Seniorengeluk datingsite review 2022
5.0

Seniorengeluk datingsite review 2022

SeniorenGeluk is een dating site dat zich richt op alleenstaande vrijgezellen in de leeftijdscategorie van vijftig en zestig plus. Senioren Geluk is eenvoudig en overzichtelijk in gebruik en is daardoor toegankelijk en gebruiksvriendelijk, ook voor 60 plussers die niet zo handig zijn met een computer. Ben je een vrouw of man op leeftijd die opzoek is naar een nieuwe levenspartner en geluk, dan is SeniorenGeluk.nl een uitstekende keuze.
Word GRATIS lid
Eenvoudig in gebruik
Voordelen
  • Overzichtelijke datingsite voor Senioren
  • Eenvoudig in gebruik
  • Actief en serieus ledenbestand
Nadelen
  • Voor de hippe 50-plusser is het ontbreken van een dating app een gemis

Laatst bijgewerkt: 12 november 2022

Seniorengeluk is een datingsite die zich richt, zoals de naam al doet vermoeden op senioren en 50-plussers die opzoek zijn naar een nieuwe vriendschap, partner of een serieuze relatie met een andere 50-plus man of vouw. Voor ouderen kan het een hele uitdaging zijn om nieuwe vriendschappen of liefde te vinden. Maar dankzij het internet, zijn er inmiddels tal van datingsites die zich richten op deze doelgroep, waaronder Seniorengeluk. Seniorengeluk richt zich alleen op vijftigplussers en senioren en biedt alleenstaande mannen en vrouwen verschillende mogelijkheden om de liefde te vinden. De datingsite brengt 50-plus singles op een eenvoudig, betrouwbare en discrete manier met elkaar in contact. Net zoals bij elke andere datingsite is het aanmaken van een profiel een vereiste voordat je kunt beginnen met het zoeken van een geschikte partner. Na het aanmelden op deze datingsite voor 50-plussers heb je de mogelijkheid om je profiel verder uit te breiden en aan te vullen. Uit onze test is gebleken dat Seniorengeluk een van deze leukste en overzichtelijkste datingsites voor senioren en 50-plussers is. Je zal snel merken dat je hier leuke mannen en vrouwen zijn van vijftig jaar en ouder tegenkomt die opzoek zijn naar iemand voor leuk contact en om een relatie mee op te bouwen. Het maken van contact met een andere senioren is op deze datingsite erg gemakkelijk. De chatfunctie is ideaal om elkaar beter te leren kennen voordat je besluit om persoonlijk af te spreken. Ook kun je zien wie er op het moment allemaal online zijn. Seniorengeluk is een populaire datingsite onder vrijgezellen mannen en vrouwen, en wellicht de grootste site voor senioren en 50-plussers om te daten en het vinden van een nieuwe liefde / partner. Dagelijks melden er gemiddeld 120 nieuwe leden aan.

Wacht niet langer, schrijf je geheel gratis in op SeniorenGeluk!

Betrouwbare 50plus profielen op SeniorenGeluk.nl

Tegenwoordig zijn er tal van datingsites actief die zich allemaal richten op een bepaalde doelgroep. Maar wat Seniorengeluk nu anders dan andere datingwebsites maakt is ten eerste natuurlijk de doelgroep. Het aantal datingsites voor vijftigplussers is nog steeds enigszins beperkt. Ten tweede het feit dat bijna alle profielen op Seniorengeluk compleet zijn ingevuld. Er zijn bijna geen nepprofielen te vinden, wat helaas redelijk uniek is in de online dating wereld. Het team achter Seniorengeluk is echter zeer actief en blokkeert leden die zich niet kunnen gedragen onmiddellijk. Zo houden ze de site ‘schoon’ en zijn er alleen serieuze 50-plussers en senioren op te vinden die echt opzoek zijn naar liefde en openstaan om een nieuwe relatie te beginnen.

Vind jouw nieuwe levenspartner op Seniorengeluk

Seniorengeluk is een datingsite voor vijftigplussers, maar wie even verder kijkt ontdekt dat er soms ook profielen van jongere personen op staan. Deze leden zijn wellicht opzoek naar een leuke man of vrouw op leeftijd om samen iets mee te beginnen. Iedereen die serieus op zoek is naar een nieuwe partner kan gebruik maken van speciale matching-software. Matching-software houdt in dat er aan de hand van interesses, en je persoonlijk profiel leden aan je gekoppeld worden. Uiteraard kun je ook handmatig zoeken naar een geschikte partner via het uitgebreide zoeksysteem. Dit geeft je de mogelijkheid om zeer specifiek te zoeken, bijvoorbeeld op leeftijdscategorie. Bij interesse kun je een berichtje sturen naar je mogelijke ‘match’ of een chatgesprek starten.

Wacht niet langer, schrijf je geheel gratis in op SeniorenGeluk!

SeniorenGeluk is wellicht de beste datingsite voor 50-plussers

De klantenservice van Seniorengeluk is netjes en beleefd. Het is goed bereikbaar per e-mail, maar helaas niet via de telefoon. Wat betreft veiligheid zit je op deze datingsite helemaal goed. Vanwege de oudere doelgroep en het uitgebreide toezicht zijn er weinig oplichters actief. Wel is het altijd verstandig om voorzichtig te zijn, laat altijd je verstand spreken en niet je hart voordat je een persoon echt hebt ontmoet.

Lidmaatschap en kosten Seniorengeluk

Wellicht wil je Seniorengeluk eerst een beetje leren kennen voordat je een lidmaatschap afsluit. Dat is natuurlijk logisch, want je wilt natuurlijk eerst weten of het een betrouwbare site is. De prijzen van een lidmaatschap zijn gemiddeld, voor vier maanden betaal je 47,96 euro, voor twee maanden 31,98 euro en een maand lidmaatschap kost € 19,99. Gelukkig is er het gratis abonnement, waarmee je eerst de site kunt uittesten en kijken of er leuke 50-singles vrijgezellen te vinden zijn die voldoen aan jou eisen. Je kunt je heel eenvoudig aanmelden via je Facebook account. Het voordeel hiervan is dat je geen inlog gegevens hoeft te onthouden en dat een gedeelte van je profiel meteen is ingevuld. Als Gratis lid kan je de profielfoto’s van andere leden bekijken, en als je een leuke 50-plusser tegenkomen, die dan ook een berichtje sturen. Een kanttekening is dan wel dat het niet mogelijk is om een persoonlijk berichtje te sturen. Ook is het niet mogelijk om berichten te lezen, deze opties zijn alleen beschikbaar voor betalende leden.

Aanmelden bij Seniorengeluk kan snel en gemakkelijk. Zoals eerder al gezegd, zijn de opties van een gratis lid vrij beperkt. Het is mogelijk om de profielfoto’s van andere leden te bekijken en ze een standaardberichtje te sturen. Je kunt ontvangen berichten echter niet openen en ook geen zelfgeschreven berichten sturen. Pas wanneer je een abonnement neemt, kun je de website daadwerkelijk effectief gebruiken. Wij raden dan ook aan, als je echt serieus opzoek bent naar een nieuwe vlam in je leven, een betaald lidmaatschap af te nemen.

Lidmaatschap Seniorengeluk

Een betaald abonnement bij Seniorengeluk is marktconform ten opzichte van andere datingsites. Wel biedt Seniorengeluk een website van hoge kwaliteit aan voor 50-plussers die opzoek zijn naar gezelschap en liefde. Seniorengeluk werkt met credits. Je betaalt 10 credits per dag met een betaald abonnement. Credits koop je in pakketten van 140 (14 dagen), 300 (30 dagen) of 600 credits (60 dagen). Als betalend lid kun je onbeperkt berichten lezen en naar andere leden sturen, chatten, uitgebreid zoeken, zien wie je profiel bezocht heeft en alle foto’s van andere leden bekijken.

Wacht niet langer, schrijf je geheel gratis in op SeniorenGeluk!

Je toekomstige partner vinden op Seniorengeluk

De match-makingsoftware helpt je bij het vinden van een geschikte partner. Als nieuw lid kun je uitgebreid een persoonlijk profiel invullen en foto’s toevoegen, uiteraard kan je dit later altijd nog aanpassen. Vervolgens kun je aan de hand van uitgebreide zoekcriteria andere leuke senioren vinden. Omdat de vijftigplusgroep groot is, kun je aangeven in welke leeftijdscategorie je wilt zoeken. Singles kun je een standaardberichtje of zelfgeschreven bericht sturen. Bij wederzijdse interesse is het mogelijk om te chatten. De zoekfunctie van Seniorengeluk is snel, overzichtelijk en eenvoudig in gebruik. 

De leden op Seniorengeluk zijn over het algemeen erg actief en gedragen zich netjes. Het percentage dat echt opzoek is naar een nieuwe liefde en partner om een leuke tijd mee te besteden, ligt op Seniorengeluk vele male hoger dan op een algemene datingsite. Na alle waarschijnlijkheid heeft dit te maken met de leeftijd categorie. Senioren en 50-plussers weten over het algemeen beter wat ze willen en waar ze naar opzoek zijn.

Alternatieven voor Seniorengeluk

Het vinden van de juiste dating site blijft een persoonlijke keuze. Wat voor één een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website is, kan voor een andere het tegenovergestelde zijn. Daarvoor hebben we een overzicht gemaakt van alternatieven dating sites voor 50-plussers en senioren. Dus indien SeniorenGeluk niet de site voor jou is, vind je hieronder wellicht de juiste 50-plus datingsite die wél bij je past:

Tot slot: Service en veiligheid van SeniorenGeluk

Seniorengeluk scoort goed op gebied van service en veiligheid. De online helpfunctie van de website is redelijk uitgebreid en de klantenservice is gemakkelijk bereikbaar via email. Het is echter wel een nadeel dat de klantenservice geen telefonische ondersteuning aanbiedt. Ook op veiligheid scoort de website voldoende. Het is mogelijk om anoniem de website te gebruiken en je kunt andere leden altijd blokkeren waar nodig. Verder heeft Seniorengeluk nauwelijks te maken met (buitenlandse) oplichters, die helaas op veel andere datingsites aanwezig zijn. Een gemis is echter wel dat het ‘Keurmerk veilig daten‘ ontbreekt, echter maken ze wel gebruik van safe dating networks.

Vond u deze review interessant en heeft u zelf ervaringen met Seniorengeluk? Laat dan een berichtje achter. Zo help u andere senioren of 50-plussers bij het vinden van de juiste datingsite.

Seniorengeluk datingsite review 2022 Details

Apparaten
Talen
Opgericht in
Seniorengeluk
Word GRATIS lid
Eenvoudig in gebruik
5.0
Gebruiksvriendelijkheid
5.0
Actieve leden
5.0
Prijs & kwaliteit verhouding
5.0
Klantenservice
5.0 Eindoordeel

Reacties op “Seniorengeluk datingsite review 2022”

  • Frans says:
    (5/5)

    Uitstekende en overzichtelijk website. Ik heb mijn partner op Seniorengeluk in 2017 ontmoet, en we zijn inmiddels gelukkig getrouwd.

Geef een antwoord

Beoordeling*

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

e-Matching dating
Beste datingsites:
5,0 rating
5,0 rating
4,8 rating
4,8 rating
4,8 rating
Seniorengeluk datingsite review 2022
5.0/5
© Copyright 2022 | Datingsitestest - De beste en populairste dating sites van Nederland en België