Novamora.nl » dating site review 2023
4.5

Novamora.nl » dating site review 2023

Home » Novamora.nl » dating site review 2023
Voordelen
  • Het aanmelden bij NovaMora gaat snel en is zeer eenvoudig.
  • Er zijn genoeg mogelijkheden om anoniem te blijven tijdens het daten.
  • Je kunt het platform gratis uitproberen en de kosten van een VIP-account zijn te overzien.
  • NovaMora biedt gave features om jouw datingavontuur extra leuk te maken.
  • Het platform biedt een uitgebreide zoekfunctie.
Nadelen
  • Helaas is er op dit moment nog geen app beschikbaar van NovaMora.
  • Wanneer je daadwerkelijk wil praten met andere leden, heb je een VIP-account nodig.

Laatst bijgewerkt: 28 februari 2023

Niet alle mensen op datingplatforms zijn op zoek naar serieuze, langdurige relaties. Af en toe wil iemand gewoon een spannend contact of een match om mee vreemd te gaan. Ook voor sekscontacten en spannende avontuurtjes zijn datingplatformen beschikbaar. Dit type datingplatformen nemen veel verschillende mogelijkheden met zich mee, waardoor je het daten zo anoniem mogelijk kunt houden.

Eén van deze platformen is NovaMora. Maar wat houdt deze datingsite precies in en waarom zou je voor NovaMora kiezen? Aangezien het soms lastig kan zijn om een keuze te maken voor een datingplatform, helpen wij je graag bij deze keuze. In dit artikel vind je dan ook alle informatie die je nodig hebt bij het maken van de beslissing of NovaMora het datingplatform is voor jou.

NovaMora – Dating vol passie!

Aanmelden bij NovaMora

Het aanmelden bij NovaMora is zeer eenvoudig. Het datingplatform maakt geen gebruik van lange vragenlijsten en persoonlijkheidstests. De eerste stap die je moet ondernemen is het invullen van een aantal basisgegevens. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een profielnaam. Veel mensen gebruiken op NovaMora een zelfverzonnen profielnaam, aangezien veel mensen het platform gebruiken voor spannende avontuurtjes of voor vreemdgaan. Nadat je een geschikte profielnaam hebt bedacht, kun je aangeven van welk geslacht je bent. Hierbij is ook de optie ‘stel’ aan te vinken. Hiermee kun je dus aangeven dat je een stel bent. Daarna is het handig als je even aangeeft waar je naar op zoek bent en is het nog nodig dat je een geldig e-mailadres invult. Heb je deze geverifieerd? Dan kun je doorgaan naar de volgende stap.

Meld je GRATIS aan op NovaMora.nl

Deze volgende stap bestaat uit het aanvullen van je profiel. Zo kun je bijvoorbeeld jouw voorkeuren aangeven, zodat andere leden kunnen zien waar je wel en niet van houdt. Ook is er de mogelijkheid om jouw eigen beschrijving bij te werken. Wie ben je en wat wil je graag dat anderen over je weten? Het kan goed werken om hier een verleidelijke omschrijving van te maken, want dit zorgt ervoor dat je andere leden sneller aanspreekt. Als laatste kun je dan nog foto’s uploaden. Dit is niet verplicht, maar we raden je wel aan om dit te doen. Een profiel zonder foto is namelijk een stuk minder aantrekkelijk en wanneer je wel gebruik maakt van foto’s kunnen andere leden een veel beter beeld bij jou vormen. Als je graag zo anoniem mogelijk wil daten, kun je ook onherkenbare foto’s gebruiken. Daarnaast kun je ervoor kiezen om foto’s te verbergen voor gratis leden of voor iedereen.

Heb je jouw profiel aangevuld? Dan is de inschrijving klaar. Je kunt nu dus op zoek gaan naar matches en in contact komen met andere leden.

De doelgroep van NovaMora

Iedereen ouder dan 18 jaar oud mag zich aanmelden bij NovaMora. Als je op zoek bent naar een serieuze, langdurige relatie is dit datingplatform echter niet de place-to-be. Het overgrote deel van het ledenbestand van NovaMora is namelijk op zoek naar sekscontacten, erotische avonturen, spannende contacten en/of een match om mee vreemd te gaan. Ben je op zoek naar één van deze dingen? Dan kun je zeker terecht bij NovaMora. Het is dus wel belangrijk dat je 18+ bent, want mensen jonger dan 18 jaar oud mogen zich niet aanmelden bij dit datingplatform.

De kosten van het daten via NovaMora

Net als bij de meeste andere datingsites is het mogelijk om volledig gratis rond te snuffelen op NovaMora. Je kunt dus echt even de sfeer proeven en erachter komen of het datingplatform bij je past of dat je liever op zoek gaat naar iets anders. Wanneer je een gratis account hebt, kun je gebruikmaken van een aantal functies, maar lang niet van allemaal. Ben je er dus van overtuigd dat NovaMora het datingplatform is voor jou? Dan kun je beter kiezen voor een VIP-account. Hiermee kun je namelijk een stuk meer kanten op en is de kans op een geslaagd datingavontuur veel groter. Maar wat kost een VIP-account bij NovaMora nou precies en wat zijn de mogelijkheden? Hieronder hebben we voor jou de verschillende opties en de bijbehorende kosten voor je op een rijtje gezet.

  • VIP-account van één maand voor €24,99;
  • VIP-account van twee maanden voor €19,99 per maand (€39,98 in totaal);
  • VIP-account van vier maanden voor €14,99 per maand (€59,96 in totaal).

Je ziet dus dat hoe langer je een VIP-lidmaatschap aangaat, hoe goedkoper het in verhouding wordt. Houdt hier dus rekening mee vóórdat je een lidmaatschap afsluit, aangezien je dus zeker wat geld zou kunnen besparen.

De features die NovaMora aanbiedt

Wanneer je je aanmeldt bij NovaMora zijn er een aantal features waar je gebruik van kunt maken. Uiteraard ligt het aan je type lidmaatschap welke dit zijn. Heb je een gratis account? Dan kun je vanzelfsprekend een account aanmaken en een aantal eigen foto’s plaatsen. Daarnaast kun je de profielen van andere leden inclusief hun hoofdfoto’s bekijken. Ook kun je knipogen naar hen sturen om je interesse te tonen. Als laatste is het mogelijk om de matches te bekijken die uit de FotoZapper zijn gekomen. Wat de FotoZapper precies is, leggen we je wat verderop in het artikel uit.

Meld je GRATIS aan op NovaMora.nl

Met een VIP-account heb je meerdere mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld zelf gebruikmaken van de FotoZapper en naast de hoofdfoto ook de extra foto’s van andere leden bekijken, waarmee je een nog beter beeld over hen kunt vormen. Ook kun je persoonlijke berichten sturen en zijn de verzonden berichten op elk moment leesbaar. Je kunt met een VIP-account berichten lezen en de laatste bezoekers van je account bekijken.

Er zijn twee features waar we nog even wat dieper in willen gaan, namelijk de zoekfunctie en de FotoZapper. Op die manier weet je precies wat ze inhouden en wat NovaMora jou dus te bieden heeft.

Zoekfunctie van NovaMora

De zoekfunctie van NovaMora is redelijk uitgebreid. Gelukkig is het mogelijk om gebruik te maken van bepaalde criteria, waaronder locatie. Dit kan handig zijn, zéker wanneer je op zoek bent naar een snel spannend avontuurtje. Klik dan ook de criteria aan waaraan jouw potentiële matches moeten voldoen. Dit maakt het zoeken een stuk makkelijker en dit zorgt ervoor dat het een stuk minder tijd in beslag neemt.

Wanneer de zoekresultaten worden getoond, kun je ook nog sorteren op online leden, nieuwe leden en leden die zich dicht bij jou bevinden.

Meld je GRATIS aan op NovaMora.nl

FotoZapper van NovaMora

Met de FotoZapper kun je op basis van foto’s aangeven of je iemand leuk vindt of niet. Je krijgt dus de foto’s van andere leden te zien en wanneer je diegene leuk vindt kun je op ‘ja’ klikken. Wanneer je dat doet, ontvangt diegene een berichtje. Vind je iemand niet leuk? Dan kun je ook gewoon op ‘nee’ klikken. Wees niet bang dat iemand hier ook een berichtje van ontvangt, want dat is niet het geval. Als je op ‘nee’ klikt gebeurt er niets.

Heeft NovaMora een app?

Helaas heeft NovaMora op dit moment (nog) geen app. Het datingplatform is echter nog redelijk nieuw, waardoor dit zeker nog kan komen. Een voordeel is dat de website van NovaMora mobielvriendelijk is en dat je deze dus gewoon op een smartphone en/of tablet kunt gebruiken. Op die manier kun je NovaMora dus ook onderweg gebruiken.

Eindoordeel NovaMora

Al met al is NovaMora een uitstekend datingplatform voor mensen die op zoek zijn naar sekscontacten, erotische avonturen, spannende contacten en/of een match om mee vreemd te gaan. De FotoZapper voegt een extra leuk onderdeel aan het datingplatform toe, wat het daten niet alleen makkelijker, maar ook nog eens extra leuk maakt. Doordat je een zelfverzonnen profielnaam kunt bedenken en foto’s kunt verbergen krijg je de mogelijkheid om anoniem te daten. Dit is een groot voordeel, zeker wanneer je op zoek bent naar een contact om mee vreemd te gaan. Helaas heeft NovaMora op dit moment nog geen app, maar aangezien het nog een redelijk nieuw platform is, kan dit zeker nog komen. Een ander voordeel is dat je het datingplatform gratis kunt leren kennen en zonder kosten rond kunt snuffelen. Op die manier kun je vrijblijvend beslissen of NovaMora bij jou past en of je een VIP-account aan wil schaffen. Een VIP-account is wel echt nodig als je in contact wil komen met andere leden. Kom je er tijdens het verkennen van het platform achter dat NovaMora niet bij je past? Dan heb je in ieder geval niet onnodig geld uitgegeven. Pas het wel bij je? Dan kun jij via NovaMora beginnen aan jouw nieuwe datingavontuur.

Novamora.nl » dating site review 2023 Details

Apparaten
Talen
Opgericht in
4.0
Gebruiksvriendelijkheid
5.0
Actieve leden
5.0
Prijs & kwaliteit verhouding
4.0
Klantenservice
4.5 Eindoordeel

Geef een antwoord

Beoordeling*

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

e-Matching dating
Beste datingsites:
5,0 rating
5,0 rating
4,8 rating
4,8 rating
4,8 rating
Novamora.nl » dating site review 2023
4.5/5