Second Love » dating site review 2023
4.5

Second Love » dating site review 2023

Second Love is een van de populairste en meest bekende dating site voor mannen en vrouwen die opzoek zijn naar een spannend avontuur & affaire en vreemdgaan. Zit je relatie in het slot? Is de spanning, romantiek en passie inmiddels verleden tijd? Dan is Second Love wellicht de website voor jou! - Second Love Een date site voor mannen en vrouwen, die een spannende affaire of avontuur zoeken.
Home » Second Love » dating site review 2023
Voordelen
 • Second Love is één van de meest bekende datingplatformen op het gebied van spannende avontuurtjes en vreemdgaan.
 • Second Love heeft een groot ledenbestand.
 • Met een gratis account kun je gebruikmaken van redelijk wat features.
 • Het aanmelden bij Second Love gaat snel en eenvoudig.
 • De website van Second Love is te gebruiken op mobiele apparaten.
Nadelen
 • Er is op dit moment (nog) geen app van het datingplatform beschikbaar.
 • Om daadwerkelijk in contact te komen met andere leden heb je een betaald lidmaatschap nodig.
 • De chat werkt niet goed op mobiele apparaten.

Laatst bijgewerkt: 28 februari 2023

Niet alle datingsites focussen zich tegenwoordig nog alleen op het vinden van een serieuze relatie. Er komen steeds meer mogelijkheden bij om op zoek te gaan naar een spannend avontuurtje, een casual date of een affaire. Eén van de datingplatformen dat zich leent voor zo’n doel is Second Love. Het is één van de meest bekende platformen op dit gebied en niet voor niets bieden wij je dan ook een review aan over deze site. Want wat kun je precies met dit datingplatform en welke functies biedt Second Love je aan? Met behulp van onze review kun jij erachter komen of Second Love het datingplatform is dat bij jou past.

Aanmelden bij Second Love

Het aanmelden bij Second Love is zeer simpel. De eerste stap bestaat uit het invullen van wat basisinformatie. Zo zul je een gebruikersnaam, geldig e-mailadres en wachtwoord in moeten vullen. Denk goed na over de gebruikersnaam die je kiest. Ben je namelijk op zoek naar een affaire, dan is het belangrijk dat je zo anoniem mogelijk blijft.

Ook wordt er gevraagd om de afstand waarin je het liefst hebt dat jouw potentiële matches zich bevinden in te vullen. Ben je bereid om wat verder te reizen voor een casual date of wil je dat hij of zij zich het liefst om de hoek bevindt? Ook het voorkeursgeslacht komt naar voren, want ben je op zoek naar vrouwen of naar mannen? Door dit in te vullen kan er gerichter worden gezocht naar leden die goed bij jouw wensen aansluiten en wordt jouw zoektocht extra eenvoudig gemaakt.

Eén van de laatste onderdelen van deze stap is het schrijven van een eigen omschrijving. Deze kun je zo verleidelijk maken als dat jij graag wil. Door de omschrijving zo duidelijk mogelijk te maken, is het voor andere leden eenvoudiger een goed beeld bij jou te vormen en kunnen zij beter beslissen of ze bij je passen of niet. Als laatste moet je nog even je account bevestigen via de e-mail en wanneer je dit hebt gedaan kun je beginnen met het aanvullen van je profiel.

Soms lijkt het aanvullen van je profiel een hele hoop gedoe, waardoor mensen dit af en toe overslaan. Toch raden wij je echt aan om je profiel wel degelijk zo compleet mogelijk te maken, want hiermee maak je het voor anderen ook een stuk leuker om jouw profiel te bezoeken. Je kunt bijvoorbeeld aangeven wat jouw relatiestatus en seksuele voorkeuren zijn. Ook kun je jouw eigen uiterlijk omschrijven en vijf begrippen aanklikken die goed bij jou passen. Jouw profiel is echt een soort visitekaartje, dus hoe aantrekkelijker je het maakt, hoe groter de kans is dat anderen contact met je opnemen.

Het is ook handig als je aangeeft wat jouw voorkeuren zijn, wat je doel is en waar je naar op zoek bent. Je krijgt de mogelijkheid om vragen over jouw persoonlijkheid en interesses te beantwoorden. Als laatste kun je nog een profielfoto uploaden. We raden je aan dit te doen, aangezien het jouw account aantrekkelijker maakt. Uiteraard kun je kiezen om voor een onherkenbare foto te gaan, zodat je zo anoniem mogelijk kunt blijven. Er is daarnaast de mogelijkheid om aan te kruisen of jouw profielfoto openbaar is of dat alleen vrienden hem mogen zien. Heb je deze stap afgerond? Dan ben je klaar om te daten.

De doelgroep van Second Love

Second Love focust zich op mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een spannend avontuurtje of een affaire. Ze richten zich op vreemdgangers, swingers en singles, dus hun doelgroep is redelijk breed. Aangezien er zo veel verschillende type mensen met redelijk uiteenlopende doelen te vinden zijn op het platform, is het goed om duidelijk aan te geven wat jouw doel is. Zo weten andere leden of ze contact met je op kunnen nemen of dat je waarschijnlijk niet openstaat voor hetzelfde doel.

De kosten van het daten via Second Love

Net als bij veel andere datingplatformen kun je bij Second Love eenvoudig rondkijken met een gratis account. Op die manier kun je erachter komen of het platform bij je past of niet. Past het bij je? Dan is het slim om over te stappen op een premium account. Met een premium account is het namelijk een stuk makkelijker om daadwerkelijk in contact te komen met andere leden.

Wanneer je een premium lidmaatschap aan gaat schaffen, kun je kiezen uit vier verschillende opties. Deze luiden als volgt:

 • Premium lidmaatschap van één maand voor €74,90;
 • Premium lidmaatschap van twee maanden voor €37,45 per maand (€74,90 in totaal);
 • Premium lidmaatschap van drie maanden voor €31,65 per maand (€94,95 in totaal);
 • Premium lidmaatschap van zes maanden voor €25,83 per maand (€154, 95 in totaal).

De features die Second Love aanbiedt

Het verschilt per type account welke features je kunt gebruiken. Om het zo overzichtelijk mogelijk te houden, bespreken we de features van een gratis en een premium lidmaatschap apart. Uiteraard heb je met een premium lidmaatschap ook toegang tot de features van een gratis lidmaatschap.

Met een gratis account kun je al redelijk wat. Zo kun je recentelijke online leden zien en de bezoekers van jouw profiel bekijken. Ook is het mogelijk om beperkt de profielen van andere leden te bezoeken en te bekijken. Daarnaast kun je berichten en winks ontvangen die anderen naar je hebben gestuurd. Uiteraard is er ook altijd de mogelijkheid om jouw eigen profiel en de bijbehorende instellingen aan te passen. Wat ook heel handig is, is dat je met een uitgebreide zoekfilter naar potentiële matches kunt zoeken. Hier heb je dus niet per se een premium account voor nodig. Met de zoekfunctie kun je zoeken op locatie, relatiestatus, leeftijd en foto.

Met een premium account komen er nog wat extra features bij. Heb je bijvoorbeeld iemand gevonden die jou aanspreekt? Dan zijn er een aantal verschillende vervolgopties mogelijk. Zo kun je ervoor kiezen om een bericht of knipoog te versturen. Een andere extra feature is het versturen van vijftien nieuwe verzoeken en tien knipogen per dag. Verder is het mogelijk om maar liefst vijftien foto’s te uploaden en alle openbare foto’s van andere leden te bekijken. Wanneer je vrienden met iemand bent komen hier ook nog eens de privéfoto’s bij. Daarnaast kun je onbeperkt profielen bekijken en kom je bovenaan in de zoekresultaten van andere leden. Als laatste krijg je een voorrangsbehandeling bij de helpdesk wanneer je ergens tegenaan loopt of wanneer je vragen hebt.

blank

Heeft Second Love een app?

Second Love heeft op dit moment helaas (nog) geen app. Het kan natuurlijk zo zijn dat deze er in de toekomst komt. Je kunt gelukkig de website van Second Love wel op mobiele apparaten gebruiken. Zo kun je ook onderweg gebruikmaken van de diensten van het platform. Het enige nadeel hierbij is dat de chat op mobiele apparaten redelijk slecht werkt.

Eindoordeel Second Love

Het feit dat Second Love een bekend datingplatform is op het gebied van spannende avontuurtjes en vreemdgaan brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo heeft het bijvoorbeeld een groot ledenbestand. Dit zorgt ervoor dat de kans groter is dat je iemand vindt die jou aanspreekt. Daarnaast is het aanmelden bij Second Love zeer eenvoudig en is dit snel gedaan. Je hebt genoeg mogelijkheden om jouw account aan te vullen en hem zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Ook zijn er verschillende opties om anoniem te blijven, zoals het zelf verzinnen van een profielnaam en het verbergen van foto’s voor mensen waar je geen vrienden mee bent.

Je kunt met een gratis account eenvoudig even rondsnuffelen op het datingplatform. Op die manier kun je erachter komen of het bij je past, zonder hier onnodige kosten bij te maken. Wil je daadwerkelijk contact opnemen met een ander lid? Dan is een premium account wel aan te raden. Met zowel een gratis account als een premium account biedt Second Love je leuke functies aan waarmee het daten een stuk leuker en eenvoudiger wordt. Al met al is Second Love zeker het overwegen waard wanneer je op zoek bent naar een casual date of een affaire. Het is jammer dat er nog geen app van is, maar deze kan er zeker nog komen. Neem dus zeker eens een kijkje en wie weet past Second Love wel bij jou.

Second Love » dating site review 2023 Details

Apparaten
Talen
Opgericht in
Second Love
4.0
Gebruiksvriendelijkheid
5.0
Actieve leden
4.0
Prijs & kwaliteit verhouding
5.0
Klantenservice
4.5 Eindoordeel

Geef een reactie

Beoordeling*

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Parship dating
blank
Beste datingsites:
5,0 rating
5,0 rating
4,8 rating
4,8 rating
4,8 rating
Second Love » dating site review 2023
4.5/5