Beste Transgender datingsites 2023

Home » Beste Transgender datingsites 2023
Beste Dating sites voor Transgenders
My Transgender Cupid
5.0
My Transgender Cupid is dé dating site voor transgender vrouwen en mannen die opzoek zijn naar een echte relatie en liefde. Het heeft een actief leden bestand en is zeer gebruiksvriendelijk op zowel de PC als op een mobiel apparaat. Ieder profiel wordt handmatig gecontroleerd en uit ons onderzoek is gebleken dat dit de beste trans dating site is voor iedereen die opzoek is naar een relatie.
Gay-parship
5.0
Parship is een onderdeel van de Duitse uitgeversgroep Verlagsgruppe Georg von Holtzbrinck en is een van de grootste online datingsites in Europa voor gay singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Het is een van de meest veiligste en bekendste dating sites voor homo's en lesbiennes. Voorheen was de site bekend onder de naam GayParship, maar inmiddels is het een onderdeel geworden van Parship.nl
EliteDating.nl
4.8
Hoogste slagingskans
EliteDating is een betrouwbare speler op de online relatiemarkt, ze hebben een goede reputatie wat betreft veiligheid. Daarnaast maken ze ook gebruik van een uitgebreide persoonlijkheidstest wat het vinden van een geschikte partner vergoot. Uit ons onderzoek is gebleken dat EliteDating het hoogste slagingspercentage heeft van alle Nederlandse dating sites. Voor meer informatie leest onze volledige review.
TransAmor
4.8
TransAmor is een frisse en zeer overzichtelijke internationale dating site dat zich richt op leden van de LHBTQ+ gemeenschap. De website is biedt tal van mogelijkheden om leuke contacted te maken. Zo kun je een persoon blog bij houden, is er een forum en bestaat er de mogelijkheid tot videobellen. TransAmor is in 2021 opgericht en er is ook een Android dating app beschikbaar.
My Transgender Date
4.5

Daten voor Transgender personen, dit zijn de beste TS dating sites

Net zoals datingsites voor gay mannen en lesbienne datingsites, zijn er ook dating sites voor transgender personen. Een trans persoon is iemand die een genderidentiteit en/of -expressie heeft die niet overeenkomt met het biologische geslacht. De markt voor transgender dating is een heel stuk kleiner dan algemene dating sites. Net zoals het voor gay mensen lastig is om in het dagelijks leven een partner te vinden, geldt dit ook voor transgenders. Maar gelukkig zijn en specifieke trans dating sites die zich alleen richten op het bij elkaar brengen van een transgender persoon (trans-vrouw, trans-man, cis ect.) met iemand die hier naar opzoek is. Helaas zijn er nog steeds veel vooroordelen over de trans-gemeenschap en zijn er datingsites die hier negatief aan bijdragen. Maar gelukkig zijn er ook Trans datingsites die een positieve bijdrage leveren aan de acceptatie van de transgender personen.

Als je zelf een trans / transgender / transseksueel bent of je bent opzoek naar een TS persoon, en opzoek bent naar een leuke date voor liefde, relatie, vriendschap, kan dat een hele opgave zijn. Het vinden van een geschikte partner die bij je past en accepteert zoals je bent is in het dagelijks leven bijna onmogelijk. Maar wij van DatingsiteTest helpen een handje en we hebben een overzicht gemaakt van de beste datingsites waar je transgenders kunt ontmoeten en daten.

e-Matching dating
Beste datingsites:
5,0 rating
5,0 rating
4,8 rating
4,8 rating
4,8 rating