50plusmatch » dating voor 50-plussers – review 2023
5.0

50plusmatch » dating voor 50-plussers – review 2023

Zoals de naam al doet vermoeden is 50PlusMatch een dating site speciaal ontwikkelt voor vrijgezellen 50 plussers die opzoek zijn naar een nieuwe relatie. De site heeft unieke kenmerken en veel mogelijkheden en opties om eenvoudig contact te maken met andere singles van middelbare leeftijd. De site heeft een actief ledenbestand en een duidelijke en eenvoudig te gebruiken dating app.
Word GRATIS lid
Beste keuze 50plus
Home » 50plusmatch » dating voor 50-plussers – review 2023
Voordelen
  • Een uitstekende keuze voor senioren & 50-plussers
  • Veel mogelijkheden en functionaliteiten voor contact te maken
  • Mogelijkheid voor videobellen
  • Fijn werkende mobiele app
  • Dagelijks veel nieuwe leden & actief ledenbestand
Nadelen
  • Klantenservice niet telefonisch bereikbaar

Laatst bijgewerkt: 25 maart 2023

Sommige mensen denken misschien dat alleen jongeren daten, maar niets is minder waar. Ook mensen boven de 50-plus daten en niet voor niets zijn dan ook speciaal voor hen datingsites ontworpen. Eén van deze datingsites is 50plusmatch. Op deze datingsite zijn, zoals de naam al zegt, alleen maar 50-plussers te vinden. Dit kan heerlijk zijn wanneer je niet zit te wachten op het swipen van mensen die allemaal net wat te jong zijn voor jou. Wanneer je date via 50plusmatch, weet je dat je mensen tegenkomt die in dezelfde levensfase zitten als jijzelf. De kans dat je dan een match vindt is dus ook veel groter. Maar wanneer je een match hebt gevonden, wat ga je dan doen?

In maart en april gaat de zon vaak al wat meer schijnen en kunnen we genieten van het zachtere lenteweer. Dit brengt nieuwe mogelijkheden voor fantastische dates met zich mee. Zo kun je bijvoorbeeld samen gaan fietsen door de natuur en genieten van de bloemen die groeien aan de kant van de weg. Ook kun je samen op het terras gaan zitten en genieten van een lekker hapje en drankje. Het is echt net waar je van houdt, maar met de warmere temperaturen zijn er genoeg fijne dates te bedenken.

Thuiswinkel Award en Kassa review

Mocht je nog niet overtuigd zijn, kijk dan eens naar de prijzenkast. De online 50-plus datingsite is door Kassa als beste getest. Kassa noemde 50plusmatch, “Goed”. En gaf als extra opmerkingen: “Veelzijdig, gebruiksvriendelijk, community voor activiteiten, gratis en betaalde leden kunnen met elkaar communiceren”. Daarnaast ontving 50plusmatch ook de Thuiswinkel Award in de datingcategorie. Ze werden uitgeroepen tot winner in de categorie, ‘favoriete datingsite’

50PlusMatch – hoe werkt het

Uit de duizenden leden die al zijn aangemeld, is al een grote hoeveelheid succesverhalen voortgekomen. Dit gaat zelfs over mensen die duizenden kilometers uit elkaar wonen en liefde op het eerste gezicht ondervonden! Bij 50plusmatch zijn er vele mogelijkheden en zal je verbaasd zijn om de avonturen die je mee kan maken. Als je nog niet overtuigd bent, kijk dan eens naar de prijzen. De online datingsite is als beste getest door Vara’s Kassa dankzij waarden als veelzijdigheid en gebruiksvriendelijkheid. Een ander belangrijk punt dat ze noemen is dat gratis en betaalde profielen met elkaar kunnen communiceren. Verder is 50plusmatch bekroond door de Thuiswinkel Awards in categorie datingsites. Ze zijn als winnaar verkozen tot favoriete datingsite.

Meld je direct aan voor 50plusmatch

Daten voor een specifieke doelgroep op  50plusmatch

Online daten kan al uitdagen en lastig genoeg zijn voor 50-plussers. Maar 50plusmatch maakt het daten een stuk eenvoudiger. De site is gebruiksvriendelijk en heeft een specifieke doelgroep, 50-plussers en senioren. Deze doelgroep heeft als voordeel dat eigenlijk iedereen wel waar ze naar opzoek zijn, het vinden van een nieuwe relatie, gezelschap en liefde. Als je eenmaal bent ingeschreven en je hebt je profiel afgerond, zal je zien dat er veel meer mensen in jouw situatie verkeren. Als je eenmaal de 50 bent gepasseerd ken je jezelf goed en weet je precies wat je wel- of niet wilt. Een datingsite voor deze doelgroep springt eruit doordat de profielen van 50-plussers vaak een stuk betrouwbaarder en eerlijker zijn dan op een andere site. De fase dat je jezelf beter moet voor doen dan je daadwerkelijk bent heb je inmiddels wel achter je gelaten. Mede hierom wordt je op een datingsite voor je eigen leeftijdscategorie niet zo snel voor de gek gehouden.

Doelgericht daten voor mensen van middelbare leeftijd heeft veel voordelen, en deze website spring hier geweldig op in.

50PlusMatch dating-app

Tegenwoordig, in het tijdperk van mobiel daten, mag een dating-app niet meer ontbreken. En 50plusmatch is zich hiervan bewust, ze hebben een dating-app die beschikbaar is voor Android én voor Apple apparaten. Deze app beschikt over dezelfde functies als de datingsite. Het grote voordeel van een dating-app is dat het niet uitmaakt waar je bent. Overal kan je even een snelle zoekopdracht starten voor een leuke date, je berichten lezen van leden die geïnteresseerd in je zijn – of zelf de stoute schoenen aantrekken… een bericht sturen naar die leuke vrouw of man die je graag beter wilt leren kennen.

Ook al heb je op de site van 50PlusMatch een profiel aangemaakt, dan kan je met dezelfde gegevens inloggen op de dating-app. En andersom werkt het natuurlijk ook.

De dating-app van 50plusmatch is beschikbaar voor Android en IOS

Het aanmaken van een profiel op 50PlusMatch

Voordat je kunt beginnen met het vinden van een geschikte partner, heb je natuurlijk een profiel nodig. Het aanmaken van een profiel is gelukkig erg eenvoudig op 50PlusMatch. De eerste stap is om de SITE TE OPENEN, en vervolgens te selecteren wat je geslacht is en of je opzoek bent naar een man of vrouw. Voer vervolgens een Nickname – je kunt je echte naam gebruiker, maar hoeft niet -, wachtwoord en e-mailadres in. Controleer nog een keer of jet het email adres juist hebt ingevuld, want hier wordt een bevestiging naar gestuurd om je profiel te activeren. Open vervolgens de ontvangen e-mail en klik op de link om uw profiel te bevestigen. En nu kan het daten echt beginnen! Wellicht is het verstandig om uw profiel nog even compleet in te vullen, zodat andere leden ook een goed beeld van u krijgen. En een foto zegt meer dan duizend woorden, dus vergeet ook niet om wat foto’s te uploaden. Dat is een vervolgstap als je voor het eerst inlogt en als je profiel nog niet volledig is ingevuld.

Functies en opties van 50PlusMatch

Dat 50PlusMatch meer is dan alleen maar een datingsite voor ouderen, wordt al snel duidelijk. De site maakt gebruik van sociaal media-achtig functies. Uiteraard bevat de site alle standaardopties die je op andere datingsites aantreft, zoals het maken van je eigen profiel, het bekijken van de profielen van andere leden en opties om de profielen van andere 50-plussers te ontmoeten. Als betalend lid heb je toegang voor het delen van berichten in het gedeelte ‘Things2Share’. Leden kunnen hier foto’s of opmerkingen plaatsen in de trant van ‘hey, ik ben opzoek naar iemand voor een leuke wandeling, interesse?’. Het is een leuke concept dat echt wat toevoegt aan het online daten, zeker voor ouderen.

Veilig daten bij 50PlusMatch

Het maken van contact met nieuwe mensen neemt altijd wat risico’s met zich mee. Ongeacht of je nu offline aan het daten bent of je date online hebt ontmoet. Geef dus daarom nooit te snel uw privé gegevens aan een persoon die u net hebt leren kennen. Maar wat betreft de veiligheid van 50PlusMatch zit het wel goed. Ze doen er alles aan om uw gegevens te beschermen en is de site met een sterke encryptie beveiligd. De beheerders van de site hanteren een strikt beleid in het opsporen en blokkeren van nepprofielen en mensen die andere intenties hebben dan het vinden van een relatie of liefde.

Logos Keurmerk Veilig Date & Thuiswinkel waarborg

Dat ze veiligheid hoog in het vandaal hebben, dat blijkt wel uit dat 50plusmatch het Keurmerk Veilig Daten heeft en lid is van de Thuiswinkel Waarborg. Veilig Daten keurmerk is ontstaan door de grote spelers in de Nederlandse dating branche en in samenwerking met de consumentenbond.  

Uitschrijven bij 50PlusMatch

Heb je de ware liefde of je nieuwe levenspartner en metgezel ontmoet, of is er een andere redenen waarom je niet langer lid wilt blijven, dan kun je je altijd weer uitschrijven. De site beidt een keuze aan om je profiel tijdelijk te deactiveren of permanent te verwijderen. Indien je kiest voor het tijdelijk deactiveren van je account, blijft je profiel en alle gegevens en berichten die je hebt uitgewisseld met andere leden, intact. Maar je profiel is dan niet meer zichtbaar voor andere leden tot het moment dat je je profiel weer activeert. Kies je om je profiel permanent te verwijderen, dan worden al je persoonlijke gegevens definitief uit de database van de website verwijderd.

Andere datingsites zoals 50PlusMatch

Mocht 50PlusMatch niet de dating site voor jou zijn, of wil je je graag verdiepen in andere sites voor het ontmoeten van 50 plussers vrijgezellen, dan zijn er natuurlijk tal van andere site beschikbaar. Sites zoals Seniorengeluk en VijftigPlusDating zijn uitstekende websites voor het vinden van een partner die in hun bloei van hun leven staan.

Eindoordeel – 50PlusMatch, de datingsite voor ouderen vrijgezellen

50PlusMatch is een uitstekende datingsite voor mensen die 50 jaar of ouder zijn. De site heeft een actief leden bestand en dagelijks melden er vele nieuwe vrijgezellen zich aan. Met een gratis lidmaatschap kan je zien dat het een goede site is voor 50-plus daten. Het oogt eenvoudig, en laat een hoogwaardige indruk achter. 50PlusMatch heeft een ideale datingomgeving gecreëerd voor ouderen vrijgezellen. Wel kunnen u adviseren om een betaald lidmaatschap serieus te overwegen. Want dit biedt vele voordelen ten opzichte van een gratis lidmaatschap. De site is erg gebruiksvriendelijk en biedt, mede dankzij de sociaal media-achtige functies, een platform aan voor het vinden van vriendschap, relatie en liefde. En we kunnen 50PlusMatch dus dan ook aanraden voor alleenstaande ouderen die hun leven samen met een nieuwe partner willen doorbrengen.

50plusmatch » dating voor 50-plussers – review 2023 Details

Talen
Opgericht in
50plusmatch
Word GRATIS lid
Beste keuze 50plus
5.0
Gebruiksvriendelijkheid
5.0
Actieve leden
5.0
Prijs & kwaliteit verhouding
5.0
Klantenservice
5.0 Eindoordeel

Reacties op “50plusmatch » dating voor 50-plussers – review 2023”

Geef een antwoord

Beoordeling*

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

e-Matching dating
Beste datingsites:
5,0 rating
5,0 rating
4,8 rating
4,8 rating
4,8 rating
50plusmatch » dating voor 50-plussers – review 2023
5.0/5