Maatjemeer-Match datingsite review 2024
4.3/5

Maatjemeer-Match datingsite review 2024

Maatjemeer-match.nl is een dating site voor volslanke singles die opzoek zijn naar hun ware liefde. Vrijgezellen die opzoek zijn naar een partner met een maatje meer zijn ook van harte welkom. Maatjemeer-match.nl beweert dat ze geen gebruik maken van nep profielen om je aan het lijntje te houden. Als je single bent en je hebt wat overgewicht of je bent opzoek naar een partner met een maatje meer, dan is maatjemeer-match.nl wellicht dé datingsite voor jou.
Voordelen
  • Mensen met een maatje meer kunnen zich helemaal op hun plek voelen.
  • Ook mensen die geen maatje meer hebben zijn welkom op het datingplatform.
  • Je kunt met een gratis account gebruikmaken van redelijk wat features waarmee je Maatjemeer-Match goed kunt leren kennen.
  • Het inschrijfproces is snel en simpel.
Nadelen
  • Om persoonlijke berichten te kunnen sturen heb je een premium lidmaatschap nodig.

Laatst bijgewerkt: 7 maart 2024

Iedereen is anders. Gelukkig maar, want anders zou het een hele saaie wereld zijn. Het is dan ook niet raar dat datingsites zich steeds vaker op een wat specifiekere doelgroep focussen. Op die manier wordt er voor iedereen een fijn datingplatform gecreëerd waar men zich echt thuis en op zijn of haar plek kan voelen. Eén van deze datingsites is Maatjemeer-Match. En nee, je hoeft niet per se een maatje meer te hebben om je in te mogen schrijven bij deze datingsite. Toch focust Maatjemeer-Match zich wel op mensen met een maatje meer, maar ook als je hierop valt kun je zeker op dit datingplatform terecht. Om jou te helpen bij de keuze voor een datingsite, hebben we hieronder wat belangrijke informatie over Maatjemeer-Match op een rijtje gezet.

Het inschrijven bij Maatjemeer-Match

Het inschrijven bij Maatjemeer-Match is zeer eenvoudig. Er wordt niet om onnodige informatie gevraagd en je hoeft ook geen hele verhalen te schrijven. Je wordt door het inschrijfproces geleid en voor je het weet heb je een account op het datingplatform. Eerst zul je een profielnaam moeten bedenken. Dit kan werkelijk alles zijn, maar om het zo persoonlijk mogelijk te houden is het natuurlijk wel leuk als je je eigen naam gebruikt. Daarna kies je een wachtwoord en vul je je e-mailadres in. Wanneer je een geldig e-mailadres hebt ingevoerd, kun je meteen jouw e-mailvoorkeuren aangeven. Zo kun je dus gelijk bepalen welke mails je wel en welke je niet wil ontvangen.

Meld je GRATIS aan op Maatjemeer-Match.nl

Na deze basisinformatie is het tijd voor wat voorkeuren op het gebied van het daten. Eerst zul je je eigen geslacht in moeten vullen en daarna kun je aangeven naar welk geslacht je op zoek bent. Hierna vul je je geboortedatum in. Het is waarschijnlijk geen verrassing dat je bij Maatjemeer-Match ook om jouw postuur wordt gevraagd. Hierbij kun je kiezen uit verschillende opties. Je hoeft geen maatje meer te hebben, want ook de optie ‘dun’ is beschikbaar. Zo kunnen ook wat slankere mensen op zoek gaan naar hun grote liefde met een maatje meer.

maatjemeer-match
Maatjemeer-match

Andere informatie waarnaar wordt gevraagd is jouw locatie. Ook kun je een profielfoto uploaden, maar dat is niet verplicht. Je kunt ervoor kiezen om deze stap over te slaan. Toch raden we je wel aan om een foto toe te voegen, aangezien andere leden dan een beter en completer beeld over jou kunnen vormen.

Nadat je een goed beeld over jouzelf als persoon hebt gevormd, heb je de mogelijkheid om nog wat meer persoonlijke informatie te delen. Heb je bijvoorbeeld kinderen? En welk opleidingsniveau heb je? Ook kun je aangeven hoe lang je bent en hiermee dus wat meer informatie geven over jouw uiterlijke kenmerken.

Alle accounts op Maatjemeer-Match worden handmatig gecontroleerd. Dit draagt bij aan een fijne en veilige datingervaring. Ook kun je na het inschrijven nog gemakkelijk foto’s plaatsen, dus wanneer je deze stap over hebt geslagen is hier later zeker nog de mogelijkheid voor.

Wanneer je klaar bent met het invullen van alle informatie hoef je nog maar één ding te doen, namelijk het activeren van je account. Dit kan gemakkelijk via de mail en wanneer je dit gedaan hebt ben je klaar om aan jouw datingavontuur te beginnen.

Meld je GRATIS aan op Maatjemeer-Match.nl

De doelgroep van Maatjemeer-Match

Zoals de naam van het datingplatform eigenlijk al zegt, focust Maatjemeer-Match zich op mensen met een maatje meer. Toch betekent het niet dat alleen deze mensen worden toegelaten op het platform. Ook mensen die een maatje meer gewoonweg aantrekkelijk vinden kunnen prima terecht bij Maatjemeer-Match. Dit betekent dan ook dat je ook wat slankere mensen tegen kunt komen tijdens jouw zoektocht naar de liefde.

Het is mooi om te zien dat er niemand wordt buitengesloten en dat werkelijk iedereen er terecht kan. Zo wordt er een open sfeer gecreëerd waarin iedereen wordt geaccepteerd. Per dag komen er ongeveer vijftig nieuwe leden bij, waaraan te zien is dat het ledenbestand van Maatjemeer-Match ook echt groeit.

De kosten van het daten via Maatjemeer-Match

Je kunt gratis gebruikmaken van Maatjemeer-Match, maar zoals bij bijna elk datingplatform het geval is, heb je ook bij dit platform wat meer aan een premium account. Het is echter wel verstandig om eerst even gratis rond te snuffelen, zodat je erachter kan komen of Maatjemeer-Match goed bij je past. Heb je ervoor gekozen om een premium lidmaatschap aan te schaffen? Dan kun je kiezen tussen drie verschillende opties.

De eerste optie is die van één maand voor €24,99 per maand. Ook kun je voor een premium lidmaatschap van twee maanden aanschaffen voor €19,99 per maand (€39,98 in totaal). Als laatste is er nog de optie van een drie maanden lang premium lidmaatschap voor €14,99 (€44,97 in totaal). Je ziet dus dat hoe langer je een premium lidmaatschap aangaat, hoe goedkoper het in verhouding wordt. Dit is dan ook zeker iets om rekening mee te houden.

Maatjemeer Match
Lidmaatschap kosten Maatjemeer-Match.nl

De features van Maatjemeer-Match

Het ligt aan het type account welke features je allemaal kunt gebruiken. Hieronder bespreken we voor zowel een gratis als een premium account welke features er beschikbaar zijn.

Bij een gratis account kun je uiteraard alvast rondsnuffelen op het platform. Hierbij kun je de profielen van andere leden bekijken en standaardberichten sturen. Ook kun je zelf foto’s plaatsen en de hoofdfoto’s van andere leden zien. Als laatste krijg je nog de mogelijkheid om de standaard zoekfunctie te gebruiken.

Bij een premium account komen er redelijk wat features bij. Zo kun je bijvoorbeeld persoonlijke berichten sturen, waarmee je een veel diepere connectie aan kunt gaan met andere leden. Ook kun je alle foto’s van de andere leden zien in plaats van alleen de hoofdfoto. Daarnaast kun je gebruikmaken van de FotoZapper en eigen berichten lezen. Je kunt de laatste bezoekers van je profiel bekijken en gebruikmaken van een uitgebreidere zoekfunctie. Als laatste kun je ook nog eens deelnemen aan de chat, waarmee je nog meer mensen kunt leren kennen.

Meld je GRATIS aan op Maatjemeer-Match.nl

Je ziet dus dat je met een gratis account al redelijk op weg kunt, maar dat je een veel persoonlijkere connectie aan kunt gaan met iemand wanneer je gebruik kunt maken van de premium features. Het is heel handig dat je eerst het platform al redelijk goed kunt leren kennen met een gratis account en dat je later over kunt gaan op een premium lidmaatschap wanneer je het gevoel hebt dat Maatjemeer-Match bij je past.

Het uitschrijven bij Maatjemeer-Match?

Veel mensen beginnen een datingavontuur met een duidelijk doel. Wil je bijvoorbeeld nieuwe mensen leren kennen of ben je echt opzoek naar de ware liefde? De kans is groot dat je uiteindelijk jouw doel behaalt of dat je jouw account op Maatjemeer-Match gewoonweg niet meer nodig hebt. Dan is het logisch dat je jouw account op wil zeggen. Maar hoe doe je dat precies?

Het opzeggen van je account bij Maatjemeer-Match is heel eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is naar de instellingen van je account te gaan en op de functie ‘uitschrijven’ te klikken. Wanneer je dit doet, moet je nog twee dingen invullen. Allereerst wil men graag weten waarom je je uitschrijft. Daarnaast moet je nog je wachtwoord invullen. Heb je dit gedaan? Dan ben je uitgeschreven en is jouw account bij Maatjemeer-Match verwijdert. Controleer goed of jouw premium lidmaatschap ook echt is opgezegd, zodat je niet onnodig betaald voor een account dat je niet meer gebruikt.

Eindoordeel Maatjemeer-Match

Al met al is Maatjemeer-Match een heel leuk datingplatform voor mensen met een maatje meer, maar ook voor mensen die dat aantrekkelijk vinden. Het mooie is dat niemand wordt buitengesloten en dat iedereen wordt geaccepteerd zoals hij of zij is. Het inschrijven is zeer gemakkelijk en je kunt er zelf voor kiezen of je een profielfoto wil uploaden of niet. Je hebt zo een profiel aangemaakt en voor je het weet kun je beginnen aan jouw datingavontuur.

Meld je GRATIS aan op Maatjemeer-Match.nl

Een ander voordeel van Maatjemeer-Match is dat je met een gratis account al veel uit kunt proberen. Je krijgt echt de mogelijkheid om het platform goed te leren kennen voordat je overgaat op een premium lidmaatschap. Een premium lidmaatschap is echt het overwegen waard, aangezien je hiermee een diepere connectie aan kunt gaan met potentiële matches. Maatjemeer-Match is een goed datingplatform dat zeker het overwegen waard is wanneer je een maatje meer hebt en je je misschien niet helemaal op je plek voelt op de meer standaard datingplatformen. Ook wanneer je op mensen met een maatje meer valt is dit datingplatform perfect voor jou.

Maatjemeer Match

Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Maatjemeer-Match datingsite review 2024 Details

Apparaten
Talen
Opgericht in
Maatjemeer-Match
5.0
Gebruiksvriendelijkheid
3.0
Actieve leden
4.0
Prijs & kwaliteit verhouding
5.0
Klantenservice
4.3 Eindoordeel

Geef een reactie

Beoordeling*

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Parship dating
blank
Beste datingsites:
5,0 rating
5,0 rating
4,8 rating
4,8 rating
4,8 rating
Maatjemeer-Match datingsite review 2024
4.3/5