50liefde.nl » datingsite review 2023
4.0

50liefde.nl » datingsite review 2023

50liefde.nl is een handige datingsite voor 50-plussers. Je vindt er mensen met een passende leeftijd en door de verschillende features is de kans groot dat jij een goede match vindt. Ben je ouder dan vijftig en ben je klaar voor een nieuw liefdesavontuur of een fijne vriendschap? Dan raden we je 50liefde.nl zeker aan.
Home » 50liefde.nl » datingsite review 2023
Voordelen
  • 50liefde.nl biedt je leuke extra functies, zoals 'matchgame' en 'chatbox'.
  • De datingsite bied je een goede klantenservice en geeft je passend advies.
  • nl is niet ingewikkeld en is eenvoudig te gebruiken.
  • Wanneer je voor het duurste pakket gaat, biedt 50liefde.nl je een 100% contactgarantie.
Nadelen
  • 50liefde.nl is niet zo groot als hun concurrenten, waardoor het een kleiner ledenbestand heeft en je wat minder keuze hebt.
  • Al was onze ervaring met 50liefde.nl positief te noemen, zijn er op het internet diverse slechte ervaringen te vinden.

Laatst bijgewerkt: 28 februari 2023

Liefde is voor iedereen. Niet alleen voor jongeren, maar ook voor mensen boven de 50 jaar oud zijn er gepaste datingsites te vinden. Behoor jij tot de 50-plussers? Dan voel je misschien niet zo veel voor datingsites waar voornamelijk jongeren op te vinden zijn. Er zijn dan ook zeker datingsites die zich speciaal richten op 50-plussers. 50liefde.nl behoort tot deze datingsites. In dit artikel vertellen we je meer over dit platform en gaan we wat dieper in op de verschillende functies en mogelijkheden die 50liefde.nl je biedt.

Hoe werkt het inschrijven bij 50liefde.nl?

Bij 50liefde.nl kun je je op een eenvoudige en overzichtelijke manier inschrijven. Je hoeft geen enorm lange vragenlijst in te vullen en je kunt helemaal zelf kiezen welke informatie je wel en niet invult. Uiteraard wordt er gevraagd om wat algemene gegevens. Hierbij kun je denken aan je naam, leeftijd en woonplaats. Wanneer je dit hebt gedaan kun je wat schrijven over jezelf. Daarna kun je hetzelfde doen over jouw potentiële nieuwe liefde. Met wat voor persoon wil jij graag in contact komen? Hoe ziet diegene eruit en hoe is zijn of haar innerlijk? Je kunt ook dieper ingaan op de gewenste aspecten van de persoonlijkheid. Probeer ervoor te zorgen dat deze omschrijving zo duidelijk mogelijk is, zodat alleen de juiste personen op jouw profiel reageren. Naast wat algemenere informatie, kun je ook wat specifiekere dingen aangeven. Ben je bijvoorbeeld sterk anti-roken of ben je aanhanger van een bepaalde religie? Ook deze informatie kun je kwijt op jouw profiel.

Meld je GRATIS aan op 50liefde.nl

Wanneer je klaar bent met het schrijven van de informatie, kun je aangeven in welke dingen je geïnteresseerd bent. Dit gaat door middel van verschillende categorieën. Deze categorieën bestaan uit muziek, cultuur, sport en diversen. Houdt er wel rekening mee dat je maximaal tien verschillende interesses aan kunt kruisen. Dit zorgt ervoor dat jouw profiel zo overzichtelijk mogelijk blijft.

Schrijf u nu gratis in op dé datingsite voor 50 plussers en kom vandaag nog in contact met leuke singles!

Jouw profiel is pas compleet wanneer je een profielfoto hebt geüpload. Naast een primaire profielfoto kun je ook nog wat andere foto’s toevoegen aan je profiel, om een zo goed mogelijk beeld van jezelf te geven. Volgens 50liefde.nl wordt jouw profiel drie keer zoveel bezocht wanneer je een profielfoto hebt toegevoegd.

Het fijne is dat je bij het aanmaken van een profiel nog niet overal een antwoord op hoeft te geven. Wanneer je nog twijfelt over de verwoording van bepaalde informatie, kun je hier nog wat langer over nadenken. Op een later moment kun je namelijk nog jouw profiel wijzigen of eventuele nieuwe informatie toevoegen.

Voor wie is 50liefde.nl bedoelt?

Zoals de naam eigenlijk al zegt, is de datingsite vooral bedoelt voor daten bij 50-plussers. Steeds meer mensen die ouder zijn dan vijftig zijn al zeer actief op het internet en staan dan ook zeker open voor een online datingavontuur. Elke 50-plusser die op zoek is naar een leuke date, een liefdevolle relatie of een goede vriendschap is meer dan welkom op het platform. 50liefde.nl is echter geen enorm grote datingsite, maar dit betekent niet dat het minder actief is dan andere datingplatformen. Er worden dagelijks duizenden berichten en glimlachen verstuurd en ook melden elke dag weer honderden nieuwe leden zich bij 50liefde.nl aan. Op 50liefde.nl zijn net wat meer vrouwen te vinden dan mannen. Ongeveer 57% van de leden van 50liefde.nl is vrouw en 43% is man. De succesratio van de datingsite is hoog, want maar liefst één op de drie leden vindt zijn of haar nieuwe liefde.

Meld je GRATIS aan op 50liefde.nl

Dit zijn de kosten van het daten via 50liefde.nl

Wat kost zo’n datingavontuur via 50liefde.nl nou precies? Bij 50liefde.nl kun je uit drie verschillende pakketten kiezen. Hierbij is de keuze simpel; je kunt gaan voor een pakket van drie maanden, zes maanden of twaalf maanden. De goedkoopste optie is die van €17,99 per maand. Wil je werkelijk toegang hebben tot alle functies van 50liefde.nl? Dan kost het je €29,99 per maand.

  Gratis Premium
Profiel aanmaken
Toevoegen van foto’s op je profiel
Smile versturen
Al je matches bekijken
Al je partnervoorstellen bekijken
Onbeperkt berichten uitwisselen
Onbeperkt match game
Onzichtbare modus inschakelen
Bezoekers van uw profiel bekijken
Uitgebreid zoeken
Blokkeren van users
Versturen van VIP credits

Maar waarom zou je voor een betaald lidmaatschap gaan? Hier zijn zeker een aantal redenen voor te bedenken. Zo kun je gebruik maken van meer verschillende functies en kun je onbeperkte berichten lezen en sturen. Hier blijft het echter niet bij, want je kunt ook nog eens uitgebreid zoeken naar eventuele nieuwe matches, de verschillende bezoekers van jouw profiel bekijken en de foto’s zien van de andere leden van 50liefde.nl.

Welke features biedt 50liefde.nl jou allemaal?

Er zijn redelijk wat functies die 50liefde.nl je biedt. Een gratis aanmelding is altijd mogelijk. Wanneer je dat doet, kun je op een handige en eenvoudige manier uitzoeken of 50liefde.nl bij je past en of je jouw liefdesavontuur via dit platform aan wil gaan. Wanneer je voor een gratis lidmaatschap gaat, kun je al gebruikmaken van redelijk wat functies. Met een gratis account kun je zeker de eerste stap zetten richting het leggen van contacten met andere leden van 50liefde.nl.

We zullen je eerst wat meer vertellen over de features waar je toegang tot hebt met een gratis lidmaatschap. Allereerst kun je zien wie er online is en kun je recente activiteiten bekijken in de newsfeed van de datingsite. Ook kun je partnervoorstellen zien en is er de mogelijkheid om beperkt een matchgame te spelen. Een nieuwe match kun je zoeken op basis van een aantal handige zoekcriteria. Daarnaast kun je de profielfoto’s van andere leden zien en kun je de rest van hun profiel bezoeken en informatie over anderen lezen. Als laatste kun je een glimlach versturen naar mensen die je interessant vindt, zodat je op een speelse manier de eerste stap kunt zetten.

Meld je GRATIS aan op 50liefde.nl

Dan gaan we nog even wat dieper in op de uitgebreide zoekfunctie die 50liefde.nl je biedt. Deze kan je helpen bij het gericht zoeken naar potentiële matches. De verschillende zoekcriteria hebben betrekking op de leeftijd, provincie en op het feit of iemand een profielfoto heeft of niet. Ook kun je aangeven of je contact wil leggen met iemand die online is of dat hij of zij niet per se op het betreffende moment online hoeft te zijn. Een ander groot voordeel is dat je kunt zoeken op naam. Misschien denk je dat dit niet nodig is, maar wanneer je nog geen contact hebt gelegd met iemand kun je hem of haar toch op een eenvoudige manier opzoeken.

Naast de uitgebreide zoekfuncties is er ook nog de matchgame. Op de homepage is er de mogelijkheid om een leuke game te spelen. Het is een speelse en eenvoudige manier om contact te leggen met andere leden. De site laat bij het spelen van het spel automatisch een profielfoto zien met de bijbehorende naam. Hierna kun je op een vinkje of een kruisje klikken. Heb je ervoor gekozen om op het vinkje te klikken? Dan krijgt de betreffende persoon hier een melding van, zodat diegene contact met jou op kan nemen wanneer de interesse wederzijds is. Heb je ervoor gekozen om op het kruisje te klikken? Dan is er niets aan de hand, want hier krijgt de betreffende persoon geen melding van.

Hoe schrijf je je uit bij 50liefde.nl?

Wanneer je je inschrijft bij een datingsite heb je vaak een duidelijk doel; je wilt de ware liefde vinden of misschien wel een waardevolle vriendschap aangaan. Uiteindelijk hoop je dit doel te bereiken en wanneer dit het geval is kan het zijn dat je jouw account bij 50liefde.nl op wil zeggen. Ben je een premium lidmaatschap aangegaan en is deze voorbij? Dan wordt dit lidmaatschap steeds automatisch verlengd met één maand. Houdt hier wel rekening mee, want als je jouw account niet meer nodig hebt, gaat het lidmaatschap dus nog wel door. Gelukkig is het stopzetten van de automatische incasso eenvoudig. Wanneer je dit wil doen ga je naar ‘instellingen’ op jouw profiel en klik je op ‘stopzetten premium lidmaatschap’.

Meld je GRATIS aan op 50liefde.nl

Heb je ervoor gekozen om een betaald lidmaatschap aan te gaan? Dan kun je vanaf dat moment gebruikmaken van de bijbehorende features. Uiteraard heb je hierbij een herroepingsrecht. Wanneer je deze wil gebruiken kun je een formulier invullen en deze daarna naar de klantenservice sturen. Je hebt recht op restitutie wanneer je tot die tijd de premium functies niet hebt gebruikt. Denk bij deze premium functies aan het sturen en openen van berichten. Binnen twee weken zal deze restitutie plaatsvinden.

Alternatieven op 50liefde.nl

Wat zijn de beste dating sites voor 50 plussers? Dat is een vraag die ons regelmatig gesteld wordt. Echter is het antwoord op die vraag niet zo eenvoudig en is grotendeels afhankelijk van persoonlijke voorkeur. 50liefde.nl en de onderstaande site zijn allemaal kwalitatief hoogwaardig en bieden allemaal een hoog slagingspercentage aan voor het vinden van een nieuwe liefde.

Wat is ons eindoordeel over 50liefde.nl

50liefde.nl is een handige datingsite voor 50-plussers. Je vindt er mensen met een passende leeftijd en door de verschillende features is de kans groot dat jij een goede match vindt. Ben je ouder dan vijftig en ben je klaar voor een nieuw liefdesavontuur of een fijne vriendschap? Dan raden we je 50liefde.nl zeker aan. Onze ervaring met 50liefde.nl was grotendeels positief, echter zijn er diverse gebruikerservaringen op het internet te vinden die niet zo positief zijn. Dus wellicht iets om rekening mee te houden.

50liefde.nl » datingsite review 2023 Details

Apparaten
Opgericht in
50liefde.nl
5.0
Gebruiksvriendelijkheid
3.0
Actieve leden
4.0
Prijs & kwaliteit verhouding
4.0
Klantenservice
4.0 Eindoordeel

Geef een reactie

Beoordeling*

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Parship dating
blank
Beste datingsites:
5,0 rating
5,0 rating
4,8 rating
4,8 rating
4,8 rating
50liefde.nl » datingsite review 2023
4.0/5