Elitedating » datingsite review 2022
4.8

Elitedating » datingsite review 2022

EliteDating is een betrouwbare speler op de online relatiemarkt, ze hebben een goede reputatie wat betreft veiligheid. Daarnaast maken ze ook gebruik van een uitgebreide persoonlijkheidstest wat het vinden van een geschikte partner vergoot. Uit ons onderzoek is gebleken dat EliteDating het hoogste slagingspercentage heeft van alle Nederlandse dating sites. Voor meer informatie leest onze volledige review.
Word GRATIS lid
Hoogste slagingskans
Voordelen

Een uitgebreid persoonlijkheidstest
Een overzichtelijke dating app
Actieve en serieuze leden

Nadelen
Lidmaatschap is aan de dure kant

Laatst bijgewerkt: 12 november 2022

EliteDating is een betrouwbare speler op de online relatiemarkt en zijn sterke punten zijn succesvolle plaatsing met een gratis persoonlijkheidstest. Het is de afgelopen jaren snel gegroeid en heeft nu 13 miljoen geregistreerde leden in Europa. In sommige landen buiten Nederland opereren ze onder de naam eDarling.

Hoe werkt EliteDating?

De basis van het Elitedating matchmaking systeem is de wetenschappelijke samenhang van persoonskenmerken. Op basis hiervan proberen ze een single te matchen die een goede match is. In plaats van leden op de achtergrond te gooien, pakt EliteDating leden op en introduceert veel geregistreerde singles. Leden krijgen op basis van de matchscore suggesties van de juiste partners en hebben de mogelijkheid om stap voor stap anderen te ontmoeten om van de presentatie een vertrouwd proces te maken.

Gratis persoonlijkheidstest op EliteDating.nl

Net als Parship gebruikt EliteDating persoonlijkheidstesten om de best mogelijke matchsuggesties te doen. De gebruikte enquête is een van de meest gedetailleerde van alle Nederlandse datingsites.

Het psychologische persoonlijkheidsprofiel van EliteDating is gebaseerd op een model van een van de belangrijkste en meest bekende concepten in de persoonlijkheidspsychologie, de zogenaamde “Big Five Personality Characteristics” (of de vijf belangrijkste aspecten van persoonlijkheid). Op basis van beide persoonlijkheidsfactoren is het mogelijk om paren te identificeren met een goed langetermijnperspectief voor een succesvolle relatie.

Meld u GRATIS aan op EliteDating.nl

Ze worden doorverwezen naar andere leden op basis van deze vijf eigenschappen die worden bepaald door de reacties op hun persoonlijkheidstest.

Zoals je zou verwachten van een app voor hoger onderwijs, heeft EliteDating een op wetenschap gebaseerde persoonlijkheidstest die kan worden gekoppeld aan andere singles.

Download de EliteDating app en maak een account aan

Net als alle andere apps is de Elite Dating-app te vinden in de mobiele app store. Play Store voor Android-apparaten of App Store als je een iOS-apparaat hebt.

Nadat u de applicatie hebt geïnstalleerd, kunt u deze openen. Engelse tekst wordt weergegeven op het startscherm. Je kunt het dan omzetten naar het Nederlands.

Als je al een EliteDating-account hebt (bijvoorbeeld gemaakt vanaf een website), kun je met dat account inloggen. Als je nog geen account hebt, kun je er hier (of via de website) een aanmaken. Hier moet je laten zien welk geslacht je bent en welk geslacht je zoekt. Zodra dat is gebeurd, voltooit u de EliteDating-persoonlijkheidstest. Deze test wordt gebruikt om voor elk lid een profiel aan te maken om het EliteDating-algoritme te starten. Zo combineren ze jou met de single die bij jou past.

Vragen bestaan ​​uit allerlei onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan je opleiding en carrière, hobbyvragen of je toekomstvisie. Ook wat je leuk vindt aan je partner, zoals de kinderwens en hoeveel iemand rookt of drinkt. Dit onderzoek duurt 15 tot 20 minuten.

Dit is het moment om je eigen profiel verder te verfijnen. Overweeg bijvoorbeeld om een ​​profielfoto te plaatsen.

De EliteDating app gebruiken

Dit is het moment om de applicatie te gebruiken. Je kunt helaas niet zelf naar singles zoeken. Elite Dating doet het voor u. Daarom is het erg belangrijk om de persoonlijkheidstest eerlijk in te vullen.

Het scherm Partner Suggesties geeft u een overzicht van het profiel dat bij u past (3-7 per dag). Het ziet er misschien klein uit. Je kunt meer profielen zien op Tinder, maar kwantiteit is niet hetzelfde als kwaliteit. Elite Dating zet duidelijk in op kwaliteit.

Sommige schermen hebben zogenaamde wildcards. Hier ziet u profielen die niet aan uw eisen voldoen, maar wel interessant voor u kunnen zijn. Op deze manier zijn er nog een paar mogelijkheden voor singles. Het blijkt dat dit niet erg geschikt voor je is. Indien u interesse heeft, kunt u deze ook direct opslaan.

U kunt ook een beter beeld krijgen van de profielen van andere gebruikers. Dit doe je door simpelweg op je profiel te klikken. Het nadeel is dat als je geen premium lid bent, je niet veel van je foto’s kunt zien.

Meld u GRATIS aan op EliteDating.nl

Elite dating kosten

De EliteDating app is gratis te downloaden en er zijn geen kosten verbonden aan het aanmaken van een account. Met zo’n gratis lidmaatschap zijn er echter enkele beperkingen aan wat u op de site kunt doen. Als je meer opties nodig hebt, moet je premium lidmaatschap overwegen.

Het kost natuurlijk wel wat. De kosten van Elite Dating zijn als volgt:

3 maanden: € 60 per maand

6 maanden: € 30 euro per maand

12 maanden: € 20 euro per maand

Dit maakt Elite Dating wat duurder. Dit is echter meestal geen probleem voor hoger opgeleide leden, aangezien zij gemiddeld meer inkomen verdienen dan het gemiddelde lid van een willekeurige website.

Elite Dating annuleren

Heb je de liefde van je leven gevonden? Of heb je je date beëindigd via het EliteDating platform? U kunt dan uw account opzeggen.

Als je een premium lidmaatschap hebt, moet je dit eerst opzeggen. Dit kan via het formulier op de website. Ga alsjeblieft zeker. Anders wordt het automatisch bijgewerkt.

Om het profiel te verwijderen, moet u de toepassing verwijderen uit Mijn account> Accounts. Hier kunt u de reden van de halte aangeven. Vervolgens moet u het wachtwoord invoeren om dit te bevestigen. Dan kun je de app verwijderen.

Alternatieven voor EliteDating

e-Matching.nl
Parship.nl
Be2.nl
Lexa.nl
Pepper.nl
Cupify.nl
Match4me.nl

EliteDating ervaring

Lees hieronder de recensies en ervaringen van anderen, of laat uw eigen ervaring achter om anderen te helpen de ideale dating-app te vinden.

Elitedating » datingsite review 2022 Details

Talen
Opgericht in
EliteDating.nl
Word GRATIS lid
Hoogste slagingskans
5.0
Gebruiksvriendelijkheid
5.0
Actieve leden
4.0
Prijs & kwaliteit verhouding
5.0
Klantenservice
4.8 Eindoordeel

Geef een antwoord

Beoordeling*

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

e-Matching dating
Beste datingsites:
5,0 rating
5,0 rating
4,8 rating
4,8 rating
4,8 rating
Elitedating » datingsite review 2022
4.8/5
© Copyright 2022 | Datingsitestest - De beste en populairste dating sites van Nederland en België