Beste dating sites van 2023

Beste Algemene Dating apps voor relaties
e-Matching
5.0
Voor hoger opgeleide
e-Matching is een datingsite dat zich voornamelijk richt op hoogopgeleide vrijgezellen die op zoek zijn naar liefde en geluk. De site kenmerkt zich door de gebruiksvriendelijkheid, overzichtelijke dating app en een actief ledenbestand. Als je geen zin hebt om eindeloos door profielen te scrollen, maar ben je wel op zoek naar een match die echt bij je past, dan is E-Matching wellicht de site voor jou.
Lexa.nl
4.8
Populairste datingsite
Van alle datingsites is Lexa wellicht de meest bekende en populairste. Gebruikers waarderen de gebruiksvriendelijkheid van zowel de site als de dating app. Lexa richt zich op een breed publiek, van jong tot oud en heeft daardoor een ruim aanbod van singles uit heel Nederland. Voor de rest kenmerkt Lexa zich door het hoge slagingspercentage van singles die hun ware liefde vinden.
EliteDating.nl
4.8
Hoogste slagingskans
EliteDating is een betrouwbare speler op de online relatiemarkt, ze hebben een goede reputatie wat betreft veiligheid. Daarnaast maken ze ook gebruik van een uitgebreide persoonlijkheidstest wat het vinden van een geschikte partner vergoot. Uit ons onderzoek is gebleken dat EliteDating het hoogste slagingspercentage heeft van alle Nederlandse dating sites. Voor meer informatie leest onze volledige review.
Parship.nl
4.8
Parship heeft unieke, bewezen succesvolle en wetenschappelijk gefundeerde dat het één van de beste dating sites maakt op deze lijst. De website, en dating app, scoort hoog op gebruiksvriendelijkheid en ook de klantenservice staat bij gebruikers hoog aangeschreven. Parship is een bekende en betrouwbare speler in de Nederlandse dating branche. Dus ben je opzoek naar een goede datingsite, geef dan Parship eens een kans.
Cupify
4.5
Cupify is een relatief jonge speler in de dating wereld en ze onderscheiden zich door de mogelijkheid om snel, eenvoudig maar voornamelijk voordelig op zoek te gaan naar een ideale partner. Zelf beweren ze dat ze geen gebruik maken van nepprofielen die je proberen over te halen om een betaald lidmaatschap af te sluiten. Ben je benieuwd naar Cupify, klik dan op 'Lees meer' knop.
be2.nl
4.3
be2 is een serieuze Nederlandse online datingsite die je helpt iemand te vinden voor een leuke, inhoudelijke relatie. Be2 wil meer zijn dan een gewone datingsite. Be2 ziet zichzelf als een van de grootste relatie & datingsites van Nederland en België. Ze maken gebruik van een persoonlijkheidstest die je leden presenteert die echt bij je passen. De site is sinds 2004 actief en heeft een goede staat van dienst.
StedenDating
4.3
StedenDating richt zich op singles die opzoek zijn naar een leuke date in de buurt. Heb je geen tijd of zin om ver te reizen naar je eventuele toekomstige partner? Maar heb je liever een leuke en gezellige date in de regio? Dan is StedenDating wellicht de dating site voor jou!
Pepper.nl
4.0
Pepper, de niet zo maar een datingsite. En daar hebben ze gelijk mee, want Pepper pakt het net even wat anders aan dan andere dating sites. Uit onderzoek is gebleken dat singles Pepper aanwijzen als één van de datingsites met de leukste singles en de meest betrouwbare indruk. Zo wordt ieder profiel handmatig gecontroleerd en gaan ze vertrouwelijk om met je gegevens.

Algemene datingsites: een overzicht van de beste sites om te daten

Datingsites zijn er in alle vormen en maten. Er zijn bijvoorbeeld datingsites voor hoger opgeleiden, daten voor senioren en zelfs voor vreemdgaan. De meest voorkomende groep is echter de algemene datingsite. Deze sites zijn geschikt voor personen van alle leeftijden die op zoek zijn naar een langdurige relatie. Deze sites maken geen onderscheid op basis van leeftijd of hoe hoog je bent opgeleid en zijn daarom geschikt voor iedereen ouder dan 18 jaar. Een bijkomend voordeel is dat deze sites vaak een groter leden bestand hebben. En de kans is dus wellicht groter dat je op zo’n site de ware liefde ontmoet. Hierboven tref je een overzicht aan van de algemene datingsites:

Online daten in 2023

Wist je dat er in Nederland in het jaar 2023 ruim 3 miljoen singles zijn? Tegenwoordig is het online daten voor vele de manier om nieuwe mensen te ontmoeten. Maar de eerste uitdaging begint bij het vinden van een goede algemene dating site. En datingsitest.nl helpt je om jou ideale date site te vinden die bij je past. We testen en onderzoeken datingsites om voor mensen die op zoek zijn naar de ware en keuze wat eenvoudiger te maken. We hebben de beste algemene datingsites voor jou op een rij gezet.

Welke datingsite past het best bij mij?

Het vinden van de juiste datingsite voor jou kan een hele klus zijn. We raden aan om op veel dingen te letten, zoals prijs, functionaliteit, betrouwbaarheid en recensies op specifieke datingsites. Het is belangrijk dat de afspraakwebsite optimaal is en een vertrouwd en gevalideerd profiel toont zodat de afspraak meer kans van slagen heeft. Functionaliteit is ook belangrijk. Heeft de website bijvoorbeeld handige mobiele apps of misschien wel een goede klantenservice? Datingsitetest.nl probeert een zo goed mogelijk aanbod te bieden, inclusief features, prijzen en andere sterke en zwakke punten zodat de keuze om voor die datingsite te kiezen die je het grootste kans op slagen geeft. Zo kies je de beste website voor jou en vind je snel de perfecte match!

Gratis of een betaalde site?

De meeste datingsites bieden de mogelijkheid om de site een tijdje gratis te proberen of een gratis account aan te maken met beperkte functionaliteit. Reageren op andere profielen is vaak pas mogelijk na het afsluiten van een betaald abonnement. Verstandig is om jezelf eerst te verdiepen in de prijzen van zo’n lidmaatschap, en of het automatisch wordt verlengt of niet. Beslis daarom, voordat je een ‘Premium lidmaatschap afneemt, of de site echt bij je past. Zo kom je niet voor verrassingen te staan ​​en kun je na een goede ervaring met een gratis account altijd overstappen naar een betaald abonnement.

Algemeen zoeken of gericht zoeken

Moet ik naar een algemene datingsite gaan of naar een site met een specifiek thema? Zoals bijvoorbeeld ‘daten voor 50-plussers‘ of een andere niche. Deze keuze is geheel persoonlijk. Als je van tevoren weet waar je naar op zoek bent, bijvoorbeeld als je ouder bent dan 50 jaar, is het wellicht de beste keuze om een dating site voor 50-plussers te vinden. Ben je nog geen 50-plus of wil je eerst een algemene datingsite uitproberen? Dan zijn er tal van opties beschikbaar. En indien gewenst kun je je ook op meerdere datingsites tegelijk aanmelden. Of eerst wat sites te testen voordat je een keuze maakt welke date site echt bij je past.

Waarom Datingsitetest.nl

Datingsitetest.nl streeft ernaar een platform te bieden met alle informatie en features rondom grote en bekende datingsites. Wij vinden het belangrijk om de juiste datingsite te kiezen die u kunt vertrouwen en die aan uw behoeften voldoet, dus we hebben zoveel mogelijk informatie over prijzen, profielbetrouwbaarheid, klantenservice, mobiele dating apps en meer.

Betrouwbare profielen?

Een van de grootste problemen van online dating zijn valse profielen die een website actiever laten lijken dan hij in werkelijkheid is. Bij het schrijven van een review kijken we kritisch of de datingsites betrouwbaar is en of de leden echt zijn. Helaas kunnen we hier natuurlijk geen 100% garantie voor geven, maar gelukkig van veel Nederlandse dating sites aangesloten bij de het keur merk ‘Veilig daten’ van de Thuiswinkel waarborg. Dit maakt de kans dat sites bewust nepprofielen gebruiken.

Een site met een mobiele dating app

Bijna iedereen heeft tegenwoordig wel een mobiele telefoon en dus overal toegang tot het internet. En de meeste dating sites hebben ook een mobiele app of zijn responsive. Ook hier besteden we uitgebreid aandacht aan in onze datingsite testen zodat de keuze voor jou eenvoudiger wordt.

Garantie op een succesvolle date?

Regelmatig krijgen we de vraag, welke site geeft een succesvolle date garantie? Helaas bestaan die sites niet, al zien we wel datingsites die beweren dat 1 op de 3 de ware liefde vind. Het vinden van een geschikte partner die echt bij jou past is afhankelijk van zoveel factoren en criteria, misschien vind je de ware liefde wel binnen een paar dagen. Of misschien duurt het maanden voordat je een geschikte partner ontmoet. We hebben alle datingsites op een rij gezet om jouw perfecte match te vinden!

e-Matching dating
Beste datingsites:
5,0 rating
5,0 rating
4,8 rating
4,8 rating
4,8 rating
© Copyright 2022 | Datingsitestest - De beste en populairste dating sites van Nederland en België