Seniorengeluk datingsite review 2023
5.0

Seniorengeluk datingsite review 2023

SeniorenGeluk is een dating site dat zich richt op alleenstaande vrijgezellen in de leeftijdscategorie van vijftig en zestig plus. Senioren Geluk is eenvoudig en overzichtelijk in gebruik en is daardoor toegankelijk en gebruiksvriendelijk, ook voor 60 plussers die niet zo handig zijn met een computer. Ben je een vrouw of man op leeftijd die opzoek is naar een nieuwe levenspartner en geluk, dan is SeniorenGeluk.nl een uitstekende keuze.
Word GRATIS lid
Eenvoudig in gebruik
Home » Seniorengeluk datingsite review 2023
Voordelen
 • Overzichtelijke datingsite voor Senioren
 • Eenvoudig in gebruik
 • Actief en serieus ledenbestand
Nadelen
 • Voor de hippe 50-plusser is het ontbreken van een dating app een gemis

Laatst bijgewerkt: 21 maart 2023

Ben je een oudere, een senior of een 50-plusser op zoek naar liefde en vriendschap? Dan is SeniorenGeluk de perfecte datingsite voor jou. In dit artikel nemen we je mee langs alle belangrijke aspecten van de website, zoals het aanmaken van een profiel, het zoeken en matchen met andere leden, de communicatiemogelijkheden en de veiligheidsmaatregelen.

Bovendien delen we enkele ervaringen van echte gebruikers en inspirerende succesverhalen. Aan het einde van deze review zul je een goed beeld hebben van wat SeniorenGeluk te bieden heeft en of het de juiste keuze is voor jou in je zoektocht naar liefde en vriendschap.

Achtergrondinformatie over SeniorenGeluk:

SeniorenGeluk is een populaire Nederlandse datingsite die zich specifiek richt op ouderen, senioren en 50-plussers. Het platform werd opgericht met het doel om deze doelgroep een veilige en gebruiksvriendelijke omgeving te bieden waarin zij gelijkgestemde mensen kunnen ontmoeten en relaties kunnen opbouwen. SeniorenGeluk heeft inmiddels duizenden tevreden gebruikers en heeft al vele succesvolle matches en relaties tot stand gebracht.

Registratie en profiel aanmaken op SeniorenGeluk:

Het aanmelden bij SeniorenGeluk is eenvoudig en snel. Het enige wat je hoeft te doen, is enkele basisgegevens invullen, zoals je naam, e-mailadres, geboortedatum en een wachtwoord kiezen. Daarna ontvang je een e-mail met een bevestigingslink om je account te activeren. Zodra je je account hebt geactiveerd, kun je beginnen met het opbouwen van je profiel.

Bij het opstellen van je profiel op SeniorenGeluk is het belangrijk om zoveel mogelijk informatie te verstrekken, zodat andere leden een goed beeld van je krijgen. Je kunt een profielfoto uploaden, je interesses en hobby’s aangeven, en een korte beschrijving van jezelf schrijven. Daarnaast kun je informatie toevoegen over je uiterlijk, opleidingsniveau, beroep, kinderen, geloofsovertuiging en andere persoonlijke details die je met anderen wilt delen. Een volledig en goed geschreven profiel vergroot de kans dat je interessante en passende matches vindt. Lees onze 10 online dating tips voor een effectieve profiel tekst

Gebruiksgemak van SeniorenGeluk:

SeniorenGeluk heeft een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke interface, waardoor het gemakkelijk is om te navigeren en de gewenste functies te vinden. De website is ontworpen met het oog op de behoeften van ouderen, senioren en 50-plussers, waardoor het eenvoudig te gebruiken is, zelfs voor mensen met weinig ervaring met online dating.

De homepage van SeniorenGeluk biedt een duidelijk overzicht van de beschikbare functies en opties. Je kunt hier je profiel bewerken, je zoekcriteria aanpassen, berichten lezen en verzenden, en de nieuwste matches en profielen bekijken. Ook is er een handige zoekbalk waarmee je snel kunt zoeken naar leden die aan je criteria voldoen.

Een van de handige functies van SeniorenGeluk is de mogelijkheid om je zoekresultaten te filteren op basis van verschillende criteria, zoals leeftijd, locatie, interesses en meer. Dit maakt het eenvoudiger om potentiële matches te vinden die echt bij je passen.

Daarnaast biedt SeniorenGeluk ook een mobiele app aan voor zowel Android- als iOS-gebruikers. Met deze app kun je onderweg blijven daten en in contact blijven met andere leden, zonder dat je achter je computer hoeft te zitten. De app is eveneens gebruiksvriendelijk en heeft een vergelijkbare interface als de website, waardoor je snel vertrouwd raakt met de functionaliteiten.

Ook de klantenservice van SeniorenGeluk is uitstekend. Als je vragen of problemen hebt, kun je eenvoudig contact opnemen met het ondersteuningsteam via e-mail of het contactformulier op de website. Het team reageert doorgaans snel en is altijd bereid om je te helpen met eventuele vragen of problemen die je tegenkomt.

Kortom, SeniorenGeluk heeft veel aandaandacht besteed aan het gebruiksgemak van de website, waardoor het voor ouderen, senioren en 50-plussers een aantrekkelijke keuze is om nieuwe mensen te ontmoeten en relaties op te bouwen.

seniorengeluk groot

Zoeken en matchen op SeniorenGeluk:

SeniorenGeluk biedt verschillende manieren om te zoeken en te matchen met andere leden. Je kunt gebruikmaken van de uitgebreide zoekfunctie om leden te vinden op basis van specifieke criteria zoals leeftijd, locatie, interesses, opleiding en meer. Daarnaast biedt de website ook automatische matchingsuggesties op basis van de informatie in je profiel en je zoekvoorkeuren. Deze suggesties worden regelmatig bijgewerkt, zodat je altijd op de hoogte bent van nieuwe, potentiële matches.

Contact leggen met andere leden: Op SeniorenGeluk zijn er verschillende manieren om met andere gebruikers te communiceren. Hier volgt een overzicht van enkele van deze communicatieopties:

 1. Berichten: Je kunt andere leden persoonlijke berichten sturen om een gesprek te beginnen. Dit is een uitstekende manier om elkaar beter te leren kennen en om te ontdekken of jullie een klik hebben.
 2. Chat: De chatfunctie stelt je in staat om in real-time met andere leden te communiceren. Dit zorgt voor een meer spontane en directe interactie, waardoor je sneller een band kunt opbouwen.
 3. Flirts: Als je interesse hebt in iemand, maar niet zeker weet wat je moet zeggen, kun je een flirt sturen. Dit is een snelle en eenvoudige manier om te laten zien dat je geïnteresseerd bent zonder een volledig gesprek te hoeven beginnen.

Veiligheid en privacy van SeniorenGeluk:

SeniorenGeluk hecht veel waarde aan de privacy en veiligheid van haar gebruikers. De website neemt verschillende maatregelen om ervoor te zorgen dat je gegevens beschermd zijn en dat je een veilige en prettige online datingervaring hebt:

Beveiligde verbinding:

De website maakt gebruik van SSL-encryptie om de gegevens die je verstuurt te beschermen. Dit betekent dat je persoonlijke gegevens, zoals je e-mailadres en wachtwoord, veilig zijn en niet door derden kunnen worden onderschept.

Profielverificatie:

SeniorenGeluk controleert alle profielen handmatig om ervoor te zorgen dat er geen nepprofielen of oplichters actief zijn op de website. Dit draagt bij aan een veilige en betrouwbare datingomgeving.

Privacybeleid:

Het privacybeleid van SeniorenGeluk is duidelijk en transparant. Je gegevens worden niet gedeeld met derden zonder jouw uitdrukkelijke toestemming, en je kunt op elk moment beslissen welke informatie je wel en niet met andere leden wilt delen.

Blokkeer- en meldfuncties: Als je ongewenste aandacht ontvangt van een ander lid of een gebruiker tegenkomt die de regels overtreedt, kun je deze persoon blokkeren en melden bij het ondersteuningsteam van SeniorenGeluk. Zij zullen de situatie onderzoeken en indien nodig passende maatregelen nemen.

Kosten en abonnementen op SeniorenGeluk:

SeniorenGeluk biedt zowel gratis als betaalde lidmaatschappen aan. Met een gratis lidmaatschap kun je een profiel aanmaken, zoeken naar andere leden en profielen bekijken. Echter, om onbeperkt te kunnen communiceren met andere leden en van alle functies gebruik te kunnen maken, is het aan te raden om een betaald abonnement te nemen.

Er zijn verschillende abonnementsopties beschikbaar op SeniorenGeluk. De kosten variëren afhankelijk van de looptijd van het abonnement. Over het algemeen geldt: hoe langer de abonnementsperiode, hoe lager de maandelijkse kosten. Hier is een algemeen overzicht van de kosten voor een lidmaatschap bij SeniorenGeluk:

 1. Gratis lidmaatschap: Met een gratis lidmaatschap kun je een profiel aanmaken, zoeken naar andere leden, beperkt communiceren en gebruikmaken van enkele basisfuncties van de site.
 2. Betaald lidmaatschap: Voor onbeperkte toegang tot alle functies van SeniorenGeluk, zoals onbeperkt berichten sturen en lezen, kun je kiezen voor een betaald abonnement. De prijzen variëren afhankelijk van de duur van het abonnement, maar over het algemeen zijn de kosten als volgt:
 • 1 maand: €24,99
 • 3 maanden: €14,99 per maand (totaal €44,97)
 • 6 maanden: €9,99 per maand (totaal €59,94)

Let op: deze prijzen zijn slechts een indicatie en kunnen variëren. Controleer altijd de meest actuele prijzen en aanbiedingen op de SeniorenGeluk-website voordat je een abonnement afsluit.

Het is belangrijk om te weten dat betaalde abonnementen meestal automatisch worden verlengd aan het einde van de gekozen termijn. Als je je abonnement wilt opzeggen, zorg er dan voor dat je dit doet voor het einde van de lopende termijn om te voorkomen dat er kosten in rekening worden gebracht voor een nieuwe termijn.

Over het algemeen is SeniorenGeluk een uitstekende keuze voor ouderen, senioren en 50-plussers die op zoek zijn naar liefde, vriendschap en nieuwe contacten. Met een gebruiksvriendelijk platform en een betrokken community van gelijkgestemde mensen, biedt SeniorenGeluk een veilige en plezierige omgeving om je sociale netwerk uit te breiden en misschien zelfs die speciale persoon te vinden. Neem de tijd om verschillende abonnementsopties te verkennen en kies het lidmaatschap dat het beste bij jou en je behoeften past.

Ervaringen van gebruikers:

De meeste gebruikers van SeniorenGeluk zijn tevreden met hun ervaringen op de website. Zij waarderen vooral het gebruiksgemak, de specifieke focus op ouderen, senioren en 50-plussers, en de veiligheidsmaatregelen die de site biedt. Sommige gebruikers geven aan dat ze in het begin wat terughoudend waren om online te daten, maar dat ze dankzij SeniorenGeluk al snel vertrouwd raakten met het proces.

Er zijn natuurlijk ook enkele nadelen. Sommige gebruikers klagen over het feit dat sommige functies alleen beschikbaar zijn voor betalende leden en dat er geen telefonische klantenservice beschikbaar is. Desondanks zijn de meeste gebruikers over het algemeen tevreden met hun ervaringen op SeniorenGeluk.

Succesverhalen van Seniorengeluk:

SeniorenGeluk heeft al vele succesverhalen opgeleverd van mensen die liefde en vriendschap hebben gevonden via de website. Hier zijn enkele voorbeelden:

Jan (68) en Els (65) ontmoetten elkaar op SeniorenGeluk nadat ze beiden hun partners waren verloren. Na een paar weken berichten uitwisselen, besloten ze elkaar in het echt te ontmoeten. Ze ontdekten al snel dat ze veel gemeenschappelijke interesses hadden en zijn nu al meer dan een jaar samen.

Jan en Els

Ria (56) en Kees (59) hadden allebei al enige tijd een profiel op SeniorenGeluk, maar waren nog niet eerder met elkaar in contact gekomen. Toen Kees op een dag besloot zijn zoekcriteria aan te passen, kwam hij Ria’s profiel tegen. Ze begonnen te chatten en ontdekten al snel dat ze een goede klik hadden. Ze zijn nu al meer dan twee jaar gelukkig samen.

Ria en Kees

Deze succesverhalen tonen aan dat SeniorenGeluk een effectief platform kan zijn voor ouderen, senioren en 50-plussers om liefde en vriendschap te vinden

Alternatieven voor SeniorenGeluk:

Hoewel SeniorenGeluk een populaire en succesvolle datingsite is voor ouderen, senioren en 50-plussers, zijn er ook andere goede alternatieven beschikbaar die je kunt overwegen. Hier zijn vier alternatieve datingsites die speciaal gericht zijn op deze doelgroep:

50PlusMatch – daten voor actieve 50-plussers:

50PlusMatch is een van de bekendste datingsites voor 50-plussers in Nederland. De website richt zich op het creëren van serieuze en langdurige relaties tussen mensen boven de 50. Net als bij SeniorenGeluk, biedt 50PlusMatch een gebruiksvriendelijke interface, uitgebreide zoekfuncties en verschillende manieren om met andere leden te communiceren.


VijftigPlusDating – Dé datingsite voor 50 plussers:

VijftigPlusDating is een andere Nederlandse datingsite die zich specifiek richt op 50-plussers. De site biedt een veilige en betrouwbare omgeving waarin leden op zoek kunnen gaan naar liefde, vriendschap en nieuwe contacten. VijftigPlusDating biedt ook handige functies zoals een chatbox, een geavanceerd zoeksysteem en de mogelijkheid om foto’s privé te delen.


OurTime Dating voor 50-plussers :

OurTime is een internationale datingsite die zich richt op het samenbrengen van 50-plussers die op zoek zijn naar liefde en vriendschap. De site is beschikbaar in meerdere landen, waaronder Nederland, en biedt een breed scala aan functies en mogelijkheden om de perfecte match te vinden. OurTime staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke ontwerp en het organiseren van lokale evenementen voor leden om elkaar in het echt te ontmoeten.


50liefde.nl – De datingsite voor 50 plussers!:

50liefde.nl is een Nederlandse datingsite die zich richt op het vinden van liefde en vriendschap voor 50-plussers. De website biedt een veilige en discrete omgeving waarin leden elkaar kunnen leren kennen via berichten, chatfuncties en het delen van foto’s. 50liefde.nl heeft een handmatige profielcontrole om de kwaliteit van de profielen te waarborgen en biedt ook een uitgebreid klantenserviceteam om leden te ondersteunen.


Al deze datingsites hebben hun eigen unieke kenmerken en voordelen, en het kan de moeite waard zijn om ze te verkennen om te zien welke het beste aansluit bij jouw behoeften en voorkeuren. Hoewel SeniorenGeluk zeker een geweldige optie is, is het altijd goed om je opties open te houden en te kijken welke datingsite het beste bij je past.

Conclusie en eindoordeel van SeniorenGeluk

Na een uitgebreide beoordeling van SeniorenGeluk kunnen we concluderen dat deze datingsite een goede keuze is voor ouderen, senioren en 50-plussers die op zoek zijn naar liefde en relaties. Met een gebruiksvriendelijke interface, uitgebreide zoek- en matchingsmogelijkheden, verschillende communicatieopties en een sterke focus op veiligheid en privacy, biedt SeniorenGeluk een prettige en effectieve datingervaring voor mensen in deze leeftijdscategorie.

Hoewel sommige gebruikers aangeven dat ze bepaalde functies missen bij het gratis lidmaatschap, zijn de betaalde abonnementsopties redelijk geprijsd en bieden ze toegang tot alle functies die nodig zijn voor een succesvolle online datingervaring. De vele succesverhalen en positieve gebruikerservaringen getuigen van het potentieel van SeniorenGeluk om liefde en vriendschap te vinden voor senioren en ouderen.

Veel gestelde vragen (FAQ) over SeniorenGeluk:

We begrijpen dat je mogelijk vragen hebt over SeniorenGeluk voordat je je aanmeldt of terwijl je de datingsite gebruikt. Daarom hebben we een lijst samengesteld met de 10 meest gestelde vragen over SeniorenGeluk, zodat je snel antwoorden kunt vinden en optimaal kunt profiteren van je online datingervaring. Van registratie tot veiligheid en privacy, we hebben de belangrijkste onderwerpen voor je behandeld.

Om een profiel aan te maken op SeniorenGeluk, ga je naar de homepage van de website en vul je het registratieformulier in. Daarna ontvang je een e-mail met een bevestigingslink om je account te activeren. Zodra je account geactiveerd is, kun je inloggen en je profiel verder invullen met persoonlijke informatie, foto's en je interesses

SeniorenGeluk biedt zowel een gratis lidmaatschap als betaalde abonnementen. Met een gratis account kun je basisfuncties gebruiken, zoals het aanmaken van een profiel, zoeken naar andere leden en beperkt communiceren. Voor onbeperkte toegang tot alle functies, waaronder onbeperkt berichten sturen en lezen, kun je kiezen voor een betaald abonnement.

Om je zoekcriteria aan te passen, ga je naar de zoekpagina op SeniorenGeluk. Hier kun je verschillende filters instellen, zoals leeftijd, geslacht, locatie, interesses en meer. Door je zoekcriteria nauwkeurig in te stellen, vergroot je de kans op het vinden van leden die goed bij jou passen.

Op SeniorenGeluk kun je op verschillende manieren communiceren met andere leden, zoals het versturen van persoonlijke berichten, chatten via de chatbox en het sturen van flirts om interesse te tonen. Houd er rekening mee dat sommige communicatiefuncties beperkt zijn voor gratis leden.

SeniorenGeluk neemt verschillende maatregelen om de veiligheid en privacy van haar gebruikers te waarborgen. Zo maakt de website gebruik van SSL-encryptie om de gegevens van gebruikers te beschermen en worden profielen gecontroleerd om nepprofielen en misbruik tegen te gaan. Bovendien kunnen gebruikers verdachte profielen of ongewenst gedrag melden bij de klantenservice.

Als je problemen ondervindt met je account of een ander lid, kun je contact opnemen met de klantenservice van SeniorenGeluk. Zij zullen je helpen met eventuele technische problemen of het oplossen van geschillen met andere leden. Je kunt ook verdachte profielen of ongewenst gedrag melden bij de klantenservice, zodat zij passende maatregelen kunnen nemen.

Ja, je kunt je SeniorenGeluk-account op elk moment opzeggen of verwijderen. Als je besluit je account te verwijderen, worden al je gegevens en berichten permanent verwijderd. Houd er rekening mee dat resterende abonnementskosten mogelijk niet worden terugbetaald bij het verwijderen van je account.

Om succesvol te zijn op SeniorenGeluk, is het belangrijk om een volledig en aantrekkelijk profiel te hebben, inclusief duidelijke foto's en een beschrijving van jezelf en je interesses. Wees actief op de site, stuur berichten en flirts, en reageer op berichten van andere leden. Wees geduldig en blijf positief, want het vinden van de juiste persoon kan tijd kosten.

Ja, er zijn zeker succesverhalen van mensen die liefde, vriendschap en nieuwe contacten hebben gevonden via SeniorenGeluk. De website heeft al veel ouderen, senioren en 50-plussers met elkaar in contact gebracht en bijgedragen aan het ontstaan van mooie relaties en vriendschappen.

Seniorengeluk datingsite review 2023 Details

Apparaten
Talen
Opgericht in
Seniorengeluk
Word GRATIS lid
Eenvoudig in gebruik
5.0
Gebruiksvriendelijkheid
5.0
Actieve leden
5.0
Prijs & kwaliteit verhouding
5.0
Klantenservice
5.0 Eindoordeel

Reacties op “Seniorengeluk datingsite review 2023”

 • Frans says:
  (5/5)

  Uitstekende en overzichtelijk website. Ik heb mijn partner op Seniorengeluk in 2017 ontmoet, en we zijn inmiddels gelukkig getrouwd.

Geef een antwoord

Beoordeling*

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

e-Matching dating
Beste datingsites:
5,0 rating
5,0 rating
4,8 rating
4,8 rating
4,8 rating
Seniorengeluk datingsite review 2023
5.0/5