebruik van Parship

Tot slot zijn hier enkele tips en aanbevelingen voor het gebruik van Parship als datingsite voor serieuze relaties:

 1. Neem de tijd om de persoonlijkheidstest zo nauwkeurig mogelijk in te vullen. Dit zal je helpen om betere matches te krijgen en je zoektocht naar een partner te vergemakkelijken.
 2. Maak een aantrekkelijk en oprecht profiel dat je persoonlijkheid weerspiegelt. Dit zal andere gebruikers aanspreken en je kansen op het vinden van een goede match vergroten.
 3. Gebruik de functies van Parship om actief te communiceren met andere gebruikers en te laten zien dat je geïnteresseerd bent in het leren kennen van anderen.
 4. Wees geduldig en houd een open houding. Het vinden van de juiste partner kan tijd kosten, maar met Parship’s geavanceerde matching-systeem en focus op serieuze relaties, is de kans groot dat je een goede match zult vinden.
 5. Vergeet niet om de veiligheidstips en aanbevelingen van Parship te volgen om je datingervaring veilig en aangenaam te houden.

We hopen dat deze review je helpt bij het bepalen of Parship de juiste keuze is voor jou en wensen je veel succes in je zoektocht naar een serieuze relatie. En als je de meeste kans wilt maken op een verpletterende eerste indruk, lees dan ons 10 tips voor een profiel tekst.

FAQ – de meeste gestelde vragen over Parship

Welkom bij de Parship FAQ, waar we de meest gestelde vragen beantwoorden over deze online datingsite. Bij Parship geloven we dat iedereen de kans verdient om een serieuze relatie te vinden en we streven ernaar om dat mogelijk te maken met behulp van ons persoonlijkheidstest en matching-algoritme. We begrijpen dat het online datingproces soms vragen kan oproepen en daarom hebben we deze FAQ samengesteld om u te helpen bij het vinden van antwoorden op de meest gestelde vragen. Of u nu geïnteresseerd bent in het aanmelden bij Parship, het gebruik van de functies of het opzeggen van uw account, we hebben het allemaal voor u gedekt. Lees verder om meer te weten te komen over hoe Parship werkt en hoe u het meeste uit uw online datingervaring kunt halen.

Parship gebruikt een uitgebreide persoonlijkheidstest en matching-algoritme om compatibele matches voor gebruikers te vinden.

De persoonlijkheidstest van Parship duurt ongeveer 30 minuten om te voltooien.

Parship heeft verschillende abonnementsopties, variërend van €24,90 tot €59,90 per maand, afhankelijk van de duur van het abonnement.

Je kunt je Parship-account opzeggen door naar de instellingen van je account te gaan en de instructies voor het opzeggen te volgen. Houd er rekening mee dat er opzegtermijnen van toepassing kunnen zijn, afhankelijk van je abonnementstype.

Parship » datingsite review 2023 Details

Talen
Opgericht in
Parship.nl
5.0
Gebruiksvriendelijkheid
5.0
Actieve leden
4.0
Prijs & kwaliteit verhouding
5.0
Klantenservice
4.8 Eindoordeel

Reacties op “Parship » datingsite review 2023”

Geef een antwoord

Beoordeling*

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

e-Matching dating
Beste datingsites:
5,0 rating
5,0 rating
4,8 rating
4,8 rating
4,8 rating
Parship » datingsite review 2023
4.8/5