EliteMeetsBeauty datingsite review 2023
3.8

EliteMeetsBeauty datingsite review 2023

EliteMeetsBeauty
EliteMeetsBeauty is een datingsite die zich richt op rijke, jonge, aantrekkelijke en elite singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie of een casual date. Behoor jij tot deze doelgroep en ben jij op zoek naar een website die past bij jouw persoonlijkheid en die jou kan helpen bij het vinden van een perfecte match? Dan is EliteMeetsBeauty zeker het overwegen waard.
Home » EliteMeetsBeauty datingsite review 2023
Voordelen
  • Het aanmelden bij EliteMeetsBeauty duurt niet zo lang.
  • De diensten van het datingplatform worden ook aangeboden in de vorm van een app.
  • De app is beschikbaar voor zowel Android als IOS.
Nadelen
  • Je hebt een premium lidmaatschap nodig om contact op te kunnen nemen met andere leden.
  • De kosten voor het daten via dit platform zijn redelijk hoog.

Laatst bijgewerkt: 6 maart 2023

Datingsites zijn er tegenwoordig voor iedereen. Wie je ook bent, er is altijd wel een datingsite die aansluit bij jouw doel en wensen. EliteMeetsBeauty is een datingsite die zich richt op rijke, jonge, aantrekkelijke en elite singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie of een casual date. Behoor jij tot deze doelgroep en ben jij op zoek naar een website die past bij jouw persoonlijkheid en die jou kan helpen bij het vinden van een perfecte match? Dan vertellen wij je graag wat meer over de datingsite EliteMeetsBeauty.

Aanmelden bij EliteMeetsBeauty

Het aanmelden bij EliteMeetsBeauty is redelijk simpel. Binnen vijf tot zeven minuten ben je al klaar en kun je beginnen aan jouw datingavontuur. De aanmelding begint met het invullen van een korte vragenlijst. Hierbij word je gevraagd naar wat persoonlijke informatie. Denk hierbij aan je geslacht, het geslacht waar je naar op zoek bent, de dag waarop je jarig bent en je huidige relatiestatus. Daarnaast zul je ook een wachtwoord moeten bedenken en een geldig e-mailadres in moeten vullen. Wanneer je dit hebt gedaan, zal er een e-mailverificatielink naar het e-mailadres worden gestuurd.

Heb je je e-mail geverifieerd? Dan word je meteen teruggestuurd naar de datingsite. Het is nu tijd om je profielfoto te uploaden. Je krijgt niet de optie om deze stap over te slaan, want het uploaden van een profielfoto is verplicht. Doe je dit niet? Dan kun je niet door naar het dashboard van de site. Nadat je een profielfoto hebt geüpload, krijg je de mogelijkheid om nog meer foto’s te uploaden. Deze stap kun je echter wel overslaan.

De volgende stap is het inschakelen van de locatie toegang. Deze optie is optioneel. Zet je wel je locatie aan? Dan zal de website van EliteMeetsBeauty jouw GPS gebruiken en navragen of de locatie klopt. Schakel je jouw locatie niet in? Dan kun je zelf jouw huidige verblijfplaats invullen.

De laatste stap bestaat uit het accepteren van de community richtlijnen van het datingplatform. Dit noemen zij een ‘Eerlijke belofte’. Wanneer je dit hebt geaccepteerd, kun je beginnen met het daten via EliteMeetsBeauty.

Hoe werkt een profiel op EliteMeetsBeauty?

Wanneer je een profiel aanmaakt op EliteMeetsBeauty, kan iedereen jouw profiel zien. Bovenaan je profiel verschijnen de foto’s die je hebt geüpload. Houd er wel rekening mee dat alle foto’s worden gecontroleerd door moderators van de website. Dit betekent dat je geen naaktfoto’s en/of aanstootgevende foto’s mag plaatsen.

Wanneer je verder scrolt op een profiel, kom je bij de profielinformatie. Je kunt er zelf voor kiezen of je deze invult of niet. Je kunt hier informatie kwijt of je uiterlijk, je levensstijl, je persoonlijkheid, je achtergrond en natuurlijk over de persoon waarnaar je op zoek bent. Daarnaast kun je een kleine biografie schrijven en aangeven naar wat voor iets je op zoek bent.

Wil je iets niet invullen op je profiel? Dan kunnen andere leden om deze informatie vragen. Dit kunnen ze doen door op de ‘Vraag’-knop op jouw profiel te klikken. Wanneer iemand dit doet, krijg je hier een bericht van. Uiteraard kun jij ook aan andere leden vragen om meer informatie door op deze knop te klikken.

De doelgroep van EliteMeetsBeauty

Het datingplatform EliteMeetsBeauty richt zich op rijke, hoger opgeleide mannen en vrouwen die openstaan voor een serieuze relatie of die op zoek zijn naar een casual relatie. Het platform beweert zelf dat 63% van hun leden hoger opgeleid is. Geef je niet zo veel om status en uiterlijk? Dan is EliteMeetsBeauty waarschijnlijk niet het datingplatform voor jou. Ben je op zoek naar jonge, aantrekkelijke singles en geef je wel wat meer om status? Dan is het zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen op dit datingplatform.

De kosten van het daten via EliteMeetsBeauty

Wanneer je daadwerkelijk contact wil leggen met andere singles, zul je een betaald lidmaatschap aan moeten schaffen. De kosten van EliteMeetsBeauty zijn redelijk hoog in vergelijking met veel andere datingplatformen. Hoe hoog deze kosten precies zijn, is hieronder te vinden.

  • Een betaald lidmaatschap van één maand kost €39,99 per maand;
  • Een betaald lidmaatschap van drie maanden kost €29,99 per maand (€89,97 in totaal);
  • Een betaald lidmaatschap van zes maanden kost €19,99 per maand (€119,94 in totaal);
  • Een betaald lidmaatschap van twaalf maanden kost €14,99 per maand (€179,88 in totaal).

Met een betaald lidmaatschap kun je wel degelijk meer dan met een gratis lidmaatschap. Wat de verschillen precies zijn bespreken we verderop in het artikel. Het is goed om van tevoren in te schatten hoe lang je gebruik wil maken van het datingplatform. Het is namelijk zo dat hoe langer je een betaald lidmaatschap hebt, hoe goedkoper het in verhouding wordt. Ben je dus van plan om lang gebruik te maken van EliteMeetsBeauty? Dan kun je het beste voor een betaald lidmaatschap van zes of twaalf maanden gaan.

De features die EliteMeetsBeauty aanbiedt

Het verschilt dus per type lidmaatschap van welke features je gebruik kunt maken. We zullen dieper ingaan op zowel de functies van een gratis lidmaatschap als de functies van een betaald lidmaatschap.

Gratis lidmaatschap

Met een gratis lidmaatschap kun je al redelijk wat, maar één heel belangrijk ding kun je niet: contact leggen met andere singles. Je kunt je wel helemaal gratis inschrijven. Ook vallen het bekijken van ledenprofielen en het verzenden van likes onder de features van een gratis lidmaatschap. Daarnaast kun je gebruikmaken van de uitgebreide zoekfunctie en kun je leden aan jouw favorietenlijst toevoegen.

Betaald lidmaatschap

Als je zoveel mogelijk uit jouw datingavontuur bij EliteMeetsBeauty wil halen, zul je een betaald lidmaatschap aan moeten schaffen. Alleen hiermee kun je daadwerkelijk contact leggen met andere leden. Dit kun je doen door een bericht te sturen naar iemand die je interessant of aantrekkelijk vindt. Ook kun je met een betaald lidmaatschap zien wie jou leuk vinden en wie jou een knipoog hebben gestuurd. Je hebt daarnaast de mogelijkheid om te zien wie jouw profiel heeft bekeken. Verder kun je andere leden vragen om privé foto’s en kun je cadeaus sturen. Je ziet dus dat je met een betaald lidmaatschap echt wel meer kunt halen uit jouw datingervaring dan met een gratis lidmaatschap.

Wanneer je in contact wil komen met andere leden, zijn er een aantal features waar je gebruik van kunt maken. Met een gratis account heb je beperkte mogelijkheden. Zo kun je een like en een knipoog sturen. Stuur je een knipoog naar iemand? Dan belandt diegene automatisch in jouw favorietenlijst. Op die manier kun je hun account altijd terugvinden zonder hier al te veel moeite voor te hoeven doen. Ga je over op een betaald account? Dan kun je onder andere virtuele cadeaus sturen. In plaats van dat je dan een roos meeneemt op een date, kun je een virtueel cadeau sturen naar iemand die je leuk vindt. Om mensen te vinden die voor jou een potentiële match kunnen zijn, kun je gebruikmaken van een uitgebreide zoekfunctie inclusief zoekfilters.

Er is een extra onderdeel dat we graag nog even uitlichten. Wanneer je een gratis lidmaatschap hebt, kan het namelijk zijn dat je geluk hebt. Als iemand met een premium account jou een bericht stuurt én diegene heeft gebruikgemaakt van de Standard Contacts upgrade, kun je namelijk wel een bericht terugsturen. Dit komt doordat diegene dan een functie heeft aangeschaft waarmee iedereen berichten naar hen terug kunnen sturen, zelfs wanneer je een gratis lidmaatschap hebt.

Alternatieven voor EliteMeetsBeauty

e-Matching.nl
EliteDating.nl
Be2.nl
Lexa.nl
SmartSingles.nl
Cupify.nl
Match4me.nl

Heeft EliteMeetsBeauty een app?

Heeft EliteMeetsBeauty ook een app waarmee je onderweg jouw datingavontuur voort kunt zetten. Het antwoord op die vraag is: ‘ja’. De diensten van EliteMeetsBeauty worden ook aangeboden in de vorm van een app. Je kunt de app gebruiken op Android- en IOS-apparaten. De app is gebruiksvriendelijk en het ontwerp is eenvoudig. Je kunt gebruikmaken van precies dezelfde functies als op de website. Via de app kun je ook altijd jouw instellingen wijzigen en je kunt hem gratis downloaden. Daarnaast heeft de app over het algemeen goede recensies. Houdt er wel rekening mee dat je geen gebruik mag maken van de app wanneer je jonger bent dan 18 jaar. Hetzelfde geldt voor de website van EliteMeetsBeauty.

De EliteMeetsBeauty app is beschikbaar voor zowel Android als voor IOS

Eindoordeel EliteMeetsBeauty

Al met al is EliteMeetsBeauty zeker een geschikt datingplatform wanneer je op zoek bent naar rijke, jonge, hoger opgeleide en aantrekkelijke singles. Of je nou op zoek bent naar een serieuze relatie of een casual date, het kan allemaal. Houdt er wel rekening mee dat je over het algemeen een betaald lidmaatschap nodig hebt om in contact te komen met andere leden en dat een betaald lidmaatschap redelijk prijzig is in vergelijking met veel andere datingplatformen. Is dit voor jou geen probleem? Dan is het zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen bij EliteMeetsBeauty.

EliteMeetsBeauty datingsite review 2023 Details

Talen
5.0
Gebruiksvriendelijkheid
3.0
Actieve leden
3.0
Prijs & kwaliteit verhouding
4.0
Klantenservice
3.8 Eindoordeel

Geef een antwoord

Beoordeling*

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

e-Matching dating
Beste datingsites:
5,0 rating
5,0 rating
4,8 rating
4,8 rating
4,8 rating
EliteMeetsBeauty datingsite review 2023
3.8/5