GayParship » datingsite review
5.0

GayParship » datingsite review

Parship is een onderdeel van de Duitse uitgeversgroep Verlagsgruppe Georg von Holtzbrinck en is een van de grootste online datingsites in Europa voor gay singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Het is een van de meest veiligste en bekendste dating sites voor homo's en lesbiennes. Voorheen was de site bekend onder de naam GayParship, maar inmiddels is het een onderdeel geworden van Parship.nl
Voordelen
  • Goede klantenservice
  • Betrouwbare en veilige website
  • Goede reputatie wat betreft veiligheid
  • lid van Thuiswinkel.org
Nadelen
  • Abonnementskosten

Laatst bijgewerkt: 12 november 2022

GayParship (nu samen gegaan met Parship) is een datingsite voor speciaal voor alle single homo’s en lesbiennes. En het zal niet als een verassing komen dat de site beheerd wordt door hetzelfde bedrijf dat ook verantwoordelijk is voor de datingsite Parship. Parship heeft een goede reputatie wat betreft veiligheid en privacy, en dat kan ook een belangrijk factoor zijn is het kiezen van de juiste Gay datingsite die het beste bij jou past. De site heeft vele overeenkomsten, zo maakt ook GayParship gebruik van een uitgebreide vragenlijst om je zodoende te koppelen aan de juiste partner. Dit is een bewezen concept, en werkt ook voor de home en lesbienne scene.

Over Parship

Parship is een datingsite voor homoseksuele mannen, lesbiennes en biseksuele mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een serieuze en langdurige relatie. Parship maakt deel uit van het internationale datingplatform Parship en staat bekend om zijn zeer uitgebreide, op wetenschap gebaseerde, geavanceerde matchmaking-systeem op basis van persoonlijkheidstests.

Op basis van deze (verplichte) test stelt Parship een matchprofiel op zodat ze jou kunnen koppelen aan de beste kandidaten die bij jou wensen en voorkeuren past. Naast een groot aanbod van andere homo’s en lesbiennes die op zoek naar een relatie biedt deze gay datingsite ook een zeer handige datingapp voor je mobiel.

Dating-app voor homo’s en lesbiennes

Parship heeft een eigen datingapp en is een van de meest veelzijdige en uitgebreide datingapps van Nederland. Deze Gay dating app maakt gebruik van het zelfde software als de Parship dating-app voor hetero singles. Met deze homo / lesbo datingapp heeft u alle voordelen van de website in uw broekzak. Met de app kunt een profiel aanmaken, beheren en opzoek gaan naar die ene leuke vrijgezelle homo of lesbienne voor een leuke date. Deze gay dating app is gebruiksvriendelijk en de ultieme mogelijkheid om je ideale partner te vinden waar je ook maar bent.

De doelgroep van Parship

De doelgroep van Parship bestaat uit homo- en biseksuele mannen en lesbische en biseksuele vrouwen die graag een serieuze relatie. Op andere gay datingsites, voornamelijk mannen, treft je vele profielen aan die opzoek zijn naar een snelle date of eenmalig contact. Deze datingsite onderscheidt zich van zulke sites en richt zich alleen op mannen en vrouwen die op zoek zijn naar iemand van hetzelfde geslacht voor een lange relatie. Dit wordt o.a. bereikt door de opbouw van de site, maar ook dat de beheerders dit nauwlettend in de gaten houden. Dus ben je een homoseksuele man of vrouw die opzoek is naar iemand van hetzelfde geslacht? En ben je ook opzoek naar een serieuze en liefdesvolle relatie? Dan is Parship dé datingsite voor jou!

Het registratie proces.

Om u aan te melden voor GayParship, gaat u naar de startpagina van de datingsite / dating-app en selecteert u uw geslacht. De site selecteert dan automatisch het zelfde geslacht. Bijvoorbeeld, man zoekt man, of vrouw zoekt vrouw. Voer vervolgens uw email adres in en een veilig en sterk wachtwoord, welke u uiteraard ook kunt onthouden.  En klik op de knop ‘Nu Gratis aanmelden’. Indien gewenst kunt u zich ook aanmelden door middel van de ‘Aanmelden met Facebook’ knop. Dit heeft als voordeel dat u de login gegevens niet hoeft te onthouden en dat een gedeelte van uw dating profiel als is ingevuld.

De uitgebreide persoonlijkheidstest

De eerste stap is gedaan, nu volgt de tweede stap: de uitgebreide persoonlijkheidstest. Voordat u kunt beginnen met het ontdekken van je matches en kunt daten, dient u deze vragen te beantwoorden. Buiten het feit dat deze persoonlijkheidstest u beter kunt koppelen aan andere homo’s of lesbiennes die voldoen aan uw eisen, heeft het nog een bijkomend voordeel. Namelijk dat het mensen aantrekt die écht opzoek zijn naar iets serieus en langdurige relatie. Voor de beste kans tot slagen, raden wij u aan om even te tijd te nemen om de vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Er komen ook wat persoonlijke vragen aan bod, zoals wat uw dromen zijn en wat voor een persoonlijkheid je bent. Al met al duurt het ongeveer 10 minuten om deze vragen te beantwoorden en dat je kunt beginnen met daten.

Partner voorstellen op basis van je persoonlijkheidstest.

Eenmaal de persoonlijkheidstest afgerond introduceert GayPayship je met de eerste partner voorstellen. Deze partner (match) voorstellen zijn gebaseerd op je profiel. Ieder partner voorstel geeft een ‘match percentage’. Hoe hoger de match percentage, des te groter de kans dat hij of zij een geschikte partner voor je is. GayParship realiseert zich goed dat dit natuurlijk geen garanties biedt. Liefde is soms erg onvoorspelbaar en is afhankelijk van zoveel factoren, de uitstraling, de blik van zijn of haar ogen… Dus als je ideale partner zich niet in de lijst van partnervoorstellen bevind, kunt u natuurlijk ook een handmatig zoekopdracht starten. Zo kunt u zelf opzoek gaan in het ledenbestand van de site naar de homo of lesbische partner van uw dromen.

Gratis- en betaald lidmaatschap

Iedereen die opzoek is naar iemand van hetzelfde geslacht kan lid worden van GayParship. Daar zitten geen kosten aan verbonden. Als gratis member kan je eerst de site uittesten en kijken of het de gay datingsite voor jou is. Echter zijn de mogelijkheden wel beperkt. Zo kan je ongelimiteerd berichten ontvangen, maar kan je maar slechts één bericht beantwoorden. Ook het bekijk van foto’s is gelimiteerd. Dus als je echt series opzoek bent, dan is een betaald lidmaatschap wellicht de juiste keus.

Tijdsduur lidmaatschapPrijs per maand
6 maanden€ 39,90
12 maanden€ 24,90
24 maanden€ 19,90
GayParship kosten betaald lidmaatschap

Een betaal lidmaatschap op GayParship is wel iets duurder dan bij andere gay datingsites. De prijs wordt wel gerechtvaardigd door de hoge kwaliteit en dat de meeste gay singles op de site serieuze intenties hebben. Een ander nadeel is dat de minimale lidmaatschap een tijdsduur van 6 maanden heeft. Als betalend lid kunt u onbeperkt berichten sturen en lezen, zien wie uw profiel heeft bekeken en alle foto’s van leden zien. Tevens biedt GayParship een contactgarantie aan. Als je bijvoorbeeld een lidmaatschap van 6 maanden afsluit, en in deze 6 maanden niet met minimaal 5 leden in contact bent gekomen, dan wordt je lidmaatschap gratis voor 6 maanden verlengt. En een lidmaatschap van 12 maanden wordt gratis verlengt als je met minder dan 7 personen contact hebt gehad. GayParship meldt hierover het volgende:

“Elk bericht dat je leest in reactie op een door jou verzonden of ontvangen bericht, waarna je minstens twee berichten met een ander lid uitwisselt en leest, wordt als contact beschouwd. Elke vorm van communicatie wordt als correspondentie beschouwd, bv. een bericht, glimlach, ijsbreker, fotovrijgaven of compliment.”.

GayParship contact garantie

Ontmoet homo & lesbienne singles op GayParship

GayParship gebruikt matchmaking algoritmes om vrijgezellen aan elkaar te kopellen. De matchmaking algoritme is grotendeels gebaseerd op de persoonlijkheidstest. Op basis van deze algoritme beidt de site partnervoorstellen aan die het best bij u passen. Uiteraard kunt u zelf ook naar singles zoeken. In de werkelijkheid geeft de partnersuggesties betere resultaten dan een handmatige zoekopdracht.

Parship stelt je in staat om je persoonlijke profiel aan te vullen met informatie over jezelf, en uiteraard kan je ook foto’s toevoegen aan je profiel. De site heeft een chatfunctie waarmee je onbeperkt berichten naar andere leden kunt sturen. Een betaal lidmaatschap is hier voor vereist. Volgens Parship vind ongeveer 1 op de 2 homoseksuele PARSHIP-gebruikers een partner. Dit zijn statistieken die niet iedere gay datingsites kunnen beweren.

Klantenservice en veiligheid

GayParship heeft, net zoals Parship, een hoge reputatie op het gebied van discretie en privacy. Voor homoseksuele vrijgezellen kan dit erg belangrijk zijn. Op de website zit een Thuiswinkel garantie die de betrouwbaarheid van de website garandeert. Een kanttekening is wel dat GayParship geen Telefonische hulplijn heeft. De online klantenservice is daarentegen erg goed en reageert over het algemeen snel op berichten.

GayParship » datingsite review Details

Talen
Opgericht in
Gay-parship
5.0
Gebruiksvriendelijkheid
5.0
Actieve leden
5.0
Prijs & kwaliteit verhouding
5.0
Klantenservice
5.0 Eindoordeel

Geef een antwoord

Beoordeling*

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

e-Matching dating
Beste datingsites:
5,0 rating
5,0 rating
4,8 rating
4,8 rating
4,8 rating
GayParship » datingsite review
5.0/5
© Copyright 2022 | Datingsitestest - De beste en populairste dating sites van Nederland en België