Be2 » datingsite review 2023
4.3

Be2 » datingsite review 2023

be2 is een serieuze Nederlandse online datingsite die je helpt iemand te vinden voor een leuke, inhoudelijke relatie. Be2 wil meer zijn dan een gewone datingsite. Be2 ziet zichzelf als een van de grootste relatie & datingsites van Nederland en België. Ze maken gebruik van een persoonlijkheidstest die je leden presenteert die echt bij je passen. De site is sinds 2004 actief en heeft een goede staat van dienst.
Voordelen
  • Persoonlijkheidstest die je leden presenteert die echt bij je passen
  • Veel mogelijkheden om je profiel uniek en aantrekkelijk te maken
  • Overzichtelijk en eenvoudig in gebruik
  • Gebruiksvriendelijke app
Nadelen
  • Kosten lidmaatschap

Laatst bijgewerkt: 3 juni 2022

Wat is Be2?

Be2 is onderdeel van een wereldwijd datingplatform waar de meeste leden een handige en flexibele dating-app gebruiken. Be2 is een van de grotere datingsites van Nederland, en geschikt voor iedere doelgroep. Zoals gezegd is Be2 een algemene datingsite voor iedereen, het maakt van niet uit wat je leeftijd, geslacht of seksuele geaardheid is, er is altijd wel iemand te vinden voor jou.

De site richt zich op het vinden van een serieuze relatie, ongeacht het opleidingsniveau of andere kenmerken. Het is dus een algemene dating-app die kan worden gebruikt door iedereen ouder dan 18 jaar die op zoek is naar een relatie. 

De dating-app van Be2

Naar een date website hebben ze ook een datingapp voor Android en Apple apparaten. De dating-app biedt verschillende manieren aan om leuke singles te ontmoeten om zodoende de beste slagingspercentage te halen voor het vinden van een leuke date. Zo worden er dagelijks contactsuggesties gedaan op basis van een persoonlijkheidstest die jij en andere leden direct na aanmelding hebben gedaan.

Be2 Dating-app is beschikbaar voor Android en IOS

Je kunt ook swipen tussen profielen om zelf de juiste match te vinden. En kunt u communiceren door een bericht te sturen of te wachten tot iemand contact met u opneemt. Deze app is beschikbaar voor Android-telefoons en iPhones. En sinds kort heeft Be2 ook een videobellen mogelijkheid.

Een Be2-account aanmaken

Wanneer u de site of app van Be2 opent, kunt u eerst aangeven uit welk land u komt. Be2 is actief in meerdere landen dus zoeken naar de liefde over de grens behoort ook tot de mogelijkheden, indien gewenst uiteraard.

Klik HIER om een gratis account aan te maken.

Selecteer vervolgens Nederland (of het land waar u op dit moment verblijft) en druk op de knop Doorgaan. Op het volgende scherm kunt u aangeven wat uw geslacht is en of je opzoek bent naar een man of vrouw. Voer uw e-mailadres in en maak een wachtwoord aan om door te gaan naar de volgende stap.

Uw dating profiel is nu bijna klaar, maar wellicht is het handig om direct aan te geven wat uw voorkeuren en behoeften zijn. Dit wordt gedaan met een reeks meerkeuzevragen die ongeveer 5 tot 10 minuten in beslag neemt. Ons advies is om hier even de tijd voor te nemen zodat Be2 u de juiste aanbod aan u kan presenteren. Er wordt o.a. gevraagd naar allerlei hobby’s en interesses, maar ook je persoonlijkheidskenmerken komen aan bod. Neem dus even de tijd om de vragen te beantwoorden zodat Be2 een goed beeld van jou krijgt.

Houd er rekening mee dat sommige gegevens, zoals naam en geboortedatum, aan het einde van de vragenlijst moeten worden ingevuld. Je kunt ook kiezen of Be2 namens jou berichten naar andere leden kan sturen. Als je het idee niet leuk vindt, kan je dit vakje uitschakelen.

Mochten de aangeboden matches niet aan je wensen voldoen, of dat toch naar iets anders opzoek bent of gewoon eerst op je gemakt wilt browsen, kun je ook natuurlijk ook handmatig naar profielen zoeken. Be2 beschikt over een uitgebreide zoek functie die het filteren naar een leuke date gemakkelijk maakt. Binnen de zoekmodule op Be2 kun je o.a. zoeken op locatie, leeftijd, lengte, maar ook nog op een groot aantal andere criteria’s. Je kunt dus ook direct dingen uitsluiten waar je uitdrukkelijk niet naar opzoek bent zoals bijvoorbeeld: geen roker, buiten een leeftijdscategorie of iemand met kinderen.

Persoonlijkheidstest van Be2.nl

De test begint met een keuze tussen twee tegengestelde eigenschappen. Ben je een persoon vol verrassingen of ben je een ontspannen en evenwichtig persoon? Volg je vaker je intuïtie of weeg je altijd de voor- en nadelen van de ander af? Deze tegengestelde eigenschappen worden ook op uw potentiële partner geplaatst. Je bent misschien niet op zoek naar iemand met vergelijkbare eigenschappen, maar tegenpolen trekken je aan. Zo toont Be2 de leden voor die echt bij je passen.

Klik HIER om een gratis account aan te maken.

Deze vragen worden gevolgd door een reeks andere persoonlijke vragen, die ook tegenstrijdige kenmerken hebben. Trek je iemand aan die geïnteresseerd is in wiskunde en natuurkunde of vind je het belangrijker dat je partner geïnteresseerd is in kunst en muziek? Fijn dat je niet hoeft te kiezen tussen twee uitersten, maar je kunt op de schaal aangeven hoe belangrijk dit voor je is. U wordt ook gevraagd hoe uw vrienden u zouden omschrijven en welke rol u speelt in uw vriendenkring. Het kost even de tijd om al deze vragen te beantwoorden, maar het vinden van een nieuwe liefde is dan ook een marathon en geen sprint. 

Hoe veilig en betrouwbaar is Be2.nl?

De site maakt gebruik van het HTTPS protocol, wat tegenwoordig een must is. Vertrouwelijke informatie wordt standaard afgeschermd tegen andere gebruikers. Ook kun je kiezen wie bijvoorbeeld je foto’s en andere informatie kan zien. 

De datingsite vindt het belangrijk dat je in een veilige omgeving op stap kunt gaan. Zo worden alle foto’s en teksten gecontroleerd en grijpt be2 in tegen leden die zich niet volgens de regels gedragen. Be2 komt bij over als een betrouwbare datingsite. Echter wat wel een nadeel is dat Be2, in tegenstelling tot de meeste andere grotere datingsites, niet lid is van het thuiswinkelwaarborg-, of het veilige daten keurmerk. Be2 is echter wel een internationale speler, dat met meer dan 38 miljoen gebruikers wereldwijd over veel kennis en ervaring beschikt.

Kosten be2: hoeveel kost deze datingsite?

Met een gratis account kun je de eerste stappen zetten om in contact te komen. Natuurlijk kunt u het maximale uit uw account halen als u besluit premium lid te worden. Het grote voordeel van het premium abonnement is dat je onbeperkt berichten kunt lezen en ontvangen. Zo leg en onderhoud je eenvoudig contact met je matches.

Lidmaarschap Be2

Een groot voordeel van een betaald lidmaatschap is dat je je favorieten en recente bezoekers kunt zien. Be2 garandeert succes op betaalde abonnementen. Dit betekent dat ze garanderen dat je tijdens je lidmaatschap contact opneemt met minimaal 10 partners. Anders wordt het abonnement automatisch verlengd. Wilt u informatie over uw lidmaatschap, klik dan op uw profiel. Hier vindt u informatie over de geldigheidsduur en de functies van uw lidmaatschap.

Een abonnement is al beschikbaar voor € 24,90 per maand. Deze prijs kan variëren afhankelijk van de duur van het abonnement.

Be2.nl – Lidmaatschap opzeggen / profiel verwijderen

U kunt uw lidmaatschap opzeggen als u de premiumfuncties niet meer gebruikt of als u de ware liefde heeft gevonden. U kunt de automatische verlenging op elk moment stoppen. Er is wel een opzegtermijn van 14 dagen. Om je premium lidmaatschap op te zeggen, stuur je een e-mail naar [email protected] Zodra de annulering is verwerkt, worden er geen kosten meer van uw bankrekening of creditcard afgeschreven.

Alternatieven voor Be2.nl

e-Matching.nl
EliteDating.nl
Parship.nl
Lexa.nl
Pepper.nl
Cupify.nl

Be2 » datingsite review 2023 Details

Talen
Opgericht in
5.0
Gebruiksvriendelijkheid
4.0
Actieve leden
4.0
Prijs & kwaliteit verhouding
4.0
Klantenservice
4.3 Eindoordeel

Geef een antwoord

Beoordeling*

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

e-Matching dating
Beste datingsites:
5,0 rating
5,0 rating
4,8 rating
4,8 rating
4,8 rating
Be2 » datingsite review 2023
4.3/5
© Copyright 2022 | Datingsitestest - De beste en populairste dating sites van Nederland en België