Beste Transgender datingsites 2024

Beste Dating sites voor Transgenders
Gay-parship
4.8
Parship is een onderdeel van de Duitse uitgeversgroep Verlagsgruppe Georg von Holtzbrinck en is een van de grootste online datingsites in Europa voor gay singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Het is een van de meest veiligste en bekendste dating sites voor homo's en lesbiennes. Voorheen was de site bekend onder de naam GayParship, maar inmiddels is het een onderdeel geworden van Parship.nl
My Transgender Date
4.8
LexaGay
4.8
Lexa staat bekend als één van de top datingsites in Nederland. Wat het zo geliefd maakt, is de gebruiksvriendelijkheid van zowel de website als de app. LexaGay spreekt een breed scala aan mensen aan, van jongeren tot senioren, waardoor het een diverse groep singles uit het hele land aantrekt. Bovendien is LexaGay trots op het indrukwekkende succespercentage van singles die hier hun perfecte match vinden.
My Transgender Cupid
4.5
My Transgender Cupid is dé dating site voor transgender vrouwen en mannen die opzoek zijn naar een echte relatie en liefde. Het heeft een actief leden bestand en is zeer gebruiksvriendelijk op zowel de PC als op een mobiel apparaat. Ieder profiel wordt handmatig gecontroleerd en uit ons onderzoek is gebleken dat dit de beste trans dating site is voor iedereen die opzoek is naar een relatie.

Daten voor Transgender personen, dit zijn de beste TS dating sites

Net zoals datingsites voor gay mannen en lesbienne datingsites, zijn er ook dating sites voor transgender personen. Een trans persoon is iemand die een genderidentiteit en/of -expressie heeft die niet overeenkomt met het biologische geslacht. De markt voor transgender dating is een heel stuk kleiner dan algemene dating sites. Net zoals het voor gay mensen lastig is om in het dagelijks leven een partner te vinden, geldt dit ook voor transgenders. Maar gelukkig zijn en specifieke trans dating sites die zich alleen richten op het bij elkaar brengen van een transgender persoon (trans-vrouw, trans-man, cis ect.) met iemand die hier naar opzoek is. Helaas zijn er nog steeds veel vooroordelen over de trans-gemeenschap en zijn er datingsites die hier negatief aan bijdragen. Maar gelukkig zijn er ook Trans datingsites die een positieve bijdrage leveren aan de acceptatie van de transgender personen.

Als je zelf een trans / transgender / transseksueel bent of je bent opzoek naar een TS persoon, en opzoek bent naar een leuke date voor liefde, relatie, vriendschap, kan dat een hele opgave zijn. Het vinden van een geschikte partner die bij je past en accepteert zoals je bent is in het dagelijks leven bijna onmogelijk. Maar wij van DatingsiteTest helpen een handje en we hebben een overzicht gemaakt van de beste datingsites waar je transgenders kunt ontmoeten en daten.

Parship dating
blank
Beste datingsites:
5,0 rating
5,0 rating
4,8 rating
4,8 rating
4,8 rating