Ondeugend Daten datingsite review 2023
4.3

Ondeugend Daten datingsite review 2023

Ondeugend-Daten is een datingsite dat zich richt op zowel mannen, vrouwen en stellen die opzoek zijn naar een spannend avontuur / affaire en erotiek. Als je opzoek bent om je liefdes leven uit te breiden of om je horizon te verbreden, dan kan Ondeugend-Daten je daarbij wellicht helpen.
Voordelen
  • Het inschrijven bij Ondeugend Daten gaat gemakkelijk en snel.
  • Je kunt je ook als stel aanmelden.
  • Met een gratis account kun je gebruikmaken van redelijk wat functies.
  • Ondeugend Daten biedt een FotoZapper aan, waarmee je nog meer leden kunt ontdekken.
Nadelen
  • Op dit moment heeft Ondeugend Daten (nog) geen app.

Laatst bijgewerkt: 17 augustus 2022

Soms zijn mensen niet op zoek naar een vaste relatie, maar eerder naar een casual date of een spannend avontuurtje. Tegenwoordig zijn er datingsites die zich op mensen met dit soort doelen richten. Er komen ook steeds meer van dit type datingsites bij, waardoor het soms moeilijk is om te bepalen welke het best bij je past. Om je op weg te helpen bij het maken van je keuze lichten wij in deze review één van de opties uit, namelijk Ondeugend Daten. Op die manier kun jij erachter komen of dit datingplatform bij je past en of het je biedt waar je naar op zoek bent.

Hoe werkt het aanmelden bij Ondeugend Daten?

Het aanmelden bij Ondeugend Daten is redelijk simpel en duurt helemaal niet lang. Er zijn een aantal gegevens waar ze je om vragen en sommigen zijn niet eens verplicht. Allereerst zul je een profielnaam moeten kiezen. Denk goed na over de naam die je kiest, aangezien het nuttig kan zijn om dit zo anoniem mogelijk te houden. Wil je namelijk een sekscontact of een affaire? Dan kan het waardevol zijn om een naam te kiezen waaraan je niet zo eenvoudig te herkennen bent. Verder zul je een wachtwoord en een geldig e-mailadres in moeten voeren. Je kunt gelijk jouw e-mailvoorkeuren aangeven en daarmee bepalen welke mails je wel en welke je niet wil ontvangen.

Na deze basisinformatie wordt er gevraagd naar wat persoonlijkere dingen. Zo kun je jouw eigen geslacht en het voorkeursgeslacht voor jouw potentiële matches aangeven. Bij het invullen van deze twee dingen kun je ook voor de optie ‘stel’ kiezen. Misschien wil je namelijk samen met je partner op zoek naar een avontuurtje en ook hiervoor biedt Ondeugend Daten je de mogelijkheid.

Meld je GRATIS aan op Ondeugend-Daten.nl

Je geboortedatum is ook belangrijk, aangezien je hiermee aan kunt geven hoe oud je bent en of je ouder bent dan achttien of niet. Mensen jonger dan achttien mogen zich namelijk niet aanmelden bij dit datingplatform. Ook kun je jouw type postuur aangeven. Hierbij kun je kiezen uit de opties ‘dun’, ‘slank’, ‘normaal’, ‘volslank’ en ‘fors’. Daarna wordt er nog gevraagd naar jouw locatie, zodat je ook naar leden bij jou in de buurt kunt zoeken.

Eén van de laatste stappen van jouw aanmelding is het uploaden van een foto. Dit is niet verplicht, maar raden we je wel aan. Met een profielfoto maak je jouw profiel namelijk aantrekkelijker, waardoor de kans groter is dat mensen je zullen benaderen. Je kunt er uiteraard voor kiezen om een foto te uploaden waarop je onherkenbaar bent, zodat je zo anoniem mogelijk kunt blijven. Ondeugend Daten geeft je daarnaast de optie om je foto voor andere leden te verbergen.

Nadat je de optie hebt gekregen om een profielfoto te uploaden, zul je nog even je e-mailadres moeten bevestigen. Dit gaat via de mail met een code. Heb je dit gedaan? Dan is jouw account aangemaakt. Nu kun je verder met het aanvullen van je profiel. Dit kun je doen met een eigen omschrijving. Maak deze lekker verleidelijk, zodat andere leden sneller de neiging hebben om contact met je op te nemen. Als laatste kun je nog jouw persoonlijke voorkeuren instellen. Dit kun je doen bij de instellingen van je profiel.

Op welke doelgroep focust Ondeugend Daten zich?

Misschien dat je het al wel doorhad, maar Ondeugend Daten focust zich op mensen die op zoek zijn naar spannende avontuurtjes of willen vreemdgaan. Ben jij in jouw relatie op zoek naar wat meer spanning of wil je misschien zelfs met z’n tweeën een avontuur aangaan? Dan is Ondeugend Daten een goed platform om andere mensen te vinden die naar hetzelfde op zoek zijn. Ook wanneer je geen serieuze relatie wil, maar gewoon een sekscontact of een casual date, zit je bij Ondeugend Daten goed. Voor een serieuze, langdurige relatie kun je beter op zoek gaan naar een ander datingplatform.

Hoeveel kost het daten via Ondeugend Daten?

Met een gratis account kun je al gebruikmaken van redelijk wat functies op Ondeugend Daten. Wil je echter alles uit je datingavontuur halen? Dan kun je beter voor een betaald lidmaatschap gaan, oftewel een VIP-lidmaatschap. Wat de verschillen in features zijn tussen een gratis en een betaald lidmaatschap bespreken we verderop in het artikel. De kosten van een VIP-lidmaatschap luiden als volgt:

  • VIP-lidmaatschap van één maand voor €29,99;
  • VIP-lidmaatschap van twee maanden voor €24,99 per maand (€49,98 in totaal);
  • VIP-lidmaatschap van vier maanden voor €19,99 per maand (€79,96 in totaal).
Ondeugend-daten lidmaatschap kosten

Je ziet dus dat hoe langer je een VIP-lidmaatschap aangaat, hoe goedkoper het in verhouding wordt. Probeer dus van tevoren in te schatten hoe lang je met jouw account wil doen, aangezien je op die manier kunt voorkomen dat je uiteindelijk meer geld kwijt bent dan had gehoeven.

Welke features biedt Ondeugend Daten aan?

Om het zo overzichtelijk mogelijk te houden, delen we de features op in ‘gratis features’ en ‘betaalde features’. Allereerst zullen we wat dieper ingaan op de gratis features. Uiteraard heb je met een VIP-lidmaatschap toegang tot zowel de gratis als de betaalde features.

Met een gratis lidmaatschap kun je gebruikmaken van redelijk wat gratis features. Zo kun je bijvoorbeeld jouw favoriete accounts opslaan en deze op een later moment bekijken. Ook kun je de profielen terugvinden die je als laatst hebt bezocht, wat erg handig is als je iemand terug wil vinden. Daarnaast kun je de profielen van andere leden bekijken. Heb je iemand gevonden die jou aanspreekt? Dan kun je met een gratis account contact opnemen met diegene. Zo kun je verzoeken sturen, gesprekken beginnen en de berichten inzien die je hebt genegeerd. Verder kun je gebruikmaken van de FotoZapper, waarmee je nog meer leden kunt ontdekken. Ook kun je zien wie jij leuk vindt en welke matches er al uit jouw datingavontuur zijn gekomen.

Meld je GRATIS aan op Ondeugend-Daten.nl

Met een betaald lidmaatschap komen er een aantal betaalde features bij. Zo kun je knipogen ontvangen en naar andere leden versturen, wat een extra flirterig aspect toevoegt aan het datingplatform. Ook kun je zien wie jou leuk vindt en welke leden jouw profiel als laatst hebben bezocht. Zo krijg jij een beter beeld van de leden die jou interessant vinden.

Van de zoekfunctie kun je altijd gebruikmaken. Deze is enorm uitgebreid, waardoor je zeer specifiek kunt zoeken. Zo kun je bijvoorbeeld gericht zoeken op mensen die zich dicht bij jou bevinden, die nieuw zijn of die online zijn. Daarnaast kun je zoeken op foto, leeftijd, geslacht en land. Wat ook erg handig is, is dat je op locatie kunt zoeken. Zo kun je gericht op zoek gaan naar iemand in de buurt, of juist naar iemand die zich wat verder weg van jou bevindt. Kun je nog niet gericht genoeg zoeken? Dan zijn er nog veel meer zoekfilters te vinden wanneer je op ‘meer’ klikt. De zoekfunctie is dus enorm uitgebreid en zeker een groot pluspunt van dit datingplatform.

Heeft Ondeugend Daten een app?

Helaas heeft Ondeugend Daten op dit moment (nog) geen app. Wel kun je de site op mobiele apparaten gebruiken, waardoor je ook onderweg gebruik kunt maken van de diensten van het datingplatform. Een app kan er uiteraard nog komen, maar op dit moment is die er dus nog niet.

Eindoordeel Ondeugend Daten

Ben je op zoek naar een spannend avontuur of een affaire? Dan is Ondeugend Daten zeker een datingplatform dat je kunt overwegen. Een groot voordeel is dat je met een gratis account al redelijk wat kanten op kunt. Met een VIP-lidmaatschap komen daar uiteraard wat functies bij, zoals het sturen en ontvangen van een knipoog, zien wie jou voor het laatst hebben bezocht en zien wie jou leuk vinden. Toch kun je met een gratis lidmaatschap al contact opnemen met andere leden, wat bij veel andere datingplatformen vaak niet kan.

Meld je GRATIS aan op Ondeugend-Daten.nl

Ook het inschrijven bij Ondeugend Daten gaat eenvoudig en snel. Voor je het weet heb je al een account aangemaakt en kun je starten met jouw datingavontuur. Een ander leuk voordeel is dat je je als stel aan kunt melden. Zo kunnen stellen die op zoek zijn naar wat meer spanning ook samen het avontuur aangaan. Het enige nadeel van dit datingplatform is dat er (nog) geen app van beschikbaar is. Dit kan echter nog wel komen, maar op dit moment is die er nog niet.

Al met al denken wij dat Ondeugend Daten voor mensen die op zoek zijn naar spannende avontuurtjes of casual dates zeker het proberen waard is.

Ondeugend Daten datingsite review 2023 Details

Apparaten
Talen
Opgericht in
Ondeugend daten
5.0
Gebruiksvriendelijkheid
4.0
Actieve leden
4.0
Prijs & kwaliteit verhouding
4.0
Klantenservice
4.3 Eindoordeel

Geef een antwoord

Beoordeling*

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

e-Matching dating
Beste datingsites:
5,0 rating
5,0 rating
4,8 rating
4,8 rating
4,8 rating
Ondeugend Daten datingsite review 2023
4.3/5
© Copyright 2022 | Datingsitestest - De beste en populairste dating sites van Nederland en België