Pepper.nl » datingsite review 2023
4.0

Pepper.nl » datingsite review 2023

Pepper, de niet zo maar een datingsite. En daar hebben ze gelijk mee, want Pepper pakt het net even wat anders aan dan andere dating sites. Uit onderzoek is gebleken dat singles Pepper aanwijzen als één van de datingsites met de leukste singles en de meest betrouwbare indruk. Zo wordt ieder profiel handmatig gecontroleerd en gaan ze vertrouwelijk om met je gegevens.
Voordelen
  • Vrouwvriendelijke datingsite
  • Snelle inschrijving (+/- 2-5 minuten)
  • Betrouwbaar
  • Originele aanpak
Nadelen
  • De zoekfunctie is beperkt
  • Leden bestand

Laatst bijgewerkt: 3 juni 2022

Pepper is een site dat het anders aanpakt dan andere datingsites. Zo is de slogan van Pepper ‘Niet zomaar een datingsite’. En daar hebben ze gelijk mee, want Pepper onderscheidt zijn op vele vlakken met de ‘tien in een dozijn’ datingsites. Je hebt de mogelijkheid om op je profiel allerijl soorten foto’s te plaatsen met wat je interesses zijn. Je ziet niet alleen maar foto’s van de persoon zelf, maar ook wat iemand bezighoudt. Profielen zijn dus als het ware een soort van foto collage.

Op je persoonlijk profiel kan je al je interesses, hobby’s en andere bezigheden plaatsen. Buiten het feit dat dit leuk is om te doen, heeft het ook een voordeel om iemand te vinden met dezelfde interesses. Zo kun je ook opzoek gaan naar die leuke single waarmee je dezelfde interesses mee deelt. Pepper zoekt op basis van deze gegevens ook leuke vrijgezellen die echt bij je passen. Al met al, deze originele functies maakt van Pepper een datingsite waar je snel contact kan leggen en een leuke date kan vinden.

De naamsbekendheid van Pepper

Pepper is bij veel singles bekend omdat ze veel reclame maken op TV en op het internet. De site scoort altijd goed wat betreft de leukste datingsite met serieuze en betrouwbare singles. Vrijgezellen wijzen Pepper aan als de leukste en betrouwbaarste datingsite van Nederland. Reader’s Digest Trusted Brands plaatste Pepper in 2013 zelfs op nummer 2 van de meest betrouwbare datingsite voor serieuze singles.

Maak geheel GRATIS een profiel aan op Pepper, klik hier.

Het aanmaken van een profiel

Veel datingsites geloven in een uitgebreid persoonlijkheidstest dat veel vragen stelt en wel 20 minuten van je tijd in beslag kunnen nemen. Pepper doet het anders, en het is heel makkelijk en snel om een profiel aan te maken. De nadruk wordt meer gelegd op foto’s, wat een foto zegt namelijk meer dan 1.000 woorden.

Het inschrijfproces van Pepper

In vergelijking met andere datingsites is het aanmelden bij Pepper eigenlijk heel makkelijk en snel. Pepper gelooft niet in urenlange vragenlijsten, maar focust zich met name op beeldmateriaal. Een foto zegt namelijk meer dan 1000 woorden. In twee eenvoudige stappen heb je je profiel op Pepper aangemaakt. Uiteraard worden er eerst wat persoonlijke vragen gesteld. Zoals in welke stad je woont, geboorte datum om je leeftijd te bepalen. En vervolgens worden er enkele vragen gesteld over jouw ideale partner.

Het toevoegen van foto’s en filmpjes

Nu begint het leukste, je dating profiel een persoonlijk touch meegeven. Met behulp van 5 foto’s en filmpjes laat jij zien wie je bent, wat je leuk vindt en wat bij jou past. Kies een leuke foto of filmpje van jouw interesses (bijvoorbeeld vakantie, eten, muziek, boeken, films ,vrije tijd, etc.). Je kan deze zelf uploaden maar ook zoeken op het internet of op YouTube. Vul je hobby in en je krijgt een aantal afbeeldingen of filmpjes te zien waaruit je kan kiezen. Bij iedere foto kan je nog een opmerking plaatsen waarom deze foto bij jou past.

Daten op pepper, de niet zomaar een datingsite

En als je 5 foto’s op filmpjes hebt toegevoegd, wordt er gevraagd om een profielfoto te uploaden. Selecteer een foto waar je goed op staat. Een foto waarop je lacht of bezig bent met je hobby is altijd een goede keuze voor een dating profiel foto. En als je je email adres nog niet hebt geverifieerd wordt er gevraagd om dat alsnog te doen.

Profiel uitbreiden en persoonlijkheidstest

Nu je profiel klaar is kun je ervoor kiezen om je profiel nog persoonlijker te maken. Zo kan je bijvoorbeeld de interview vragen beantwoorden die op je profiel verschijnen. Vragen zoals, wie was vroeger je idool, Wat is het mooiste dat je ooit hebt gezien of gedaan? De antwoorden van je vragen komen ook voor op de tijdlijn en geeft je een nieuwe mogelijkheid om een geschikte partner te vinden.

Wil je dat de zoekresultaten nog beter op je wensen aansluiten? Dan kan je ervoor kiezen om de persoonlijkheidstest in te vullen. De vragenlijst neemt ongeveer 10 minuten in beslag, afhankelijk hoe serieus je de vragen beantwoord. Naar aanleiding van de antwoorden, worden potentiële partner getoond die beter bij je matchen.

Maak geheel GRATIS een profiel aan op Pepper, klik hier.

Vind leuke vrijgezellen op Pepper

Heb je eenmaal je uitgebreid profiel ingevuld en heb je een leuke collage gemaakt, dan wordt het hoog tijd om op zoek te gaan naar een leuke date! Zoals iedere andere datingsite maakt ook Pepper gebruik van match-making software. Dit houdt in dat er vrijgezellen getoond worden die het beste bij  je profiel passen. Ook heb je de mogelijkheid om handmatig naar leuke singles te zoeken. Echter is de zoekfunctie als gratis lid wel wat beperkt, zo kan je alleen zoeken op afstand en op leeftijd.

Voor gratis leden zijn de mogelijkheden beperkt, zo kan je geen berichten sturen of beantwoorden, niet chatten en zijn de zoekfilters beperkt. Als je echt opzoek bent naar een relatie of nieuwe liefde in je leven, dan is een betaald lidmaatschap wellicht de beste optie.

Gratis en betaald lidmaatschap

Het aanmaken van een dating profiel is geheel vrijblijvend en kosteloos. Als gratis lid kan je ervaring opdoen met hoe de site werkt en kijken of er leuke vrijgezellen zijn. Zoals gezegd zijn er als gratis lid zijnde veel beperkingen, je kunt een profiel ‘liken’ maar geen berichten sturen. Dus als je een leuke dame of man hebt gevonden en je wilt haar of hem graag beter leren kennen. Dan is een betaald lidmaatschap de enige optie.

Gelukkig zijn de lidmaatschap tarieven op Pepper relatief goedkoop. Zo is er al een lidmaatschap van € 8,50 per maand – bij lidmaatschap van twaalf maanden. Maar als je niet gelijk een jaar abonnement wilt, kan je ook kiezen uit 6 maanden, 3 maanden of 1 maand. Hoe korter het abonnement, des te meer je per maand betaald. We hebben de verschillende lidmaatschappen op een rij gezet:

Tijdsduur lidmaatschapPrijs per maand
1 maand€25 per maand
3 maanden€15 per maand
6 maanden€9,95 per maand
12 maanden€8,50 per maand
Pepper lidmaatschap kosten

Maak geheel GRATIS een profiel aan op Pepper, klik hier.

Pepper Dating-app

Tegenwoordig kan een dating site niet meer zonder een app, dus ook Pepper heeft een dating-app. Via deze app heb je de mogelijkheden van de website op je telefoon. Zo kun je snel en makkelijk een foto- en video collage maken van je selfies, interesses en hobby’s. Ook ontbreekt het swipen door profielen van andere singles niet. Je krijgt in een oogopslag te zien wie je matches zijn en waar ze van houden.

Pepper dating-app is beschikbaar via de App Store of via de Google Play Store

Service en veiligheid

Pepper staat bekend om hun service, betrouwbaarheid en veiligheid. De klantenservice is per e-mail bereikbaar, en ze reageren over het algemeen snel.

Pepper scoort ook hoog op veiligheid. Pepper is mede-oprichter van het Keurmerk Veilig Daten en beschermt de gegevens van haar leden.

Contact gegevens:

Pepper BV,
Molenstraat 18a,
2513BK ‘s-Gravenhage,
KvK: 32171311,
BTW: NL 8223 44 750 B01,
e-mail: [email protected]

Liefde, inspirerende verhalen en datingtips op Pepper.nl

Als je op de hoogte wilt blijven over liefde, inspirerende verhalen en datingtips, dan is Pepper Magazine voor jou. Regelmatig wordt de blog ge-update met nieuwe weetjes over daten en liefdes verhalen. Lees tips over online daten, hoe kan je je profiel aantrekkelijk maken, maar ook tips wat te doen als je single bent tijdens de feestdagen.

Alternatieven voor Pepper.nl

e-Matching.nl
EliteDating.nl
Parship.nl
Lexa.nl
be2.nl
Cupify.nl

Conclusie datingsite Pepper

Al met al zijn we er positief over de insteek van deze datingsite. Pepper is inderdaad niet zo maar een datingsite. Ze geven een leuke twist aan het aanmaken van je profiel en hoe je andere vrijgezellen kunt leren kennen voordat je ontmoet. Het is een origineel idee en niet geheel onbelangrijk, het is leuk en het werkt! Dus ben je single en opzoek naar een leuke date, en heb je genoeg van die ‘tien in een dozijn’ datingsites? Dan is Pepper voor jou!

Pepper.nl » datingsite review 2023 Details

Talen
Opgericht in
Pepper.nl
4.0
Gebruiksvriendelijkheid
3.0
Actieve leden
4.0
Prijs & kwaliteit verhouding
5.0
Klantenservice
4.0 Eindoordeel

Geef een antwoord

Beoordeling*

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

e-Matching dating
Beste datingsites:
5,0 rating
5,0 rating
4,8 rating
4,8 rating
4,8 rating
Pepper.nl » datingsite review 2023
4.0/5
© Copyright 2022 | Datingsitestest - De beste en populairste dating sites van Nederland en België