VijftigPlusDating » dating voor 50-plussers review 2023
4.8

VijftigPlusDating » dating voor 50-plussers review 2023

VijftigPlusDating is een ontmoetingsplaats en online dating platform voor 50 plussers die opzoek zijn naar een relatie, vriendschap of partner. De website en is eenvoudig en erg overzichtelijk, wat voor de 50-plus doelgroep een grote pré is. Deze vijftigplus datingsite is tevens geoptimaliseerd voor mobiel gebruik, zo kunt u dus van alle functies gebruik maken op uw mobiele telefoon.
Voordelen
  • Veilig & betrouwbare 50-plus dating site
  • Veel mogelijkheden met een gratis lidmaatschap
  • Eenvoudig in gebruik, mobiel vriendelijk
Nadelen
  • Klantenservice niet telefonisch bereikbaar

Laatst bijgewerkt: 12 november 2022

VijftigPlusDating is een ontmoetingsplaats en online dating platform voor 50 plussers. Als je 50-plus en vrijgezel bent, dan kan het een uitdaging zijn om nieuwe mensen te ontmoeten. Je hebt een vaste vrienden / familie kring en het uitgaansleven ligt waarschijnlijk grotendeels achter je. Waar ontmoet je dan je nieuwe liefde, vlam en levenspartner?

Als je in deze categorie valt, dan er is speciaal voor jou VijftigPlusDating, een datingsite dat zich richt op vrijgezellen van 50 jaar en ouder. Het ontmoeten van een nieuwe liefde op leeftijd wordt zo een stuk eenvoudiger en ook leuker. Je kunt volledig gratis een account aanmaken om te kijken welke andere alleenstaande vrijgezellen ook opzoek zijn naar een nieuwe levenspartner.

Daten op VijftigPlusDating

Zoals gezegd, VijftigPlusDating is een datingsite dat zich alleen richt op alleenstaande vijftigplussers in de omgeving. Ben je de vijftig gepasseerd en zou je graag vrijgezellen mannen of vrouwen van rond je eigen leeftijd willen ontmoeten? Dan biedt VijftigPlusDating een dating platform aan dat niet alleen eenvoudig in gebruik is, maar ook jou de kans beidt om op een leuke en veilige manier je nieuwe liefde te vinden.

VijftigPlusDating realiseert zich maar al te goed dat daten voor vijftigplussers niet altijd zo eenvoudig is. Met dit in gedachte hebben ze een datingsite opgericht dat makkelijk en overzichtelijk is en speciaal ontwikkeld voor mannen en vrouwen op leeftijd. Ze controleren handmatig ieder profiel, en alleen vrijgezellen 50-plussers zijn toegestaan. De single 50-plus mannen of vrouwen die inmiddels al staan ingeschreven, zijn op zoek naar een leuke date voor vriendschap en/of naar iemand om een langdurige relatie mee op te bouwen. Uit onze ervaring blijkt dat deze groep van vrijgezellen serieus zijn en echt op zoek zijn naar een relatie. Iets wat bij een algemene datingsite niet altijd het geval is.

Vrijgezellen 50-plussers in de omgeving

Het vinden van een leuke date in de omgeving is niet altijd eenvoudig, zeker als je de vijftig gepasseerd bent. Op een algemene datingsite zijn voornamelijk jonge singles actief en zijn er niet veel profielen van 50-plussers te vinden. En een relatie beginnen met iemand van je eigen leeftijd verhoogt de kans op succes. Er is dan geen sprake van een ‘generatiekloof’, en er is een grotere kans dat jullie dezelfde interesses delen. Dit zijn belangrijke kenmerken en ingrediënten voor het ontwikkelen van een nieuwe relatie. VijftigPlusDating biedt een helpende hand door op een makkelijke manier met vrijgezellen 50-plussers uit je omgeving in contact te komen. Het vinden van een leuke date in je eigen regio wordt zo een stuk eenvoudiger. Mede hierom neemt je kans op het vinden van een leuke date die kan uitbloeien in een langdurige relatie flink toe.  

Aanmaken van een dating profiel op VijftigPlusDating

Voor het vinden van een leuke vriendschap of nieuwe relatie is het uiteraard wel noodzakelijk om een profiel aan te maken. Het aanmaken van een profiel is erg gemakkelijk, de eerste stap is à Ga naar VijftigPlusDating.nl

Om te beginnen selecteer je, man zoekt vrouw, vrouw zoekt man, man zoekt man of vrouw zoekt vrouw. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en waarnaar je opzoek bent. Kies vervolgens een nickname (Een nickname is een bijnaam.), geef je geboortedatum aan en vul een wachtwoord in en klik op de grote groene knop ‘Nu Inschrijven’.

Op het email adres dat je hebt ingevuld ontvang je een bericht met een bevestigingslink. Klik op deze link en de eerste stap naar het vinden van een nieuwe liefde is gezet. Neem vervolgens even de tijd om uw profiel verder in te vullen. Potentiële partners willen graag weten wie jij bent en wat jij zoekt in een relatie. Vergroot je kans op een geslaagde match en vul zoveel mogelijk van de vragen te beantwoorden.

Bij een volledig ingevuld profiel heeft VijftigPlusDating de kans om je te koppelen aan andere vrijgezellen die het beste bij je passen. Geef dus goed aan naar wat en wie je opzoek bent. Bijvoorbeeld of je een relatie wilt of alleen vriendschap. En vergeet ook niet om de vragen bij je levensstijl te beantwoorden. Op deze manier wordt je beter gevonden door de andere leden en zorgt het ervoor dat je beter partner voorstellen krijgt. Met een volledig ingevuld profiel krijg je dus de beste resultaten en verhoogt het de kans op het vinden van een vriendschap, relatie en liefde aanzienlijk.

De mogelijkheden van VijftigPlusDating

VijftigPlusDating is een website waar vrijgezellen vijftig plussers en senioren elkaar kunnen ontmoet. De voornaamste redenen is het maken van nieuwe contacten die kunnen uitbloeien in vriendschap, leuke date en uiteindelijk een langdurige relatie om samen iets mee op te bouwen. Naast het online daten, bieden ze ook ‘speeddaten’ aan. Je krijgt dan een aantal profielen voorgesteld die kunt accepteren of afwijzen. Zo vind je snel interessante vrijgezellen die bij je passen.

Videobellen met single 50-plussers

Voordat je een vijftigplus match / je date ontmoet wil je natuurlijk wel weten wat voor een persoon dat is. En videogesprekken zijn een geweldige manier om iemand beter te leren kennen voordat je de eerste date plant. Je hoeft nog geen contactgegevens uit te wisselen, en je kunt elkaar beter leren kennen vanuit je eigen vertrouwde omgeving.

Videobellen is een optie dat VijftigPlusDating aanbiedt en is zowel beschikbaar op een thuiscomputer of mobiel apparaat.

vijftigplusmatch videobellen
Videobellen functie voor vijftigplus dating

Veiligheid en betrouwbaarheid van VijftigPlusDating

Voordat je gaat inschrijven op een datingsite en al je persoonlijke informatie invult, wil je natuurlijk wel weten of het goed zit met de veiligheid. Je plaatst persoonlijke gegevens op de site en dan moet het wel goed beveiligd worden. Gelukkig zit het met de veiligheid wel goed bij VijftigPlusDating. Alle profiel worden eerst handmatig gecontroleerd voordat ze worden toegelaten. Dit reduceert de kans op neppe profielen met kwade bedoelingen aanzienlijk. Door een veilige verbinding met een 256bits encryptie worden jou gegevens goed beveiligd. De veiligheid is bij VijftigPlusDating dik in orde en je kunt dus met een gerust hart gebruik maken van deze 50-plus datingsite.

Verschillen tussen een gratis en betaald lidmaatschap op VijftigPlusDating

Daten op VijftigPlusDating is kan gratis of via een betaald lidmaatschap. Met een gratis profiel kun je gebruik maken van diverse functies. Zo is het mogelijk om beperkt berichten te lezen & sturen en kun je gebruik maken van de speeddate functie. Maar er zitten ook beperkingen op een gratis lidmaatschap. Indien je wilt chatten met een leuke vrouw of man die je online op de site bent tegengekomen, dan heb je een betaald lidmaatschap nodig.

Ten opzichte van andere datingsites voor vijftigplussers, is een lidmaatschap redelijk goedkoop. Zo is er al een betaald lidmaatschap voor € 14,95 per maand. Hieronder een overzicht van de lidmaatschappen:

VijftigPlusDating lidmaatschap
Lidmaatschap VijftigPlusDating – oktober 2021

Contactinformatie VijftigPlusDating

Vijftigplusdating.nl
Onderdeel van Epic Internet B.V
Winthontlaan 200
3526 KV Utrecht

E-mailadres: [email protected]
Website: www.vijftigplusdating.nl

KVK: 64190102

Alternatieven op VijftigPlusDating

Seniorengeluk
50PlusMatch
OurTime
50liefde.nl

Ons eindoordeel en ervaringen van VijftigPlusDating

Over ons eindoordeel kunnen we kort en duidelijk zijn. De website en is eenvoudig en erg overzichtelijk, wat voor de 50-plus doelgroep een grote pré is. Deze vijftigplus datingsite is tevens geoptimaliseerd voor mobiel gebruik, zo kunt u dus van alle functies gebruik maken op uw mobiele telefoon. De 50-plus website zet ook hoog in om uw gegevens veilig op te slaan en op het handmatig controleren van profielen. Dit wekt vertrouwen op en is zeker tegenwoordig erg belangrijk voor een datingsite.

Heb je zelf ervaringen met VijftigPlusDating? Of heb je de ware liefde of leuke vriendschap op deze site gevonden? Dan willen wij je verzoeken om hieronder een reactie achter te laten. Dit help andere vijftigplussers bij het vinden van een date en geluk.

VijftigPlusDating » dating voor 50-plussers review 2023 Details

Apparaten
Talen
Opgericht in
Vijftigplus dating
5.0
Gebruiksvriendelijkheid
5.0
Actieve leden
5.0
Prijs & kwaliteit verhouding
4.0
Klantenservice
4.8 Eindoordeel

Geef een antwoord

Beoordeling*

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

e-Matching dating
Beste datingsites:
5,0 rating
5,0 rating
4,8 rating
4,8 rating
4,8 rating
VijftigPlusDating » dating voor 50-plussers review 2023
4.8/5
© Copyright 2022 | Datingsitestest - De beste en populairste dating sites van Nederland en België