TransAmor.com » LHBTQ+ dating review 2023
4.8

TransAmor.com » LHBTQ+ dating review 2023

TransAmor is een frisse en zeer overzichtelijke internationale dating site dat zich richt op leden van de LHBTQ+ gemeenschap. De website is biedt tal van mogelijkheden om leuke contacted te maken. Zo kun je een persoon blog bij houden, is er een forum en bestaat er de mogelijkheid tot videobellen. TransAmor is in 2021 opgericht en er is ook een Android dating app beschikbaar.
Home » TransAmor.com » LHBTQ+ dating review 2023
Voordelen
  • Je kunt je verbinden met een hoop lesbische, homoseksuele, biseksuele, transgender, queer en andere mensen van de LHBTQ+-gemeenschap
  • De datingsite is uitgebreid en bevat een snel groeiende gemeenschap
  • Binnenkort ook beschikbaar als app voor op smartphone en tablet
  • Inclusief videochat, instant messaging en de mogelijkheid om berichten te delen, een persoonlijk blog bij te houden en dingen te bespreken via een forum
  • Het is zeer goedkoop
Nadelen
  • Je moet een account aanmaken om een overzicht te krijgen van hoe de datingsite precies werkt en om erachter te komen welke functies het je allemaal biedt

Laatst bijgewerkt: 28 februari 2023

Het is niet altijd makkelijk voor lesbiennes, homo's, biseksuelen, transgenders, queers en andere mensen van de LHBTQ+-gemeenschap om een datingsite te vinden die hen biedt waar ze naar op zoek zijn en die voldoet aan hun wensen. Gelukkig komen er steeds meer mogelijkheden voor de LHBTQ+-gemeenschap. Eén van deze mogelijkheden is de datingsite TransAmor. TransAmor is namelijk bedoelt voor de LHBTQ+ dating gemeenschap en helpt hen bij het zoeken naar een serieuze relatie. De datingsite geeft mensen van over de hele wereld de mogelijkheid om in contact te komen met andere leden van de LHBTQ+-gemeenschap. Heb je geen zin in alleen een one-night-stand en vindt je op de reguliere datingsites niet de matches waar je op hoopt? Dan is TransAmor zeker een datingsite om te overwegen. In dit artikel vertellen we je de voor- en nadelen van deze datingsite, zodat jij kunt beslissen of TransAmor bij jou past.

Aanmelden bij TransAmor

Wanneer je gebruik wil maken van TransAmor zul je je uiteraard aan moeten melden. Wanneer je je aanmeldt wordt je lid van de TransAmor-community en kun je gebruik maken van de vele mogelijkheden die de datingsite je biedt. We bespreken stap voor stap wat je moet doen om je aan te melden.

Stap 1. De basis

TransAmor biedt je de mogelijkheid om in te loggen met Twitter, Facebook of met je Google-account. Wanneer je hier niet voor wil kiezen kun je het ook op een andere manier doen. Allereerst vragen ze je dan om de basis. Ze vragen je om een gebruikersnaam, je e-mailadres, een wachtwoord en je geslacht. Nadat je dat hebt geselecteerd kun je aangeven waar je naar op zoek bent. Hierbij kun je kiezen uit mannen, vrouwen, trans-mannen, trans-vrouwen, interseksen en non-binaire mensen.

Een eigen omschrijving

De volgende stap is het omschrijven van jezelf. Allereerst moet je aangeven waarvoor je op de datingsite bent. Hierbij kun je kiezen uit 'Van Alles', 'Dating', 'Vriendschap' of 'Gezelligheid'. Daarna vragen ze je om je verjaardag, de gewenste leeftijd van je eventuele matches en een kleine omschrijving van jezelf. Wanneer je dit hebt afgerond stellen ze een paar vragen over je verschijning. Hierbij kun je denken aan jouw etniciteit, lichaamstype, haarkleur en oogkleur. Na de vragen over jouw verschijning volgen er een paar vragen over jouw lifestyle. Ze vragen naar je favoriete manier om jouw tijd te besteden, of je rookt en of je drinkt. Als laatste vragen ze nog waar je vandaan komt en kun je een foto uploaden. Dit laatste is niet verplicht.

Daarna wordt er nog gevraagd of je je e-mailadres wil verifiëren en kun je ervoor kiezen om een nieuwsbrief te ontvangen via de mail. Wanneer je dit hebt gedaan heb je je geregistreerd!

Voor wie is TransAmor bedoelt?

TransAmor is voornamelijk bedoelt voor de LHBTQ+-gemeenschap. Deze gemeenschap is bedoelt voor lesbische, homofiele, biseksuele, trans, queer en nog veel meer andere mensen. TransAmor wil dan ook een transseksuele datingsite onderhouden van een hoge kwaliteit. Ze richten zich op (potentiële) leden die gemeenschappelijke doelen hebben en die respectvol met elkaar om kunnen gaan. Tegenwoordig is het helaas zo dat nog niet iedereen precies weet wat transgender zijn inhoudt. Dit is dan ook één van de redenen waarom deze datingsite zo belangrijk is. Per dag melden veel vrijgezellen lesbiennes, homo's, bi's, transgenders en queers zich aan op de datingsite.

TransAmor heeft al sinds 2014 ervaring met transgender daten. Toch richten ze zich niet alleen op transgenders, maar op iedereen die binnen de LHBTQ+-gemeenschap valt en die naar een oprechte relatie zoekt.

De kosten van daten via TransAmor

Het aanmelden bij TransAmor is gratis. Je hoeft niet te betalen om een account aan te maken en te beginnen met daten. Je hoeft dus geen fortuin te steken in het vinden van een match of het kletsen met andere mensen uit de LHBTQ+-gemeenschap. Het is dus ook niet zo dat er bepaalde pakketten zijn, zoals bij sommige andere datingsites. Dit is een groot voordeel van TransAmor. Bevalt het je uiteindelijk niet en kun je niet de liefde of gezelligheid vinden die je zoekt? Dan is dat jammer, maar je hebt gelukkig niet het idee dat je geld hebt weggegooid.

Een aantal van de functies zijn betaald, zoals het videobellen. Toch is er ook de mogelijkheid om gratis credits te verdienen. Dit kun je doen door de site te gebruiken. Wanneer je voldoende credits hebt kun je bepaalde functies (tijdelijk) unlocken en gebruiken.

Wat biedt TransAmor jou allemaal?

Allereerst biedt TransAmor jou de mogelijkheid om in contact te komen met vrijgezellen uit de LHBTQ+-gemeenschap. Het is één van de meest uitgebreide datingsites voor deze gemeenschap. Ook heeft TransAmor een aantal opvallende en verrassende functies. Zo kun je niet alleen chatten met iemand die je interessant vindt, maar kun je ook berichten delen met anderen. Daar blijft het echter niet bij, want je kunt ook nog eens videobellen. Dat is natuurlijk een fantastische manier om te kijken of de klik er ook met iemand is wanneer je live met diegene praat. Misschien wel de meest opvallende functie is het blog. Wanneer je lid wordt van TransAmor krijg je de mogelijkheid om een persoonlijk blog te schrijven en bij te houden. Zo kun je opschrijven wat je voelt én wat je vindt. Ook kun je verschillende onderwerpen bespreken met andere mensen via het forum van de datingsite. Deze verrassende functies bieden je de mogelijkheid om anderen nog beter te leren kennen en dingen te weten te komen die je via een ‘reguliere' datingsite misschien helemaal niet te weten zou komen.

Wacht niet langer, schrijf je geheel gratis in op TransAmor

Wanneer je in contact wil komen met mensen is het natuurlijk belangrijk dat je weet wie je allemaal kunt benaderen. Door middel van foto's kun je bladeren door het enorme ledenbestand van de datingsite. Ook kun je kiezen uit een groot aanbod van voorkeuren en instellingen, zodat jij zo makkelijk mogelijk kan zoeken.

Wanneer je iemand hebt gevonden die jou aanspreekt, kun je contact met diegene opnemen. Dit kan via een bericht of door je interesse te sturen. Zo kun je op een leuke en makkelijke manier met de andere leden van TransAmor communiceren.

We hebben het tot nu toe vooral over lesbiennes, homo's, biseksuelen, transgenders en queers gehad. Toch zijn dit niet de enige mensen waar TransAmor zich op focust. Ook wanneer je non-binair, genderfluïdum of genderdivers bent, ben je meer dan welkom op de datingsite.

De TransAmor-app

Eén van de grootste voordelen van TransAmor is het feit dat er binnenkort een app beschikbaar is. Met behulp van deze app kunnen de leden zich uitdrukken in een veilige omgeving. De app is een sociale dating-app waarmee iedereen hun identiteit op een leuke en makkelijke manier kan uitten. Homofobie of discriminatie zul je er niet vinden. Je kunt er dus met een fijn gevoel heerlijk jezelf zijn.

De app is binnenkort beschikbaar en kan worden gedownload op zowel iPhone- als Android-apparaten. Je hoeft dan niet mee per se thuis te zijn om te daten. Zit je op het werk, in de trein of in een restaurant? Dan kun je gerust even een kijkje nemen en ontdekken of er iemand leuks op de app voorbij komt.

TransAmor LHBTQ+ dating app beschikbaar op IOS en Android

Eindoordeel TransAmor

Al met al kunnen we zeggen dat er een zeer positief gevoel overheerst bij de TransAmor datingsite. Ook al kun je niet even rondsnuffelen zonder je aan te melden, toch het biedt heel veel andere voordelen. Het kost je bijvoorbeeld weinig tot geen geld, want je kunt je gratis aanmelden. Ook kun je in contact komen met ontzettend veel mensen van verschillende genderidentiteiten en seksualiteiten. Of je nu lesbisch, homofiel, bi, trans, queer of iets heel anders bent, TransAmor staat voor je open.

Ook het feit dat er binnenkort een app beschikbaar is, is een groot pluspunt. Zo hoef je niet meer thuis achter je laptop te zitten om te daten, maar kun je het lekker op een moment doen dat het jou uitkomt. Misschien wel lekker met je vrienden op de bank? Dan kunnen ze jou ook nog eens lekker adviseren.

Neem dus zeker een kijkje op de website en maak een gratis account aan. Het aanmaken van een account gaat snel en makkelijk. Zodra jij een account hebt aangemaakt kun je genieten van de verschillende functies zoals chatten, berichten delen, videobellen en het schrijven en bijhouden van een persoonlijk blog. Wanneer je op zoek bent naar gezelligheid kun je ook verschillende onderwerpen bespreken met andere leden via het forum van de datingsite. Er zijn dus genoeg mogelijkheden waar jij gebruik van kunt maken. Ben je op zoek naar een datingsite voor de LHBTQ+-gemeenschap? Aarzel dan niet en neem een kijkje op de website van TransAmor.com.

Alternatieven voor TransAmor.com

TransAmor.com richt zich voornamelijk op de LHBTQ+ gemeenschap. Echter, ben je opzoek naar een TS dating app of website, dan kunnen we je MyTransgenderCupid.com van harte aanbevelen. Deze site onderscheid zich door het gebruikersgemak en dat het zich volledig richt op daten voor transgender vrouwen.

TransAmor.com » LHBTQ+ dating review 2023 Details

Talen
Opgericht in
TransAmor
5.0
Gebruiksvriendelijkheid
4.0
Actieve leden
5.0
Prijs & kwaliteit verhouding
5.0
Klantenservice
4.8 Eindoordeel

Geef een reactie

Beoordeling*

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Parship dating
blank
Beste datingsites:
5,0 rating
5,0 rating
4,8 rating
4,8 rating
4,8 rating
TransAmor.com » LHBTQ+ dating review 2023
4.8/5